Erbjudanden och tävlingar på mässan i Göteborg

sj

Till våra mässbesökare!
10% rabatt med SJ från hela Sverige till Bröllopsfeber i Stockholm, Göteborg och Malmö
Köp biljett


Albrekts Guld Monter:G:15+G:16
Vinn diamantsetet till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla om chansen att vinna ett vackert diamantset! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Tips för ditt bröllop

Art and Flora - Bröllopspaket Monter:F:07+F:08
Kom förbi vår monter och få tips om hur du ska tänka när du bokar fotograf, musiker och florist.
Mer information!

Mässpriser och utförsäljning

Balunz Monter:D:15+D:16
Kom och inspireras av våra produkter, du har chansen att handla till mässpriser. Vi kommer ha en utförsäljning av utvalda varor
Mer information!

BRÖLLOPSBOK på köpet ! 30x30cm värde 3.000Kr

Bröllopsfotograf Christina Josephsson Monter:11
EGEN BRÖLLOPSBOK! Bokar Ni mig på Bröllopsfeber får Ni en vacker TABLEBOOK 30x30 cm som gåva med Era vackraste bröllopsbilder! Värde 3.000:-
Mer information!

500:- i rabatt på Photo Booth

Bröllopsfotomaten Monter:H:01
Gör er bokningsförfrågan under mässan och ni får 500:- rabatt vid eventuell bokning!
Mer information!

Tävla i Diamantjakten och få en gratis tidning i vår monter!

Bröllopsmagasinet Monter:F:13
Missa inte att komma förbi vår monter och tävla i Diamantjakten! Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder och den ger DIG möjlighet att faktiskt vinna en egendesignad ring. Vi kommer även att dela ut vårt alldeles nytryckta magasin gratis till er!
Mer information!

C.J. Josephssons Glas och Porslin AB Monter:C:02+C:04
Lämna er önskelista i vår butik senast 4/3, så får ni presentkort på 20% av totala summan som handlats för (ord. erbjudande 10%).
Mer information!

Galna rabatter och Unika möten i GBG!

Cakes Of Mine Monter:H:04
Kom och se våra vackra skapelser och se vem vi är! Passa på och provsmaka våra läckerheter och boka in en alldeles egen provsmakning och konsultation inför Er stora dag! Vi har anordnat några datum där Vi kommer upp till GBG och träffar just ERi en lokal! Just det Ni behöver inte komma till oss, vi kommer till GBG för att få möta Er på en personlig konsultation Tänk på att detta endast gäller bokningar under mässan och det är först till kvarn som gäller! Dessutom så har vi fått tokfnatt och vi kommer att ha en fast kostnad för leverans, montering och genomgång med personal hela vägen upp till GBG (max 2 mil utanför centrala GBG) för 1500:-! (värde minst 5000:-!) Skynda då vi snabbt blir fullbokade! Välkomna!
Mer information!

15% rabatt på ett helt köp!

Duni  Monter:I:07
Kom och bli inspirerad, känn på våra härliga servetter och få tips till din bröllopsdukning. Du har även chansen att vinna din bröllopsdukning till ett värde av 1500:-. Varmt välkommen!
Mer information!

Unika mässerbjudanden!

Ernst Forssell Monter:F:01+F:02
Besök oss i monter F:01 och delta i utlottningen av ett diamanthalsband från Drakenberg Sjölin. Under mässdagarna ger vi bl a 20% på Schalins nya Store Collection och 15% på smycken från Lily and Rose! Varmt välkomna!
Mer information!

15 års Jubileum!!! Fotograf Daniel Rix, rixfoto.

Fotograf Daniel Rix, rixfoto Monter:E:03+E:04
Välkomna till Fotograf Daniel Rix, rixfoto. I år är det 15 års Jubileum!!! Det firar jag med fina erbjudande!!! Rabatter på 4.000Kr och 5.000Kr På de olika paketen får ni i år!! Ni erhåller fulla rättigheter på Era fotografier, Ni äger era fotografier!!! Ni är hjärtligt välkomna till min monter, då vi kan titta närmre på hur just Ni önskar Er bröllopsfotografering. Ser fram emot att träffa Er. Med vänlig Hälsning Daniel Rix
Mer information!

Fri konsultation (värde 500:-)

Fröken Blomma Monter:H:03
Boka in ett personligt möte för guidning kring era bröllopsblommor. Få tips kring färg, form, säsongsfavoriter mm utan att förbinda er till något.
Mer information!

Guldfynd Monter:F:11+F:12
På mässan har du chansen att vinna ett ljuvligt diamantsmycke till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande! Vi ses!
Mer information!

erbjudande på diamanter & ädelstenar

Guldsmedjan Ag/Au Design Monter:D:07
Vårt mässerbjudande är 15% på alla diamanter och ädelstenar då ni beställer ett smycke hos oss under 2018!
Mer information!

VI BJUDER PÅ BRÖLLOPSSVITEN

Grand Hotel Alingsås Monter:08
För dig som efter mässan väljer att boka och fira ditt bröllop hos oss, så bjuder vi på bröllopsnatten i vår vackra bröllopssvit!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F:03+F:04
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackert diamantset till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

Hardanger Bestickk Monter:D:11+D:12
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Unikt mässerbjudande: Vinn en gratis klänning!

Ivory & Grace Monter:F:06
Under bröllopsmässan ger vi brudar 10 % rabatt, vi kommer dela ut goodiebags och det kommer finnas möjlighet att vara med och delta i en tävling om att vinna en alldeles GRATIS brudklänning! Det vill du inte missa! Varmt välkommen till Ivory & Grace.
Mer information!

20% Rabatt på din Brudklänning

Jolie Bridal Monter:B:03
Kom till vår monter och hämta ditt mässerbjudande. Om du köper eller beställer en brudklänning över 6000 kr så får du 20% rabatt. Erbjudandet gäller fram till 30 april. OBS! Om du beställer klänning från sweetheart innan den 30 mars har du möjlighet att delta i utlottningen av en brudklänning.
Mer information!

20% på valfri behandling!

Supine LAB Monter:B:06
Som blivande brud och/eller brudgum får du 20 % på valfri behandling!
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:B:10 + B:11
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Utförsäljning tidigare kollektion

SLJ Modist & Accessoardesigner Monter:D:08
Passa på att göra fynd och köp fjolårets kollektion till kraftigt rabatterat pris. En fin chans till fina hårdekorationer. Kom även förbi och hämta en giveaway. Finns till de 100 första besökarna varje dag! Varmt välkomna!
Mer information!

Tävling - Vinn bröllopskostym från Oscar Jacobson

Ströms i Göteborg Monter:E:05+E:06
Boka en tid hos oss i butiken och var med i utlottningen av en bröllopskostym från Oscar Jacobson till ett värde av 5.800:-
Mer information!

STOR tävling

Studio Thoren Monter:7

Mer information!

VINN EN SELFIECAM

Selfiecam Monter:B:12+B:13
Ta en selfie och deltag i tävlingen om en Selfiecam. Värde 2.000 SEK
Mer information!

TÄVLING

Två Skyttlar Monter:D:06
Chansen att vinna en blomkonsultation och blommor till ert bröllop här hos oss. Till ett värde av 3.000:- Tillsammans med vår florist sitter ni ner och diskuterar blommor färg och form. Besök vår monter så berättar vi mer om hur man deltar i tävlingen, eller skicka iväg era kontaktuppgifter redan nu med namn numer och mejladress till erica@tvaskyttlar.com .
Mer information!

15% rabatt på din Specialdesignade Tårta

Tårtia Bageri & Event Monter:I:06
Tårtia har fått bröllopsfeber på riktigt och erbjuder 15% rabatt på bröllopsbokningar fram till den 28 Februari ❤️ Dessutom bjuder vi på provsmak (värd 350kr) där man får prova 6 olika mousser och 3 olika bottnar! Vid bokning av tårta betalar du en bokningsavgift på 1000kr som dras av på slutfakturan av er bröllopstårta!
Mer information!

Vallens Säteri Fest & Logi  Monter:E:01
Under mässan erbjuder vi 10 % rabatt på din bröllopsbokning.
Mer information!

Vinn en limo!

Wedsly Monter:B:14
Skapa ert konto nu – det tar bara några minuter – och var med om utlottningen av en gratis limousineresa till bröllopet! www.wedsly.com ♡ Välkommen till Wedsly, för kärlekens skull. ♡
Mer information!

Gratis transport inom Göteborg värde 1000kr

WEEKEND Monter:G:02
Boka er ljud- och ljusutrustning nu hos oss på Weekend, så bjuder vi på transportavgifterna (värde 1000kr). Vi ses i monter G:02. Erbjudandet gäller t.o.m. 18/2 2018
Mer information!

Tävling

Åsa Design HERRKLÄDER Monter:G:11+G:12
Välkommen till våran monter och delta i våran utblottning av presentkort. Värde 1000:-
Mer information!

Köp biljett till Bröllopsfeber

Passa på och köp biljett, innan de tar slut, till årets stora bröllopshändelse:  Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässor.


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!