Erbjudanden och tävlingar på mässan i Malmö

sj

Till våra mässbesökare!
10% rabatt med SJ från hela Sverige till Bröllopsfeber i Stockholm, Göteborg och Malmö
Köp biljett


Vinn inbjudningskort till ditt bröllop!

Agneshill Monter:B3:08
Besök vår monter och var med och tävla om vackra inbjudningskort från Lovelyprints till ditt bröllop. Se utbudet på lovelyprints.se (gäller ej skräddarsydd design).
Mer information!

Albrekts Guld Monter:B1:05
Vinn diamantsetet till bröllopet! Kom till vår monter (B1:02) och tävla om chansen att vinna ett vackert diamantset! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Anna Lauridsen Kullafoto  Monter:C4:14
Jag kommer att vara på mässan under hela lördagen så kom gärna fram och prata! Bröllopstankar heter nätverket som jag är med i! Vi har många olika erbjudanden till er!
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B3:02
Vid bokning av bröllop direkt under mässan får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. I montern har du även chans att vinna två biljetter till slottets nya mordgåta "Cirkusmordet" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

500:- i rabatt på Photo Booth

Bröllopsfotomaten Monter:A2:08
Gör er bokningsförfrågan under mässan och ni får 500:- rabatt vid eventuell bokning!
Mer information!

Tävla i Diamantjakten och få en gratis tidning i vår monter!

Bröllopsmagasinet Monter:A1:07
Missa inte att komma förbi vår monter och tävla i Diamantjakten! Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder och den ger DIG möjlighet att faktiskt vinna en egendesignad ring. Vi kommer även att dela ut vårt alldeles nytryckta magasin gratis till er!
Mer information!

Psssst! Kika Här och ta del av ett spännande erbjudande!

Cakes Of Mine Monter:C2:04
Kom och se våra vackra skapelser och se vem vi är! Passa på och provsmaka våra läckerheter och boka in en alldeles egen provsmakning och konsultation inför Er stora dag! Gör detta under mässan så BJUDER vi på leveransen (inom 5 mil) värde minst 700:-! Skynda då vi snabbt blir fullbokade! Välkomna!
Mer information!

15% rabatt på ett helt köp!

Duni  Monter:C1:00
Kom och bli inspirerad, känn på våra härliga servetter och få tips till din bröllopsdukning. Du har även chansen att vinna din bröllopsdukning till ett värde av 1500:-. Varmt välkommen!
Mer information!

50% rabatt på hela instax-sortiment

Fujifilm Nordic AB Monter:C:02+C:03
Kom och besök oss i vår monter och få 50% rabatt på hela vårt instax-sortiment.
Mer information!

Guldfynd Monter:B1:02
På mässan har du chansen att vinna ett ljuvligt diamantsmycke till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande! Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B3:09
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackert diamantset till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

Hardanger Bestickk Monter:B1:03
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Ivögården Monter:C3:05
Boka ditt bröllop på Ivögården och få ett weekendpaket för 2 pers Värde: 2000:-
Mer information!

20% Rabatt på din Brudklänning

Jolie Bridal Monter:C4:09
Köp eller beställ din brudklänning innan den 28 februari 2018 och få 20% rabatt på hela kittet. Det gäller brudklänning, skor, smycken, slöja och allt annat du behöver till ditt bröllop.
Mer information!

Mässerbjudande

Kreativa Blomster Monter:B1:07
Vid bokning av konsultation eller förbokning av din bröllopsblommor under mässan så får du 15% på hela din beställning (dock ej konsultations tillfället) Vi hoppas få äran att utföra blommorna till just er dag.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE 2017

Liljeroths Juvelform by PLD Monter:C2:06
Vid beställning av förlovnings/vigselring på mässan erhåller ni 20% rabatt. Vid tidsbokning som resulterar i beställning, erhåller ni 15% rabatt. Erbjudande går inte att kombinera med andra rabatter.
Mer information!

Erbjudanden på mässan

Lyxxa Monter:A1:06
Vinn ett exklusivt champagneglas med diamanthalsband signerat Efva Attling & Orrefors!
Boka tid i vår vigselavdelning i butiken på Väla Centrum under Bröllopsfeber i Malmö! Var med i utlottningen om ett champagneglas med diamanthalsband värde 39000:-

Erhåll 15% rabatt på er vigselringsbeställning – beställ ringar från 7500:-
Beställ vigselringar för ett värde av minst 7500:- antingen under bröllopsfeber i Malmö eller i butiken på Väla Centrum mellan den 4/2-18 till 31/12-18 och erhåll 15% på hela beställningen. Kom till vår monter och erhåll en exklusiv värdekupong för att ta del av erbjudandet.
Mer information!

10% rabatt på ett helt köp!

MARTY Monter:C2:12
Välkommen till vår monter! Utöver presentation och inspiration till beklädnad på Er stora dag erbjuder vi Er, under dessa dagar, en rabattkupong som tack för besöket att nyttja i våra butiker. Vi skräddarsyr även personliga tidsbokningar under dessa dagar, där Ni får personlig rådgivning samt förmånliga priser på hela köpet. Varmt välkommen!
Mer information!

1000:- Rabatt!

MyMirror Monter:A1:04
Kom och testa vår magiska fotospegel! Välj en rekvisita, fotograferas och få din digitala kopia skickad till dig. Du får dessutom 1000kr rabatt när du bokar på plats.
Mer information!

20% på all Bröllopsfotografering!

Noranga Produktion Monter:B3:12
20% rabatt på all Bröllopsfotografering! Erbjudandet gäller för bokningar gjorda senast 20180211.
Mer information!

Vinn en heldag med musik!

Nöjen i Syd Monter:C1:08
De kunder som bokar musik till sin bröllopsdag*, har chansen att vinna Bröllopspaket som är en bröllopsdag fylld med fantastisk musik (värde 17500kr). Bröllopspaketet innehåller följande: -Musik till vigseln -Mingelmusik -Allsång till maten -Livemusik med party/dansmusik alternativt DJ. *De som har en bokning innan mässan, eller bokar på plats kan delta. **För att delta i tävlingen skriver du (i vår monter) en motivering om varför just ni ska vinna en heldag med musik.
Mer information!

Köp en klänning och få en Little P hårrosett på köpet

Prinsessklanningar.se Monter:B3:14
Vi erbjuder alla som köper en klänning hos oss under mässan en hårrosett på köpet
Mer information!

10% Rabatt på Ditt *Bröllopspaket

Restaurang Rya Monter:A1:05
10% Rabatt på Ditt *Bröllopspaket om Du bokar innan den 15/3-18. *Mat, Dryck och lokal.
Mer information!

Få kostnadsfri konsultation!

RM Duo Monter:C4:14
Bokar ni RM Duo till ert bröllop under mässan så erbjuder vi er kostnadsfri konsultation där vi går igenom allting i detalj, bjuder på fika och pratar om hur musiken kan skräddarsys till er stora dag!
Mer information!

VINN EN SELFIECAM

Selfiecam Monter:C2:08
Ta en selfie och deltag i tävlingen om en Selfiecam. Värde 2.000 SEK
Mer information!

Mässerbjudande Lilla och Stora Startpaketet med gratis hemkörning!

Sthål AB Monter:C4:10
Lilla STARTPAKETET
Med Sthåls vackra stengodskeramik Arabesque, blir ”Var dag en fest” för de nygifta! Keramiken är ugnsfast och tål diskmaskin och micro. Arabesque finns i ett antal glasyrer. Beställ paketet efter mässan och få 15% RABATT OCH GRATIS HEMKÖRNING.
Erbjudandet gäller 3/2 - 3/3.
3120:- ORD. PRIS 3 671:- + GRATIS HEMKÖRNING

Stora STARTPAKETET
Med Sthåls vackra stengodskeramik Arabesque, blir ”Var dag en fest” för de nygifta! Keramiken är ugnsfast och tål diskmaskin och micro. Arabesque finns i ett antal glasyrer. Beställ paketet efter mässan och få 20% RABATT OCH GRATIS HEMKÖRNING.
Erbjudandet gäller 3/2 - 3/3.
8440:- ORD. PRIS 10 550:- + GRATIS HEMKÖRNING

Mer info om erbjudandet här (pdf)
Mer information!

20% rabatt på brudmakeup

Tokyo Makeover Monter:C6:06
Vi erbjuder alla blivande brudar 20% rabatt på deras makeup om den bokas in under mässa.
Mer information!

Hämta dina mässerbjudanden på vår monter!

Wedding Bells by Little Fairies Monter:C2:05
Välkommen att hämta dina mässerbjudanden för brud, brudgum och brudnäbbar på vår monter C2:05. Wedding Bells har ett brett sortiment av bröllopskläder för hela sällskapet, brud, brudgum, tärnor och näbbar. Välkommen!
Mer information!

Värdecheck på 1500kr

Wedding Store Monter:C2:03
Vid köp av brudklänning på Bröllopsfeber eller under januari och februari får du en värdecheck på 1500kr att använda under 2018. Gäller tillbehör och utvalda skor i butiken. Värdechecken är personlig och kan ej överlåtas. Gäller ej för kostnader i samband med sömnad.
Mer information!

Vinn en limo!

Wedsly Monter:D1:00
Skapa ert konto nu – det tar bara några minuter – och var med om utlottningen av en gratis limousineresa till bröllopet! www.wedsly.com ♡ Välkommen till Wedsly, för kärlekens skull. ♡
Mer information!

Bröllopssvit - Himlen

Övedskloster Monter:B1:12
Vår bröllopssvit i slottsflygeln ingår i alla bokningar före bokningar före den 30/6 2018 Lokaler för 30-250 personer Hyra från 25.000 kr inkl. bord & stolar Kontakt & offert: wedding@ovedskloster.com
Mer information!

Köp biljett till Bröllopsfeber

Passa på och köp biljett, innan de tar slut, till årets stora bröllopshändelse:  Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässor.


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!