Press

Välkommen till Bröllopsfeber!

- En upplevelsemässa med det bästa och mest inspirerande branschen kan erbjuda inom bröllops- och festarrangemang.

Vill du se all exponering och mediebevakning Bröllopsfeber får? Klicka här.

Nu samlar vi alla de tre stora mässorna i Stockholm, Göteborg och Malmö under ett och samma namn, nämligen Bröllopsfeber.

Namnet beskriver vad hela staden kommer att känna när mässan slår upp sina portar på respektive plats och vår målsättning är att skapa den absolut största mötesplatsen för alla inom bröllop.

För pressmaterial - klicka här

Är du journalist eller medierepresentant som önskar att bevaka någon av våra mässor? Eller önskar du mer information och bildmaterial från våra bröllopsmässor? Vi hjälper er gärna med all information ni behöver. Fyll i formuläret nedan så hanterar vi ditt ärende snarast. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar ytterligare material.

Vänligen observera! Det råder allmänt fotoförbud på mässan och kräver tillstånd av både mässarrangören samt ett godkännande från respektive utställare om du fotograferar dem eller företagets produkter. Fotografering på modevisningen är förbjuden utan tillstånd från Bröllopsfeber. Ansökan om tillstånd att fotografera på modevisning sker i förväg till mässan.

Kontakta classe@brollopsfeber.se

Köp biljett till Bröllopsfeber

Passa på och köp biljett, innan de tar slut, till årets stora bröllopshändelse:  Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässor.


Här har du redan nu alla mässerbjudanden