21 Oktober 2017, Stockholm-Birkaterminalen

biljett

brollopsfeber_start4

Nu börjar din resa!

SUCCÈ! 21 oktober 2017 återkommer 1-dagsmässan på Birkaterminalen i Stockholm, Slussen!

Bröllopsfeber på Birkaterminalen är en minimässa, men det enda som är mini med den är att entrépriset är superlågt, endast 50kr!! antalet utställare är som andra stora bröllopsmässor, dvs 50-100 st.

Den här bröllopsmässan är perfekt för dig som kickstarta din bröllopsplanering, för dig som funderar på att gifta dig och framförallt för att stilla din iver inför Sveriges STÖRSTA bröllopsmässa som kommer i februari.

För att fira denna succé får alla som köper sin biljett till vår höstmässa på nätet en romantisk kryssning med Birka Cruises värd 1200 kronor.

Bröllopsfeber arrangerar bröllopsmässor för dig som planerar ditt eller någon annans bröllop. Vi vill göra det enklare för dig som letar efter just den klänningen, det smycket, den speciella tårtan, den där floristen.

Våra mässor är fyllda med utställare som finns där för dig och som brinner för att den viktigaste dagen i mångas liv ska bli speciell och minnesvärd.

Till skillnad från Bröllopsfebers större mässor som håller till under våren i Stockholm , Göteborg och Malmö , är höstmässan i Birkahallen ett smakprov av våra större mässor.

På Bröllopsfebers mässor finns allt du behöver för ditt bröllop, och på våra mässor får du massor av inspiration, tips och idéer för just ditt bröllop. Vår höstmässa "Birkahallen" har vi valt att ha mässan under en dag istället för två, och vi har samlat tillräckligt med utställare för att du ska känna att du hinner kika på utbudet, prova och testa, få hjälp med din beställning och planering.

Under mässdagen kommer vi att arrangera massor av roliga events, bland annat kommer utställarna ge exklusiva erbjudanden som gäller bara under den här dagen, du kommer få massor av riktigt bra tips, inspiration och idéer.

Bröllopsfebers mål med bröllopsmässan Bröllopfeber på Birkaterminalen är att inspirera och göra det enkelt för dig som planerar bröllop. I Birkahallen finns det allt du behöver för att starta din resa, här och nu.

Detaljer kring mässan

Bröllopsfebers mässa " Bröllopsfeber på Birkahallen" pågår 21 okt mellan kl. 09 - 14, och kl 17 kan du som vill fortsätta resan,(och har utnyttjat koden du får med mässbiljetten och bokat hytt just detta datumet), med att kliva ombord Birka Cruises och avrunda med en härlig 24-timmarskryssning. Om du köper entrébiljetten till mässan på nätet, så bjuder Birka Cruises på en romantisk kryssning med hytt för två, värd 1200kr! (kryssningen MÅSTE du inte utnyttja samma dag, utan kan välja att åka när du vill)

Bröllopsfeber året runt!

Vi finns här för dig och nu kan du ladda ner vår app som är laddad med inspiration, tips, idéer och exklusiva bröllopserbjudanden samt information om våra mässor.

Appen Bröllopsfeber finna att ladda hem på AppStore och GooglePlay.

Dessutom kan du där köpa billigare biljetter till alla våra mässor och få bröllopsmässornas program för Bröllopsfeber i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Har du frågor om våra mässor eller någon utställare, hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@brollopsfeber.se

Hoppas vi ses!

 

Köp biljett till Bröllopsfeber

Passa på och köp biljett, innan de tar slut, till årets stora bröllopshändelse:  Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässor.