18-19 februari 2017, Stockholmsmässan Älvsjö

biljett

brollopsfeber_start4

HAR DU OCKSÅ BRÖLLOPSFEBER? Då ska du besöka vår bröllopsmässa!

Nu är det återigen dags för BRÖLLOPSFEBER i Stockholm. Stockholms vackra, och Sveriges största och oerhört populära bröllopsmässa på Stockholmsmässan Älvsjö. (NYHET! Ny mässhall!) Bröllopsmässan Bröllopsfeber med ca 200 av Sveriges största och bästa bröllopsföretag slår upp portarna den 18-19 Februari januari 2017.

Vi har samlat det mesta och det bästa av alla bröllopsföretag, för alla smaker och alla bröllopsbudgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber. På Bröllopsfeber får du massor av inspiration och idéer till just ditt bröllop. Bröllopserbjudanden, bröllopstips, tävlingar där du kan vinna hela ditt bröllop!

Sveriges ledande företag och experter bara för dig!

Vi har samlat Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen och under två dagar bjuder vi på massor av överraskningar, shower, tävlingar, bröllopsinspiration och kontakt mellan dessa bröllopsföretag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Stockholm för denna mässa som många tycker är Sveriges största och bästa.

Du som besökare

kommer dessa dagar få bröllopstips, idéer, bröllopsinspiration och kunna möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta bröllopsplaneringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är bröllopsmässan fylld av exklusiva bröllopserbjudanden som bara ges på bröllopsmässan. Ni kommer alltså att få ut mer av er bröllopsbudget.

 

Bröllopsfeber året runt!

Du vet väl att du ALLTID kan nyttja Bröllopsfeber?

NU finns en app bara för dig att ladda hem från appstore eller googleplay. Den heter Bröllopsfeber och är laddad med massor av erbjudanden och dessutom info om våra mässor.

Ladda hem vår Bröllopsfeberapplikation till din smartphone. Den finns såväl på appstore, som Google Play. I den får du exklusiva bröllopserbjudanden, bröllopstips och bröllopsnyheter från våra bröllopsföretag under hela året! Varje dag, året runt finns det nya bröllopserbjudanden och bröllopstips. Dessutom kan du köpa billigare biljetter och hela bröllopsmässans program kommer att finnas för Bröllopsfeber i Stockholm, Malmö och Göteborg

 

Ladda hem Bröllopsfeber från appstore och Google Play redan nu! Den är gratis!

 

Har du frågor om mässan, eller någon utställare, är du välkommen att kontakta oss.

 

Hoppas vi ses på Bröllopsmässan Bröllopsfeber i din stad!

Drombrollop