18-19 februari 2017, Stockholmsmässan Älvsjö

Bröllopsfeber kommer till Stockholm igen. Nu är det återigen dags för Stockholms vackra, stora och oerhört populära bröllopsmässa i Nacka Strand. Mässan som arrangeras i samarbete med Sveriges största bröllopstidning Allt om Bröllop slår upp portarna till årets stora bröllopshändelse den 24-25 januari 2015.
Vi har samlat det mesta och det bästa ur alla branscher, för alla smaker och alla budgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på denna mässa som anses vara den största & bästa i Sverige.
Sveriges ledande företag och experter
Vi har samlat Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen och under två dagar bjuder vi på massor av överraskningar, shower, tävlingar, inspiration och möjlighet till en kontakt mellan dessa företag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Stockholm för denna mässa.
Ni som besökare
kommer dessa dagar få tips, idéer, inspiration och få möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta planeringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är mässan fylld av exklusiva erbjudanden som bara ges på mässan. Ni kommer alltså att få mer för er budget.
Bröllopsfeber hela året
Du vet väl att du fram till 2015 kan nyttja Bröllopsfeber?
Ladda hem vår Bröllopsfeberapplikation till din smartphone. I den kommer du att få exklusiva erbjudanden från våra utställare resten av året! Varje dag resten av året kommer utställarna att kunna lägga upp erbjudanden som du kommer att få i din telefon.
Observera! För att kunna ladda ned applikationen så måste du surfa in med din smartphone på denna sida.
Till dig som missade årets mässor
Ladda ned Bröllopsfebers applikation och börja din planering redan nu och ta dela av alla erbjudanden. Förbered dig redan nu inför nästa års mässbesök. På 2015 års mässa kommer de flesta av dessa företag att vara på plats och då har du redan hunnit bekanta dig med dem. Anmäl dig till Bröllopsfebers nyhetsbrev här, så får du först av alla nyheterna om nästa års stora bröllopsmässa!
Har du frågor om mässan, eller någon utställare, fyll i formuläret här.

brollopsfeber_start4

HAR DU OCKSÅ BRÖLLOPSFEBER? Då ska du besöka vår bröllopsmässa!

Nu är det återigen dags för BRÖLLOPSFEBER i Stockholm. Stockholms vackra, och Sveriges största och oerhört populära bröllopsmässa på Stockholmsmässan Älvsjö. (NYHET! Ny mässhall!) Bröllopsmässan Bröllopsfeber med ca 200 av Sveriges största och bästa bröllopsföretag slår upp portarna den 18-19 Februari januari 2017.

Vi har samlat det mesta och det bästa av alla bröllopsföretag, för alla smaker och alla bröllopsbudgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber. På Bröllopsfeber får du massor av inspiration och idéer till just ditt bröllop. Bröllopserbjudanden, bröllopstips, tävlingar där du kan vinna hela ditt bröllop!

 

Sveriges ledande företag och experter bara för dig!

Vi har samlat Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen och under två dagar bjuder vi på massor av överraskningar, shower, tävlingar, bröllopsinspiration och kontakt mellan dessa bröllopsföretag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Stockholm för denna mässa som många tycker är Sveriges största och bästa.

 

Du som besökare

kommer dessa dagar få bröllopstips, idéer, bröllopsinspiration och kunna möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta bröllopsplaneringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är bröllopsmässan fylld av exklusiva bröllopserbjudanden som bara ges på bröllopsmässan. Ni kommer alltså att få ut mer av er bröllopsbudget.


Bröllopsfeber året runt!

Du vet väl att du ALLTID kan nyttja Bröllopsfeber?

NU finns en app bara för dig att ladda hem från appstore eller googleplay. Den heter Bröllopsfeber och är laddad med massor av erbjudanden och dessutom info om våra mässor.

Ladda hem vår Bröllopsfeberapplikation till din smartphone. Den finns såväl på appstore, som Google Play. I den får du exklusiva bröllopserbjudanden, bröllopstips och bröllopsnyheter från våra bröllopsföretag under hela året! Varje dag, året runt finns det nya bröllopserbjudanden och bröllopstips. Dessutom kan du köpa billigare biljetter och hela bröllopsmässans program kommer att finnas för Bröllopsfeber i Stockholm, Malmö och Göteborg

 

Ladda hem Bröllopsfeber från appstore och Google Play redan nu! Den är gratis!

 

Har du frågor om mässan, eller någon utställare, är du välkommen att kontakta oss.

 

Hoppas vi ses på Bröllopsmässan Bröllopsfeber i din stad!

Drombrollop