Erbjudanden och tävlingar på mässan i Stockholm Älvsjö

sj

Till våra mässbesökare!
10% rabatt med SJ från hela Sverige till Bröllopsfeber i Stockholm, Göteborg och Malmö
Köp biljett


Albrekts Guld Monter:A3:14C
Vinn diamantsetet till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla om chansen att vinna ett vackert diamantset! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Tävling - vinn lyxig Champagne!

Anderssons Guld Monter:A2:14
Gissa rätt antal ringar i glaset och bli vinnare till en utsökt flaska Champagne!
Mer information!

20% rabatt

Ballongbud.se Monter:A2:39
Skriv upp dig på vår kontaktlista under mässan och få 20% rabatt om ni sedan bestämmer er för att boka.
Mer information!

Fotograf

Birgit Walsh Photography Monter:A4:13
Kom förbi och tävla om en underbar bröllopsplaneringsbok (Coffee table book). Om ni bokar mitt 8 eller 10 timmar paket får ni en fin 20cmx20cm (15 uppslag) linne fotobok gratis. Come and lets talk about YOUR wedding. Ser fram emot att träffas.
Mer information!

Det ska vi fira!

Birka Cruises Monter:A2:17
Födelsedag, förlovning, bröllop, för att hela familjen är samlad, solen skiner eller för att pigga upp oss under den mörkare årstiden. Eller bara för att det är onsdag. Det finns alltid anledning att fira! Vi ordnar allt från stora middagar till möhippa och bröllop. Det enda du behöver göra är att fira och ha roligt tillsammans med nära och kära. Hos oss är alla samlade, med boendet runt knuten. Här finns spa och taxfreeshopping. Och som en extra bonus bjuder vi på dans och underhållning. Privat mingel eller festvåning? Vi ordnar det mesta! Ring oss på 08-702 72 00 eller mejla oss, så skräddarsyr vi ett paket som passar just dig. Erbjudande! Fira-paket Från 549:-/pers (sön-tors), 639:-/pers (fre-lör) Vid bokning av minst 10 personer I priset ingår Del i 2-bäddshytt Cabin Standard 3-rätters kryssningsmeny Frukost Ett glas mousserande vin
Mer information!

10 000 SEK att använda när du bokar Hela Hotellet

Blommenhof Hotell Monter:A3:08A
Du får 10 000:- att använda när du bokar Hela Hotellet, att använda till att förgylla med det lilla extra eller att dra av på slutpriset som en rabatt. Gäller vid bokning fram till sista mars 2018 och när bokningsavgiften är betald.
Mer information!

Erbjudanden hos våra medlemmar

Bröllop & Event Monter:A3:15
RABATTERBJUDANDE HOS NINNI BAUTISTA - 20% rabatt på alla bokningar av livemusik (vigselmusik, mingelmusik och/eller liveband under kvällen). Gäller under bröllopsfeber i Stockholm. Ninni Bautista är medlem i nätverket Bröllop & Event. GRATIS RÅDGIVNING - Syster Blom erbjuder gratis rådgivning för bokningar som görs under Bröllopsfeber - värde 500 kr. Vid en rådgivning träffas vi i ca en timme och diskuterar blommor till bröllopet utifrån era önskemål. Giltigt till 1 maj 2018. Syster Blom är medlem i nätverket Bröllop & Event.
Mer information!

Vinterbröllop eller en fredag

Cedergrenska Tornet Monter:A1:04
Boka ett vinterbröllop så bjuder vi på en extra timmes att dansa på natten. Värde 2 000 kr Gäller under perioden jan-april/okt-nov Boka ett bröllop en fredag så bjuder på bröllopstårtan. Värde ca 3 500 kr Minimum 50 personer
Mer information!

Limousine & Champagne hör bröllop till!

Dalarö Skans Monter:A2:09A
Boka ert bröllop valfri fredag under 2019 så bjuder vi på limousine för en dag som självklart är laddad med Champagne. TÄVLING Vinn conciergeservice i Las Vegas under resa 2019. Vi ger er de bästa tipsen på hotell, restauranger, siteseeing, shopping, VIPlista på nattklubbar och bokar sedan in allt åt er. På detta sättet får ni en helt personlig exklusiv upplevelse av världens största underhållnings och bröllopsstad. Gäller för 2 personer Värde ca 15.000 kr
Mer information!

Tävling: Vinn drömlooken till ditt bröllop till värde av 4000kr!

Dashl - Book the Look Monter:A4:06A
Vinn makeup och hårstyling av av en Dashl-stylist inför den stora dagen till värde av 4000kr!! Hur du tävlar: Besök oss på vår monter under mässan, ta en bild med oss och tagga oss på Instagram @dashl.se. För att delta i tävlingen behöver du även lämna dina kontaktuppgifter + email i vår monter.
Mer information!

15% rabatt på ett helt köp!

Duni  Monter:A6:02
Kom och bli inspirerad, känn på våra härliga servetter och få tips till din bröllopsdukning. Du har även chansen att vinna din bröllopsdukning till ett värde av 1500:-. Varmt välkommen!
Mer information!

Fotobås till bröllopsfesten? Unikt mässerbjudande!

Eventomatic Monter:A1:20
Besök vår monter och ta del av reducerade priser och exklusiva mässerbjudanden. Boka direkt på plats för bästa möjliga pris till ert bröllop.
Mer information!

Rabatt på bröllopsfotografering

Karolina Ehrenpil Photography Monter:A3:02
Få 3000 kr i rabatt om du bokar minst 8 timmars bröllopsfotografering. Reser över hela Sverige och mer än gärna till andra länder.
Mer information!

20% Rabatt på ordinarie priser för besökande kunder på bröllopsmässan!

Fina Sånger- Älskar Bröllop! Monter:A2:40
Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ordinarie priser. Jag kommer också finnas tillgänglig att svara på frågor hur det går till kring ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live i èntren! På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Ser fram emot att ses! Fina Sånger- Älskar bröllop!
Mer information!

Vi bjuder på vårt finaste boende

Finnhamn Arkipelag Monter:A1:03
Om ni bokar Finnhamn för ert bröllop under 2018, så bjuder vi på bröllopsnattens boendet för brudparet i vårt finaste stuga. Den ligger precis vid strandkanten, med varma klippor och i rakt solläge.
Mer information!

Boudoir erbjudande & rabatt på bröllopsfoto

Fotograf Malin Norlen Monter:A2:01C
Boudoir, foto på hotell, inkl Mua & hår samt fine art prints i vacker ask. Endast 4400k Erbjudandet gäller då jag fått in minst 5st bokningar, foto kommer ske i april-maj månad på en söndag i Sthlm city. För portfolio se https://www.fotografmalinnorlen.com/weddings Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 4v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av 3150kr.
Mer information!

Rabatt på höst- och vinterbröllop

Fotograf Sandra Jensen Monter:A1:17
På mässdagarna har jag 10% rabatt om du bokar 3 eller 6 timmar bröllopsfotografering för bröllop under perioden 1/10 2018 till 31/3 2019.
Mer information!

50% rabatt på hela instax-sortiment

Fujifilm Nordic AB Monter:A3:12+A3:13
Kom och besök oss i vår monter och få 50% rabatt på hela vårt instax-sortiment.
Mer information!

Var med och tävla om ett diamantsmycke!

Guldfynd Monter:A2:11
På mässan har du chansen att vinna ett ljuvligt diamantsmycke till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande! Vi ses!
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Haga Forum Monter:A4:07
Om vårt möte på mässan leder till bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på ett hotell mitt i Stockholm!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

HardangerBestikk Monter:A2:20
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Mässerbjudande: 10% rabatt

Harpist Miriam Klein Strandberg Monter:Entré
Som mässbesökare får ni 10% rabatt som kan användas på samtliga paket och musikupplägg. Gäller vid bokning senast 31 mars 2018. Hänvisa till Bröllopsfeber vid bokningen. Välkommen till mig i entrén och prata musik till ert bröllop!
Mer information!

Endast för makeupartister

Iconmirror Studios AB Monter:A1:21
Kontakta oss för speciellt erbjudande för makeupartister mvh Tony och Nathalie 08 760 0000 0702774808
Mer information!

Mässerbjudande

Ingers Bröllop & festkläder Monter:A2:04
Kom till vår monter och boka en tid för utprovning i vår butik så får du en check på 500 kr. Vi kommer att ha flera olika modeller från Nixa som vi säljer till ett fast pris. Då ingår sömnad och resegarderob. Storlekar från xs-6xl. Fasta priser på 3 600-5 200 kr beroende på modell.
Mer information!

10% rabatt vid bokning av gratis inspirationmöte med våra designer!

Juvelia Monter:A1:12
Har du en designidé? Bara din fantasi sätter gränserna. Boka ett gratis inspirationsmöte med en av våra duktiga designers – och se ditt drömsmycke ta form!
Mer information!

20% rabatt

Linda-Pauline Wedding Photographer Monter:A3:08B
Boka mig som er bröllopsfotograf senast 30/3 & få 20% rabatt på valfritt paket.
Mer information!

Gratis provsmakning!

Liv Sandberg Cake Art Monter:A4:06B
Boka Er smakkonsultation under mässan så bjuder vi på kostnaden om 500 kr när ni bokar Er bröllopstårta hos oss. Ni kan även förboka Er konsultation under själva mässan så klar. Maila info@livsandbergcakeart.se för smaklista samt boka tid. Smakkonsultation under mässan är kostnadsfri. Få platser kvar!
Mer information!

Vid köp av Cigarrer få Exclusive Piké

Los Caleros exklusiva Cigarrer Monter:A2:08
1: Vid köp av en låda Los Caleros Cigarrer erhåller du en piké tröja från Los Caleros till ett värde av 1200kr. 2: Vid köp av två cigarrer erhåller du en tredje cigarr gratis.
Mer information!

Bröllopsfoto -Tävling och erbjudande!

Louise Fotograf Monter:A3:21
Kom och fira mitt 10-års-jubileum som fotograf! Efter åtta år som bröllopsfotograf i London, påbörjar jag nu mitt andra år tillbaka i min älskade hemstad Stockholm. Det ska firas med en tävling, där mässa-besökare kan vinna ett fotopaket! Stanna till vid min monter och fyll i lite detaljer för chansen att vinna. Ni får även 10% rabatt på valfritt fotopaket hos Louise Fotograf. Ser fram emot att ses vid monter A3:21 :)
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:A4:08
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:A3:06
*BRÖLLOP 2018* Boka din order innan 2018-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange koden: BFMelody10.) *BRÖLLOP 2018* Boka din order för minst 12.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2018. Ange koden BFMelody12). *BRÖLLOP 2019* Boka en brudkonsultation med oss under 2018 och få 10% rabatt på brudordern vid bokning i samband med konsultationen. (Uppge koden BFMelody19.)
Mer information!

Mia Högfeldt Smink & Hår Monter:A2:31D
Boken "MAKE UP", som är slutsåld överallt, kan köpas på mässdagarna och få personligt signerat ex. De första 25 varje dag (totalt 50) som köper en bok får en goodiebag med smink. STORVINSTEN ( 3 stycken ) har chans att vinna kompletta set produkter till bröllopssminkning. Hur du tävlar: Kom till vår monter, ta en bild med oss och tagga @mia_hogfeldt på Instagram. För att delta i tävlingen behöver du skriva dina kontaktuppgifter + email i "Gästboken". Dragning sker lördag klockan 14.00 och 16.00, söndag 14.00! När det gäller bröllopsbokningar finns det några datum kvar 2018. Maila förfrågningar. Men 2019 är fortfarande många datum tillgängliga. Grundarvode för hår och makeup för brud är 4900kr. Mia tar sig till er så att ni kan ta det lugnt på er stora dag. Gäller Stockholmsområdet, annars tillkommer transportkostnader. Det inkluderar konsultation och produkter för underhåll (läppprodukt och puder...). Speciella önskemål går såklart att tillgodose i stor utsträckning. Skicka en förfrågan. Ser fram emot att träffa just dig!
Mer information!

Wedding Essentials

Michael O´Dwyer Goldsmith Monter:A2:24
Order your engagement and or wedding rings from us and receive free engraving in all rings. We will also include a free polish and cleaning service for your rings before your wedding day (if engagement rings purchased) or within a year of purchase.
Mer information!

25% rabatt på valfritt paket eller tilläggstjänst

Min Bröllopssajt – SKAPA EN EGEN HEMSIDA TILL BRÖLLOPET Monter:A3:00
MÄSSERBJUDANDE! Få 25% rabatt på valfritt paket eller tilläggstjänst genom att ange koden - bröllopsfeber2018 - i kassan.
Mer information!

Bröllopspaket 995:-

Nynäsgården Hotell & Konferens Monter:A2:27
Bröllopspaket 2018 995:- per person * Brudskål * 3-rätters middag * Vinpaket 3 glas * Kaffe på maten Boka ditt bröllop före 31 mars 2018. Uppge kod: Bröllopsfeber2018 Det som kan tillkomma är en kuvertavgift eller lokalhyra beroende på antal och lokal.
Mer information!

Ladda ner Once Upon och få 20% rabatt!

Once Upon Publishing Monter:A1:08A
Ladda ner Once Upon-appen och kom till vår monter så får du 20% rabatt på din Once Upon-bok.
Mer information!

Rabatt

Photo by Mile Monter:A2:15
Boka ert datum innan 28 februari och få 10% rabatt på priset
Mer information!

Vinn Ditt Drömbröllop!

Schalins Of Sweden Monter:A4:18B
https://www.facebook.com/Brollopsfeber/videos/746236822251482/
Mer information!

24h hour rental and customised photo booth at 5,999 SEK

sharingbox  Monter:A2:07
For 5,999 SEK, we include a day rental, 800 or 400 photos depending on size, a customised photo with your names and dates, pictures sent by email to your guests and a private online gallery with all your pictures.
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:A3:04
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Förboka er Bröllopsvideo 20% rabatt

SitoCAM Video Monter:A1:14
Om ni förbokar er Bröllopsvideo på mässan i Stockholm får ni 20% rabatt på alla Bröllopsvideo paket utom Basbaketet.
Mer information!

Bjder på Bröllopssvit

Skansen Restauranger Monter:A4:05
Om vårt möte på mässan slutar i bkning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på Hotell Riddargatan 12 mitt i Stockholm! Hjärtligt välkomna till Skansens Restauranger!
Mer information!

Välkommen!

Stockholms stift, Svenska kyrkan Monter:A1:13
Funderar ni på att gifta er i kyrkan? Välkommen att ställa era frågor direkt på mässan!
Mer information!

Bröllop i vår.

Sturehovs Slott ett fantastiskt 1700-tals slott.  Monter:A2:36
Några datum finns lediga om ni önskar fest denna vår.
Mer information!

Unikt mässerbjudande 15% rabatt på Sång till er vigsel!

Sweet Harmony Monter:A2:12
Ni får 15% rabatt på sång till vigsel och eller mingel till bröllopet om ni bokar före 18 april 2018. Ange kod: "bröllopsfeber" vid bokning. (Gäller även om ni gifter er 2019)
Mer information!

TÄVLING! Vinn macarons till alla bröllopsgäster!

The Craving Solution Monter:A4:16
2 brudpar har möjligheten att vinna macarons av samma antal som bröllopsgäster (och sig själva såklart!). Gäller för: * Brudpar som bokar bröllopstårta från The Craving Solution, genom kontakt på Bröllopsfeber Birka, Bröllopsfeber Älvsjö eller hemsidan/appen Bröllopsfeber. * För bröllopsdatum efter 2 april då tävlingen avslutas 2 april. * Vinnare meddelas via mail samt på instagram: thecravingsolution
Mer information!

Vinn en weekend på Tännäskröket

Tännäskröket Monter:A2:37
Var med och vinn en weeken för två på Tännäskröket. Kom och besök oss i monter A2:37. Välkomna!
Mer information!

Pröva bröllopsmenyn gratis på Ulrikdsdals Wärdshus

Ulriksdals Wärdshus Monter:A2:09
Boka ditt bröllop för 2017 senast 31 mars så får du en gratis provätning av bröllopsmenyn för två personer (värde 1450 kr).
Mer information!

DELTA I UTLOTTNINGEN AV EXKLUSIVA DIAMANTÖRHÄNGEN + FÅ RENGÖRINGSPRODUKTER TILL DINA SMYCKEN!

VANBRUUN.COM Monter:A4:09B
Beställ dina smycken från oss och var med i utlottningen av ett par exklusiva diamantörhängen till ett värde av drygt 4 000 kr. Du får dessutom med rengöringsprodukter till ett värde av 500 kr. Erbjudandet gäller tom. 2018-02-28. Ange koden brollopsfeber18 i kassan för att få dina rengöringsprodukter samt att delta i utlottningen av örhängena.
Mer information!

Vinn bokningsavgiften för Bröllop på Villa Källhagen

Villa Källhagen Monter:A2:03
Passa på att vara med och tävla om hela bokningsavgiften hos oss till ett värde av 15 000:- dessutom bjuder vi brudparet på en champagnebrunch dagen efter så ni kan pusta ut efter er stora dag. Kom förbi oss på mässan och fyll i era uppgifter i vårt formulär och ”GILLA” oss på Facebook för att vara med och tävla. Vinnarna kontaktas via Facebook & mejl senast den 20:e mars 2017. Vi ses!
Mer information!

A taste of Kitzbühel

Finest Weddings - Wedding Planning Services Monter:A1:00
Vi har ett litet specialerbjudande under mässan: Boka din bröllopsplanering och vi bjuder en gratis övernattning I hjärtat av Kitzbühel under skidsäsongen 2017/2018.
Mer information!

HÄMTA DITT MÄSSERBJUDANDE

Wedding Bells by Little Fairies Monter:A4:11
Välkommen till Wedding Bells monter nr A4:11 för att hämta ditt mässerbjudande som gäller tom 2018-03-31! Wedding Bells har ett brett sortiment av bröllopskläder för hela sällskapet, brud, brudgum, tärnor och näbbar. Välkommen!
Mer information!

Unik mässerbjudande

Wedding by Affi Monter:A2:16
Boka ditt bröllop på mässan och få 10% rabatt på hela bröllopet.
Mer information!

20% rabatt vid bokning av Bröllopsdagskoordination

Wedding by Moalee Monter:A3:08B
Vi är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå t.ex. sprucken klänning och mycket mer.
Mer information!

15% rabatt under mässdagrna!

WeddingCastle Monter:A1:18+A1:19
15% rabatt under mässdagarna på alla varor till ordinarie pris och beställning
Mer information!

Vinn en limo!

Wedsly Monter:A2:26
Skapa ert konto nu – det tar bara några minuter – och var med om utlottningen av en gratis limousineresa till bröllopet! www.wedsly.com ♡ Välkommen till Wedsly, för kärlekens skull. ♡
Mer information!

Mässpris på WELLcome!

WELLcome Monter:A3:01
Välkomna att besöka oss på mässan så får ni se hur fint dukat det kan bli med WELLcome. Vi säljer under mässdagarna till reducerat pris! WELLcome är förpackat i fin presentförpackning.
Mer information!

Mässerbjudande 10% rabatt

ZÄTA Monter:A3:03
10% rabatt vid köp eller beställning av miljösmart brudklänning.
Mer information!

Vinn din Brudbukett!

Östergårds Mat Fest & Möten Monter:A4:12
På mässan har du chansen att vinna din brudbukett. Tävla hos oss i vår monter. Varmt välkommen till Östergårds!
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!