Erbjudanden och tävlingar på mässan i Stockholm Älvsjö

sj

Till våra mässbesökare!
10% rabatt med SJ från hela Sverige till Bröllopsfeber i Stockholm, Göteborg och Malmö
Köp biljett


Albrekts Guld Monter:A3:14C
Vinn diamantsetet till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla om chansen att vinna ett vackert diamantset! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Tävling - vinn lyxig Champagne!

Anderssons Guld Monter:A2:14
Gissa rätt antal ringar i glaset och bli vinnare till en utsökt flaska Champagne!
Mer information!

Brudgummens egna utprovning av bröllopskläder

TailoredByMe Monter:A4:06B
Vi hjälper er hitta den perfekta outfiten. Oavsett om du själv vill ha en skräddarsydd outfit eller om grabbgänget ska matcha så kan vi hjälpa dig. Vi genomför både gruppaktiviteter och enskilda utprovningar i hela Sverige. Vi matchar er tillsammans med en av våra personliga stylister som hjälper er hitta en perfekt outfit. Ses på mässan!
Mer information!

20% rabatt

Ballongbud.se Monter:A2:39
Skriv upp dig på vår kontaktlista under mässan och få 20% rabatt om ni sedan bestämmer er för att boka.
Mer information!

Fotograf

Birgit Walsh Photography Monter:A4:13
Kom förbi och tävla om en underbar bröllopsplaneringsbok (Coffee table book). Om ni bokar mitt 8 eller 10 timmar paket får ni en fin 20cmx20cm (15 uppslag) linne fotobok av ert stort dag gratis. Come and lets talk about YOUR wedding. Ser fram emot att träffas.
Mer information!

Det ska vi fira!

Birka Cruises Monter:A2:17
Födelsedag, förlovning, bröllop, för att hela familjen är samlad, solen skiner eller för att pigga upp oss under den mörkare årstiden. Eller bara för att det är onsdag. Det finns alltid anledning att fira! Vi ordnar allt från stora middagar till möhippa och bröllop. Det enda du behöver göra är att fira och ha roligt tillsammans med nära och kära. Hos oss är alla samlade, med boendet runt knuten. Här finns spa och taxfreeshopping. Och som en extra bonus bjuder vi på dans och underhållning. Privat mingel eller festvåning? Vi ordnar det mesta! Ring oss på 08-702 72 00 eller mejla oss, så skräddarsyr vi ett paket som passar just dig. Erbjudande! Fira-paket Från 549:-/pers (sön-tors), 639:-/pers (fre-lör) Vid bokning av minst 10 personer I priset ingår Del i 2-bäddshytt Cabin Standard 3-rätters kryssningsmeny Frukost Ett glas mousserande vin
Mer information!

10 000 SEK att använda när du bokar Hela Hotellet

Blommenhof Hotell Monter:A3:08A
Du får 10 000:- att använda när du bokar Hela Hotellet, att använda till att förgylla med det lilla extra eller att dra av på slutpriset som en rabatt. Gäller vid bokning fram till sista mars 2017 och när bokningsavgiften är betald.
Mer information!

Vinterbröllop

Cedergrenska Tornet Monter:A1:04
Boka ett vinterbröllop på Tornet och vi bjuder på en extra timme att dansa på natten. Värde 2 000 kr Gäller perioden jan - april, oktober-november
Mer information!

TÄVLING!

Clarity Sweden Monter:A2:38
Vinn en stylad förlovningsfotosession värde 5500:- Välkomna till vår monter A2:38 så berättar vi mer!
Mer information!

Tävling: Vinn drömlooken till ditt bröllop till värde av 4000kr!

Dashl - Book the Look Monter:A4:06A
Vinn makeup och hårstyling av av en Dashl-stylist inför den stora dagen till värde av 4000kr!! Hur du tävlar: Besök oss på vår monter under mässan, ta en bild och tagga oss på instagram @dashl.se. För att delta i tävlingen behöver du även lämna dina kontaktuppgifter + email i vår monter.
Mer information!

Fotobås till bröllopsfesten? Unikt mässerbjudande!

Eventomatic Monter:A1:20
Besök vår monter och ta del av reducerade priser och exklusiva mässerbjudanden. Boka direkt på plats för bästa möjliga pris till ert bröllop.
Mer information!

Fina Sånger- Älskar Bröllop! Monter:A2:40
Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får rabatt på ordinarie priser. Jag kommer också finnas tillgänglig att svara på frågor hur det går till kring ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live i èntren! På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Ser fram emot att ses! Fina Sånger- Älskar bröllop!
Mer information!

Vi bjuder på vårt finaste boende

Finnhamn Arkipelag Monter:A1:03
Om ni bokar Finnhamn för ert bröllop under 2018, så bjuder vi på bröllopsnattens boendet för brudparet i vårt finaste stuga. Den ligger precis vid strandkanten, med varma klippor och i rakt solläge.
Mer information!

Boudoir erbjudande & rabatt på bröllopsfoto

Fotograf Malin Norlen Monter:A2:01C
Boudoir, foto på hotell, inkl Mua & hår samt fine art prints i vacker ask. Endast 4400k Erbjudandet gäller då jag fått in minst 5st bokningar, foto kommer ske i april-maj månad på en söndag i Sthlm city. För portfolio se https://www.fotografmalinnorlen.com/weddings Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 4v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av 3150kr.
Mer information!

Rabatt på Morgongåva Boudoir och bröllopsfotografering

Fotograf Sandra Jensen Monter:A1:17
På mässdagarna har jag 10% rabatt om du bokar 6 timmar bröllopsfotografering eller mer. Om du bokar en av mina Morgongåva Boudoirhelger får du 1000 kr rabatt på mitt Morgongåvapaket. Läs mer på min hemsida.
Mer information!

50% rabatt på instax bröllopspaket

Fujifilm Nordic AB Monter:A3:12+A3:13
Kom och besök oss i vår monter, och du får möjlighet att köpa ett instax bröllopspaket bestående av 1 st instax Mini 70 Guld och 5 st 2-pack film. Ordinarie pris 2 590 kr, nu betalar du bara 1 295 kr
Mer information!

Var med och tävla om ett diamantsmycke!

Guldfynd Monter:A2:11
På mässan har du chansen att vinna ett ljuvligt diamantsmycke till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande! Vi ses!
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Haga Forum Monter:A4:07
Om vårt möte på mässan leder till bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på ett hotell mitt i Stockholm!
Mer information!

Vi Bjuder på Tårtkonsultation

Handgjort Stockholm Monter:A3:15A
Boka er Tårtkonsultation hos oss på mässan. Vi bjuder då på kostnaden (värde 550:-) Dom första 20 som bokar erhåller även en goodiebag med härliga överraskningar.
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

HardangerBestikk Monter:A2:20
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Mässerbjudande: 20% rabatt!

Harpist Miriam Klein Strandberg Monter:Entré
Välkommen till min monter och prata musik till ert bröllop! Här kan ni också höra mig spela live. Som mässbesökare får ni 20% rabatt på samtliga paket och musikupplägg.
Mer information!

Mässerbjudande

Ingers Bröllop & festkläder Monter:A2:04
Kom till vår monter och boka en tid för utprovning i vår butik så får du en check på 500 kr. Vi kommer att ha flera olika modeller från Nixa som vi säljer till ett fast pris. Då ingår sömnad och resegarderob. Storlekar från xs-6xl. Fasta priser på 3 600-5 200 kr beroende på modell.
Mer information!

10% rabatt vid bokning av gratis inspirationmöte med våra designer!

Juvelia Monter:A1:12
Har du en designidé? Bara din fantasi sätter gränserna. Boka ett gratis inspirationsmöte med en av våra duktiga designers – och se ditt drömsmycke ta form!
Mer information!

Brllopsfoto -Tvling och erbjudande!

Louise Fotograf Monter:A3:21
Kom och fira mitt 10-års-jubileum som fotograf! Efter åtta år som bröllopsfotograf i London, påbörjar jag nu mitt andra år tillbaka i min älskade hemstad Stockholm. Det ska firas med en tävling, där mässa-besökare kan vinna ett fotopaket! Stanna till vid min monter och fyll i lite detaljer för chansen att vinna. Ni får även 10% rabatt på valfritt fotopaket hos Louise Fotograf. Ser fram emot att ses vid monter A3:21 :)
Mer information!

Vid köp av Cigarrer få Exclusive Piké

Los Caleros exklusiva Cigarrer Monter:A2:08
1: Vid köp av en låda Los Caleros Cigarrer erhåller du en piké tröja från Los Caleros till ett värde av 1200kr. 2: Vid köp av två cigarrer erhåller du en tredje cigarr gratis.
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:A4:08
Vi kommer att ha med oss brudskor från Calceus och massor med hårtillbehör. Samtliga till mässpris med 20 % rabatt.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:A3:06
*BRÖLLOP 2018* Boka din order innan 2018-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange koden: BFMelody10.) *BRÖLLOP 2018* Boka din order för minst 12.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2018. Ange koden BFMelody12). *BRÖLLOP 2019* Boka en brudkonsultation med oss under 2018 och få 10% rabatt på brudordern vid bokning i samband med konsultationen. (Uppge koden BFMelody19.)
Mer information!

Wedding Essentials

Michael O´Dwyer Goldsmith Monter:A2:24
Order your engagement and or wedding rings from us and receive free engraving in all rings. We will also include a free polish and cleaning service for your rings before your wedding day (if engagement rings purchased) or within a year of purchase.
Mer information!

10 % på ditt bröllopsarrangemang

Nynäsgården Hotell & Konferens Monter:A2:27
Om du lägger en preliminär bokning på bröllopet hos oss på Nynäsgården i vår festsal så ger vi dig 10% på hela arrangemanget under 2018. Boka festen före 31/ 03 2018. Uppge bokningskod: Bröllopsfeber 2018
Mer information!

Ladda ner Once Upon och få 20% rabatt!

Once Upon Publishing Monter:A1:08A
Ladda ner Once Upon-appen och kom till vår monter så får du 20% rabatt på din Once Upon-bok.
Mer information!

Rabatt

Photo by Mile Monter:A2:15
Boka ert datum innan 28 februari och få 10% rabatt på priset
Mer information!

Vinn Ditt Drömbröllop!

Schalins Of Sweden Monter:A4:18B
https://www.facebook.com/Brollopsfeber/videos/746236822251482/
Mer information!

24h hour rental and customised photo booth at 5,999 SEK

sharingbox  Monter:A2:07
For 5,999 SEK, we include a day rental, 800 or 400 photos depending on size, a customised photo with your names and dates, pictures sent by email to your guests and a private online gallery with all your pictures.
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:A3:04
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Bjder på Bröllopssvit

Skansen Restauranger Monter:A4:05
Om vårt möte på mässan slutar i bkning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på Hotell Riddargatan 12 mitt i Stockholm! Hjärtligt välkomna till Skansens Restauranger!
Mer information!

Välkommen!

Stockholms stift, Svenska kyrkan Monter:A1:13
Funderar ni på att gifta er i kyrkan? Välkommen att ställa era frågor direkt på mässan!
Mer information!

25 mars 12-16 minimässa på Sturehovs Slott

Sturehovs Slott ett fantastiskt 1700-tals slott. Visning 25 mars 12.00-16.00 Monter:A2:36
Sturehovs Slott Visning för bröllop 25 mars 12.00-16.00 Minimässa för fest på slottet Se slottet uppdukat för fest, smaka på bröllopstårta, träffa fotograf, se vackra klänningar, ringar med musik i slottet & sång till häst i parken mm. Välkomna
Mer information!

TÄVLING! Vinn macarons till alla bröllopsgäster!

The Craving Solution Monter:A4:16
2 brudpar har möjligheten att vinna macarons av samma antal som bröllopsgäster (och sig själva såklart!). Gäller för: * Brudpar som bokar bröllopstårta från The Craving Solution, genom kontakt på Bröllopsfeber Birka, Bröllopsfeber Älvsjö eller hemsidan/appen Bröllopsfeber. * För bröllopsdatum efter 2 april då tävlingen avslutas 2 april. * Vinnare meddelas via mail samt på instagram: thecravingsolution
Mer information!

Vinn en weekend på Tännäskröket

Tännäskröket Monter:A2:37
Var med och vinn en weeken för två på Tännäskröket. Kom och besök oss i monter A2:37. Välkomna!
Mer information!

Pröva bröllopsmenyn gratis på Ulrikdsdals Wärdshus

Ulriksdals Wärdshus Monter:A2:09
Boka ditt bröllop för 2017 senast 31 mars så får du en gratis provätning av bröllopsmenyn för två personer (värde 1450 kr).
Mer information!

DELTA I UTLOTTNINGEN AV EXKLUSIVA DIAMANTÖRHÄNGEN + FÅ RENGÖRINGSPRODUKTER TILL DINA SMYCKEN!

VANBRUUN.COM Monter:A4:09B
Beställ dina smycken från oss och var med i utlottningen av ett par exklusiva diamantörhängen till ett värde av drygt 4 000 kr. Du får dessutom med rengöringsprodukter till ett värde av 500 kr. Erbjudandet gäller tom. 2018-02-28. Ange koden brollopsfeber18 i kassan för att få dina rengöringsprodukter samt att delta i utlottningen av örhängena.
Mer information!

Vinn bokningsavgiften för Bröllop på Villa Källhagen

Villa Källhagen Monter:A2:03
Passa på att vara med och tävla om hela bokningsavgiften hos oss till ett värde av 15 000:- dessutom bjuder vi brudparet på en champagnebrunch dagen efter så ni kan pusta ut efter er stora dag. Kom förbi oss på mässan och fyll i era uppgifter i vårt formulär och ”GILLA” oss på Facebook för att vara med och tävla. Vinnarna kontaktas via Facebook & mejl senast den 20:e mars 2017. Vi ses!
Mer information!

HÄMTA DITT MÄSSERBJUDANDE

Wedding Bells by Little Fairies Monter:A4:11
Välkommen till Wedding Bells monter nr A4:11 för att hämta ditt mässerbjudande som gäller tom 2017-03-31! Wedding Bells har ett brett sortiment av bröllopskläder för hela sällskapet, brud, brudgum, tärnor och näbbar. Välkommen!
Mer information!

Unik mässerbjudande

Wedding by Affi Monter:A2:16
Boka ditt bröllop på mässan och få 10% rabatt på hela bröllopet.
Mer information!

20% rabatt vid bokning av Bröllopsdagskoordination

Wedding by Moalee Monter:A3:08B
Vi är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå t.ex. sprucken klänning och mycket mer.
Mer information!

15% rabatt under mässdagrna!

WeddingCastle Monter:A1:18+A1:19
15% rabatt under mässdagarna på alla varor till ordinarie pris och beställning
Mer information!

Vinn en limo!

Wedsly Monter:A2:26
Skapa ert konto nu – det tar bara några minuter – och var med om utlottningen av en gratis limousineresa till bröllopet! www.wedsly.com ♡ Välkommen till Wedsly, för kärlekens skull. ♡
Mer information!

Mässerbjudande 10% rabatt

ZÄTA Monter:A3:03
10% rabatt vid köp eller beställning av miljösmart brudklänning.
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!