Erbjudanden och tävlingar på mässan i Göteborg

25% RABATT och MER!

Abiosè - Sveriges pionjär bröllopskonstnär Monter:F:20
25% RABATT på alla bokningar! 5% EXTRA RABATT om Ni delar en bild på min monter med #abioserocks #bröllopskonstnär Upp till ​100 Gästporträtter! Mer information på: http://www.abiose.rocks/sverige.html Se till att ni deltar i tävlingen! ☺️
Mer information!

Albrekts Guld Monter:G:15
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på valfri brudklänning

Anina Brud & Festspecialisten Monter:F:09
Välkommen att besöka vår monter där du kan se ett urval av våra brudklänningar samt erhålla en rabattkort som ger dig 20% rabatt på valfri brudklänning .Gäller även beställningar !
Mer information!

Mässpriser och utförsäljning

Balunz Monter:D:13
Kom och inspireras av våra produkter, du har chansen att handla till mässpriser. Vi kommer ha en utförsäljning av utvalda varor
Mer information!

Tävla i Diamantjakten och få en gratis tidning i vår monter!

Bröllopsmagasinet Monter:F:13
Missa inte att komma förbi vår monter och tävla i Diamantjakten! Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder och den ger DIG möjlighet att faktiskt vinna en egendesignad ring. Vi kommer även att dela ut vårt alldeles nytryckta magasin gratis till er!
Mer information!

10% rabatt på valfri brudklänning

Bröllopsbruket Monter:I:07B
Besök vår inspirerande monter och erhåll av voucher som ger dig 10% rabatt på valfri brudklänning i något av våra showrooms.
Mer information!

VIGSEL & MINGEL

Bröllopssolist Daniel Teixeira Monter:17
Under mässan erbjuder jag 500:- rabatt vid bokning av kombi-paket. Kombi-paket: 2 låtar vid vigsel 30-60 min mingel-musik innan middag.
Mer information!

Galna rabatter och Unika möten i GBG!

Cakes Of Mine Monter:H:04
Kom och se våra vackra skapelser och se vem vi är! Passa på och provsmaka våra läckerheter och boka in en alldeles egen provsmakning och konsultation inför Er stora dag! Vi har anordnat några datum där Vi kommer upp till GBG och träffar just ERi en lokal! Just det Ni behöver inte komma till oss, vi kommer till GBG för att få möta Er på en personlig konsultation Tänk på att detta endast gäller bokningar under mässan och det är först till kvarn som gäller! Dessutom så har vi fått tokfnatt och vi kommer att ha en fast kostnad för leverans, montering och genomgång med personal hela vägen upp till GBG (max 2 mil utanför centrala GBG) för 1500:-! (värde minst 5000:-!) Skynda då vi snabbt blir fullbokade! Välkomna!
Mer information!

Tävlingar och kampanjerbjudande

Cbeautynails Monter:B:17
Kom förbi montern där det kommer finnas fina tävlingar och kampanjerbjudanden.
Mer information!

Raka tänder med ClearCorrect

Clear Correct Monter:K:03+ K:04
ClearCorrect behandling upp till 1år: 40 000 kr (ordinarie pris 50 000 kr) Blekning en käke: 1 800 kr (ordinarie pris 2 500 kr) Blekning två käkar: 3500 kr (ordinarie pris 4 500 kr)
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:10
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

Din Drömklänning Monter:G:03
Du som mässdeltagare får en värdecheck på 1000:- . Den gäller på alla brudklänningar i lager samt beställningar och även " Designa egen brudklänning" ( vilket innebär att detta då bara kostar 8500:-) Välkommen och hämta din värdecheck på 1000:-!
Mer information!

Unika mässerbjudanden!

Ernst Forssell Monter:F:01
Besök oss i monter F:01 i Göteborg 15-16 februari. Välj labodlade diamanter från vår egen kollektion Ernst Forssell Collectées. Hitta dina drömringar för 18000 kr - få ett diamanthalsband (värde 3500 kr). Under mässdagarna ger vi bl a även 15% på Schalins Store Collection och 15% på smycken från Lily and Rose! Varmt välkomna!
Mer information!

10% RABATT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR SOM SKER I FEBRUARI!

Fat Frank’s Catering Monter:FoodCourt nr 2
Under februari månad erbjuder Fat Franks Catering 20% på alla bokningar som bokas under februari månad. Använd koden "BRÖLLOP" för att aktivera erbjudandet.
Mer information!

500:- i rabatt på helghyra

Forever Factory (fd Bröllopsfotomaten) Monter:H:01
Spara 500:- på helghyran av vår Photobox. Ni betalar endast 6000:- för hela helgen inklusive rekvisita och gästbok! Kom förbi vår monter för att ta del av er rabattkod.
Mer information!

Special erbjudande!!!

Forget me not Monter:04
Vi kommer att ha en tävling där ni har chansen att vinna en personlig ljusdekoration med era egna blommor bevarade.
Mer information!

Vad sägs som en Mässrabatt på -13.800Kr !!!

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:E:03
Mässrabatt på -13.800Kr !!! Mässrabatten inkluderas ett Exklusivt Italienskt Design Wedding album värde 6.000Kr och en direkt rabatt på -7.800Kr! # Heldags Paketet 15h fotografering. (ord. pris med Album: 34.800Kr) Mässpris nu endast 21.000Kr!!! # Fest Paketet 11h fotografering. (ord. pris med Album: 31.800Kr) Mässpris nu endast 18.000Kr!!! # Brudskål Paketet 5h fotografering. (ord. pris med Album: 26.800Kr) Mässpris nu endast 14.000Kr!!! Jag kommer ställa ut både i Malmö och Göteborg. Hör av Er om Ni önskar mer information. Annars så ses vi på mässorna. //Daniel
Mer information!

Jag bjuder på tackkorten!

Fotograf Johan Pehrson Monter:13
Boka er bröllopsfotografering under mässan så bjuder jag på tackkorten.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm Monter:F:16
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:F:11
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

erbjudande på diamanter & ädelstenar

Guldsmedjan Ag/Au Design Monter:C:06
Vårt mässerbjudande är 15% på alla diamanter och ädelstenar då ni beställer ett smycke hos oss under 2020! Du kan också tävla i Diamantjakten, och vinna ringar från oss! https://www.brollopsmagasinet.se/diamantjakten/ Även i vår monter kommer vi att tävla ut presentkort!
Mer information!

VI BJUDER PÅ BRÖLLOPSSVITEN

Grand Hotel Alingsås Monter:08
För dig som efter mässan väljer att boka och fira ditt bröllop hos oss, så bjuder vi på bröllopsnatten i vår vackra bröllopssvit!
Mer information!

Prispressaren

Göteborgs Diamanteria Monter:J:12
Gratis herr ring vid köp av ring över 30000kr. Vi garanterar prisgaranti mot alla fysiska butiker i Göteborg.
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F:03
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

Hardanger Bestikk Monter:E:14
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Exklusivt Mässerbjudande: 50% rabatt på konsultation med provsmakning och 5% på bröllopstårtan

Helenas Tårteria Monter:D:08
Få 50% rabatt på en konsultation med provsmakning när ni bokar i vår monter under mässdagarna. Ordinarie pris är 300kr, men ni betalar endast 150kr. En konsultation är ett möte mellan brudpar och tårtkonstnär där ni får provsmaka ett urval av fyllningar och bottnar från våra grundsmaker samt där vi diskuterar designen av er unika bröllopstårta. Efter konsultationen bestämmer ni om ni vill gå vidare och göra en bokning av bröllopstårta. Självklart kan ni boka både tårta och konsultation om ni vill säkra ert datum. Bokar ni bröllopstårta under mässan får ni 5% rabatt på den och allt annat ätbart som beställs till bröllopsdagen, (tårta, cookies, cakepops, cupcakes mm) Gäller ej leverans eller möhippa. De första tio som gör en tårtbokning får dessutom en liten goodiebag. Observera att dessa erbjudanden gäller endast bokningar gjorda på mässan.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE BRÖLLOPSFILMEN

HR Produktion Monter:09
Boka er Bröllopsfilm och få trailern på köpet. Använd din trailer som ett digitalt tackkort eller en kortare film att dela på era sociala medier. Vid tackkort designar vi efter er valfria text. (värde 1500kr)
Mer information!

Unikt mässerbjudande: Vinn en gratis brudklänning!

Ivory & Grace  Monter:I:09
Under bröllopsmässan ger vi brudar 10 % rabatt, vi kommer dela ut goodiebags och det kommer finnas möjlighet att vara med och delta i en tävling om att vinna din alldeles egna brudklänning GRATIS. Det vill du inte missa! Varmt välkommen till Ivory & Grace.
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:I:01
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 12 timmars fotografering * 9 timmars fotografering * 6 timmars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

Mässerbjudanden

Liselle Brud och Festmode Monter:H:06
Boka provning på mässan, få 10% på hela köpet vid beställning av brudklänning. Tävla om 3 stycken presentkort a 1000:-
Mer information!

Mässerbjudande

Margretetorps Gästgifvaregård Monter:G:01
Vid bokning av Bröllop i samband med mässan bjuder vi brudparet på övernattning i en av våra vackra Sviter. Värde från: 1.620:-
Mer information!

Tävla om en romantisk resa för två

Mixx Travel Monter:05
Besök oss på mässan och var med och tävla om en romantisk resa till Turkiet. Kanske er bröllopsresa?
Mer information!

Vi bjuder på en tårtprovning!

Pour Bon Monter:D:11
Vi bjuder på en tårtprovning! Provsmaka våra tårtor och få en konsultation inför era stora dag. Kom förbi vår monter D11 så berättar vi mer.
Mer information!

Boka under mässdagarna och få en extra gåva på köpet, värde 270 kr

Paradisets Spa & Konferens vid Vänerns kant Monter:B:18
Vid bokning av en vistelse med övernattning hos oss på Paradisets Spa & Konferens vid Vänerns kant Erbjuder vi 10% rabatt om du bokar under perioden 15 februari – 16 februari 2020
Mer information!

Gör ett köp över 1000kr och få en Little P hårrosett och shoppingpåse på köpet

Little P - Prinsessklanningar.se Monter:E:07
Vi erbjuder alla som gör ett köp över 1000kr hos oss under mässan en Little P hårrosett och shoppingpåse på köpet (värde 149kr)
Mer information!

Vinn er bröllopsmiddag värde 100000kr

Ryds Mat Monter:H15
Vinn er bröllopsmiddag (värde 100000kr) Kom till vår monter och köp ett alternativ från Rudenstams alkoholfria (kostar 100kr). Vid köpet får ni instruktioner. Vinnare utses innan mässans slut på söndagen
Mer information!

Vinn en övernattning för 2 personer på Sveriges första flytande hotell

Salt & Sill - Hotell, Restaurang & Konferens Monter:J:06
Tävling! Kom till vår mässmonter och var med och tävla för en chans att vinna en övernattning på vårt flytande hotell med frukost för 2 personer, möte med bröllopskoordinator, rundvisning av festlokaler & hotell.
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:G:17+18
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

SVITEN blir GRATIS!

Sju Sjöar Hotell Monter:I:02
Alla som bokar visning på mässan som sedan leder till bokning får SVITEN på bröllopsnatten gratis!
Mer information!

Transport till och från Bröllopsfesten från Göteborg ingår och dessutom ger vi er 100 kr i rabatt per person på bröllopspaketet.

Skärgårdsbröllop Monter:C:02-C:04
Mässerbjudande 2020! Oslagbart erbjudande till nya brudpar 2020 & 2021! Erbjudandet gäller endast nya bokningar samt bokningar gjorda senast 2020-02-30. Övriga regler för bokningar finns på vår hemsida www.skargardsbrollop.se Bröllopspaket: 1199 kr (ordinarie pris 1299 kr) Bröllopspaket: 1449 kr inkl. fri bar. (ordinarie pris 1549 kr) Vinterpaket 899 kr ( ordinarie pris 999 kr) Det här ingår: Hyra bröllopslokal Buss Transport t/r Göteborg. Mousserande välkomstdrink med tilltugg. Förrätt, varmrätt och dessert. Vinpaket/öl 3 glas per person. Kaffe/The Uppdukning av matsal Linne och servering Stolsöverdrag Serveringsavgift vid egen tårta Provsmakning av vald bröllopsmeny Avstämningsmöte med koordinator Städning Personal Runda bord eller vanliga TV Projektorduk Mikrofon med ljudutrustning.
Mer information!

Tävling - Vinn bröllopskostym från Oscar Jacobson

Ströms i Göteborg Monter:E:05
Boka en tid hos oss i butiken och var med i utlottningen av en bröllopskostym från Oscar Jacobson till ett värde av 5.800:-
Mer information!

STOR tävling

Fotograf Kajsa Thorén, Studio Thoren  Monter:7
Vi lottar ut en GRATIS Boudoir fotografering, kom förbi oss och tävla!
Mer information!

Boka idag!

Styrsöbolaget Monter:I:07A
Boka under mässdagarna, så bjuder vi på en flaska Champagne!
Mer information!

Snap it, share it, win it!

Svahns Bröllop och Festkläder Monter:E:15 + E:16
Ta en bild vid vår fotovägg, dela den på facebook eller instagram, tagga Svahns Bröllop och följ oss så har du chansen att vinna 50% på valfri brudklänning! Tävlingen pågår under hela helgen och vinnaren dras 12.00 på måndagen den 17 februari.
Mer information!

mässerbjudande

Tonys Högtidskläder Monter:F:05
Mässerbjudande 20% rabatt på Brudklänning, Brudgumkläder, tärnklänningar samt tillbehör.
Mer information!

TÄVLING

Två Skyttlar Monter:D:06
Chansen att vinna en blomkonsultation och blommor till ert bröllop här hos oss. Till ett värde av 3.000:- Tillsammans med vår florist sitter ni ner och diskuterar blommor färg och form. Besök vår monter så berättar vi mer om hur man deltar i tävlingen, eller skicka iväg era kontaktuppgifter redan nu med namn numer och mejladress till erica@tvaskyttlar.com .
Mer information!

10 % oavsett paket

Vallens Säteri Fest & Logi  Monter:E:01
Under mässan erbjuder vi 10 % rabatt på din bröllopsbokning.
Mer information!

VINN ETT PRESENTKORT PÅ 15 000 KRONOR FRÅN FLEMMING UZIEL!

Wedsly Monter:J:01
I samband med årets Bröllopsfeber-mässor kan ni nu vinna ett exklusivt presentkort till ett värde av 15 000 kronor från Wedslys samarbetspartner Flemming Uziel! Allt ni behöver göra för att ha en chans att vinna är att följa dessa enkla tävlingsregler: 1. Skapa konto i Wedsly under Bröllopsfeber-mässorna i Göteborg eller Stockholm 2. Följ Wedsly på Instagram: @wedslywedding 3. Skriv en motivation i Instagraminlägget till varför just ni ska vinna presentkortet! Lycka till! VINSTREGLER: Sista tävlingsdag söndag 23/2 2020, kl 00.00. Vinsten är strikt personlig och kan ej överlåtas. Vinsten skall utnyttjas inom den giltiga perioden. Skulle vid inlösen av vinst finnas en differens av värdet på denna check och den dagsaktuella kostnaden på uttagen vinst, kan mellanskillnad komma att krävas. I det fall värdet på denna check överstiger den dagsaktuella kostnaden på uttagen vinst, betalas EJ mellanskillnad ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.
Mer information!

Få 40% rabatt på er bokning hos oss på Weekend!

WEEKEND Monter:G:02
Boka er utrustning tidigt och få extremt förmånlig rabatt!* Boka utrustning för er mottagning och bröllopsfest på mässan och få 40% rabatt. Boka en vecka efter att mässan har varit och få 30% rabatt. Boka två veckor efter att mässan har varit och få 20% rabatt. Boka tre veckor efter att mässan har varit och få 10% rabatt. *Bokningen måste vara bekräftad med en betald bokningsreservation om 500kr.
Mer information!

Mässerbjudande

Åsa Design HERRKLÄDER Monter:G:11
Ni som bokar en tid hos oss i butiken under mässdagarna får 20% rabatt på din bröllopskostym. (gäller tom mars )
Mer information!

Mässerbjudande

Åsa Design Monter:G:13
Till dig som bokar en brudprovning i våran butik under mässdagarna får 20% rabatt på sin brudklänning hos oss. (endast butiksex) (gäller tom mars)
Mer information!


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!