Mässerbjudanden

Bläddra bland fantastiska erbjudanden på våra mässor nedan:

Stockholm

Albrekts Guld Monter:A3:14C
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

10% rabatt på Sambashow, 25% rabatt på bokning av möhippa

Alegria Do Samba Monter:A2.20
Alegria do Samba erbjuder 20% rabatt på bokning av sambashow till bröllopet med kod Bröllopsfeber samt 25% rabatt på bokning av möhippa. Boka via info@alegriadosamba.com
Mer information!

25% UNIKT mässerbjudande av Videograf + TÄVLING

AndeoX Productions Monter:A3.00
Under mässan erbjuder vi upp till 25% rabatt till alla som besöker vår monter A3.00. Så missa inte chansen att boka en videograf till ert bröllop. Under mässan kommer vi ha en tävling i vår monter. Där alla som bokar oss under mässan är med i en dragning, där vinnaren får 8.000kr rabatt på sitt bokade paket. Detta är såklart utöver mässrabatten. Jag hoppas att vi syns i vår monter.
Mer information!

Vinn din brudklänning och 10% på köp

Abby Waits Monter:A4-09B
Vinn din brudklänning under mässan och 10% på kupong som hämtas i montern, gäller köp inom 1 månad.
Mer information!

mässerbjudande

Damskräddare Andersson & Lidström Monter:A2.23
Under bröllopsfebers mässa i Stockholm och fram till den 6 Mars ger vi dig 10% rabatt vid beställning av brudklänning efter dina egna mått och egen design. Varmt välkomna till oss!
Mer information!

Besök vår monter och ta del av vårt erbjudande!

Bröllopsbruket Monter:A1:12
Besök vår monter och ta del av ett härligt erbjudande!
Mer information!

Värdecheck på 15%

Bröllopsfabriken Monter:A3:15A
Välkommen till vår monter och få en värdecheck på 15% att använda under mässdagarna eller i vårt showroom. Det kommer finnas accessoarer till förmånliga priser under mässdagarna och ett urval av klänningar på plats.
Mer information!

Unik rabatt vid köp på mässan + tävling - vinn valfri brudslöja!

Bröllopstider Monter:A4.08A
Handla till unik rabatt under mässan från hela vårt sortiment. OBS! Begränsat lager, vänta inte för länge med att köpa dina favoritaccessoarer! Vi kommer även att anordna en tävling under mässan där du kan vinna en valfri brudslöja från vårt sortiment!
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:A2:34
Vi lottar ut ett exklusivt diamantsmycke bland dem som besöker vår monter. Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Vi erbjuder en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

15% rabatt hos Calligraphen + TÄVLING med fina priser

Calligraphen Monter:A3:47
Vi på Calligraphen älskar att göra våra kunder nöjda! Som tack för att du besöker oss på mässan så ger vi dig 15% rabatt på hela din order (ex. frakt). Kom och hämta ditt erbjudande i Calligraphens monter. Glöm inte att deltaga i vår TÄVLING med fina priser. Vi ses!
Mer information!

Caroline Svedbom Jewelry Monter:A3:50
Vinn ett presentkort till ett värde av 3000kr på Caroline Svedbom. Välkommen till vår monter för att deltaga!
Mer information!

Vinn en brunch på Hasselbacken!

Hasselbacken Monter:A3:42
Kom till oss i vår monter så har ni chans att vinna en brunch på Hasselbacken.
Mer information!

Rabattkod på webbutiken + tävlingar

En till fest Monter:A3:48
Vinn ett presentkort värt 500 kr Kom förbi montern och tävla Mässerbjudande: Köp ett presentkort till rabatterat pris (-20%)
Mer information!

20% Rabatt på ord. priser och paketerbjudanden för besökande på bröllopsmässan!

Fina Sånger - Stämningsfull sång & gitarr till bröllop! Monter:A1:09A
Varmt Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ord.priser och paket. Erbjuder även musikrådgivning och kan svara på frågor kring allt som rör musiken, ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Varmt Välkommen! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:A2:20A
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Specialerbjudande för Destination weddings. Vinn en loveshoot & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf Malin Norlen-Förevigar bröllop över hela världen Monter:A3:05
Specialerbjudande på Destination weddings Vinn en loveshoot! Kom förbi min monter så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en parfotografering/loveshoot till ett värde av 2.900kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3150kr.
Mer information!

Fredriksborgs 1700-tals fästning samt limousine – Kostnadsfritt !

Fredriksborg Hotel Monter:A1.8A
1735 var det Europas starkaste fästning. Idag kanske Stockholms mest unika lokal - fantastisk för bröllopsfest och dans. 7 meters takhöjd med god akustik. (Värde 5.000-10.000 kr.) Gäller bröllopsarrangemang > 50 personer med erlagd bokningsavgift senast 15 mars 2020 för bröllop mellan 1maj och 30sep 2020. Bröllop övriga månader? Då erbjuder vi istället hotellet eller vårt vackra uppvärmda orangeri för middag och fest. (Värde 2.000 kr) För upp till max 45 personer. Vi har en egen vit limousine och bjuder på transporten om ni vill och kommer landvägen. Rabatt ges för för 2-dagars arrangemang för den som vill samla de närmaste redan kvällen innan.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm Monter:A3:12
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på instax-sortimentet.
Mer information!

15% Rabatt på ordinarie pris för besökare på mässan!

Frida Furberg Photographer Monter:A1:27
Boka innan 7/3 -22 och få hela 15% rabatt på 12 & 8 timmars bröllopsfotografering. TÄVLING! Kom förbi bås A1:27 på mässdagen och tävla om en kärleksfotografering.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:A2:11
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:A3:38
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

10% på alla körningar

Limousineaktiebolaget Hyrverk 1 Monter:Nära Scen
Under mässan så erbjuder vi 10% rabatt på alla våra körningar, både personbilar och bussar. Om ni mailar er bokning, lägg in "Bröllopsfeber 2022" i mailet så ger vi rabatten.
Mer information!

20-25% PÅ FOTO & VIDEOGRAF - Endast för mässgäster

Foto & Videograf - David Sahlberg  Monter:A2.26A
Kom förbi monter A2.26A få 25% rabatt på foto &/eller bröllopsvideografsbokning för 2022!
Mer information!

Vi bjuder på risken och ni vinner en möjlighet!

Idéfarmen Monter:A3.21
Vid bokning av våra lokaler på mässan får du full återbetalning om du ångrar dig inom 2 veckor. Värde 2500 kr.
Mer information!

Boka kosnadsfri konsultation med Guldsmedsmästare

Jewellery by Jenny Monter:A3:17
Under mässan erbjuder vi besökarna att boka en kostnadsfri konsultation hos oss (värde 1.500 kr) med Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele. Under besöket på 1-2 timmar går vi igenom era önskemål samt ritar upp förslag i CAD som ni kan ta med Er hem tillsammans med offert.
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:A2:09A
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 9 timmars fotografering * 12 timmars fotografering * 2 dagars fotografering * 3 dagars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

Vinn eran Brudbukett och corsage!

Ljuvliga Blommor & event Monter:A2:15
Under mässhelgen kommer ni kunna vara med i tävlingen där ni kan vinna eran Brudbukett och corsage. Två vinnare kommer att få ta del av denna fantastiska vinst. Reglerna är enkla följ oss på instagram och lämna in era uppgifter till oss i montern för att vara med och delta, Det kommer även vara andra roliga tävlingar i montern under helgen. Bokar ni era bröllopsblommor på plats så erhåller ni även en rabatt på 15% varmt välkomna till oss på Ljuvliga blommor & event i monter A2:15
Mer information!

EKOLOGISKT och EGENODLAT sensommarbröllop på Gotland i vacker växthusmiljö

Lilla Bjers Monter:A4:10
Vi erbjuder ett färdigt koncept med vällagat mat på våra egna grödor, ekologiska viner och en härlig miljö, strax utanför Visby, Gotland. Låt vår duktiga personal ta hand om er och era gäster på bröllopsdagen. Lokalen rymmer som mest ca 100 sittande gäster.
Mer information!

2000SEK

Ly Couture Monter:A1.09
Get 2000SEK discount when purchasing or order your dream Wedding Dress . OBS!! This discount card is only available in Bröllopsfebers Fair GBG & STHLM. Get 500SEK discount when purchasing or order evening dresses for you and your bridemaids. OBS!! This discount card is only available in Bröllopsfebers Fair GBG & STHLM.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:A3:06
*BRÖLLOP 2022* Boka din order innan 2022-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2022* Boka din order för minst 15.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2022. Ange kod BFMelody15). *BRÖLLOP 2023* Boka en brudkonsultation med oss under 2022 och få 10% rabatt på blommorna vid bokning i samband med konsultationen. (Uppge kod BFMelody22).
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:A2.14
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

15% Rabatt, Tävla och vinn en Kärleksvideo + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:A3:31
- Tävla och vinn en Kärleksvideo som ni kan visa upp på ert bröllop! - Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter A3:31 och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Läs vad som är viktigast när du ska boka DJ

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:A1:00
Läs inlägget "10 frågor till DJ:n du ska anlita" Hur länge har du varit i branschen – och hur ofta brukar du spela? Även om jag jobbat som DJ sedan 1989 inser jag att alla inte kan ha 30-års erfarenhet, men se till att du hittar någon som har gjort det ett tag. Att fråga om personen har blivit anlitad av något större företag är delvis en bra idé “Om Volvo litar på dem tillräckligt för att göra uppdrag åt dem kan du också.” Du ska även fråga efter någon mix du kan lyssna på eller några videoklipp du kan kolla in för att få en känsla för hur DJ:n arbetar och hur gästerna reagerar till musiken. En sista viktig sak du ska kolla är recensioner på nätet, vad folk faktiskt tycker. Läs hela inlägget nedan, klicka på länken! 10 frågor till DJ:n du vill anlita (Boka DJ)
Mer information!

Mässerbjudande

Porslinskabinettet Monter:A4:02
Kom till oss i vår monter och boka ditt porslin till din fest och få leveransen gratis. (värde ca 1500 kr) Om du bokar i samband med mässan så bjuder vi på leverans inom sthlm område med omnejd.
Mer information!

Stenslipare Monter:A1:02
Missa inte våra erbjudanden på mässan! Ädelstenar från Stenslipare och Stones and Metals by K Georgos. Välkommen för mer information i vår monter A1:02.
Mer information!

Mässpris - Besök oss i montern!

Pralinhuset Chokladtillverkning i Stockholm AB Monter:A3:37A
På mässan erbjuder vi följande artiklar - mässpris erbjudande: Praliner/Tryffel Chokladkakor Drickchokladkakor Lollipops Presenter Kakaopulver Lakrits
Mer information!

Öppna bröllopsporten till Grekland

Romantiska Vigslar Monter:A1:06C
Unikt mässerbjudande! TÄVLING Vilken grekisk ö står på vasen? 1. Skiathos X. Santorini 2. Zakinthos Öppna bröllopsporten till er grekiska favoritö genom ett kostnadsfritt planeringsmöte. Värde 1 000 kr (ca 1,5 hrs)
Mer information!

15 % på alla hudvårdsbehandlingar

Rima Skincare Monter:A2.23
Erbjudande till brudparet! Under helgen kommer vi att erbjuda 15 % rabatt på alla klassiska hudvårdsbehandlingar Dermapen/microneedling Kemisk & örtpelling Freezpen Prx Laser hårborttagning Carbon peeling Massage Fotvård Vaxning, trådning, bryn mm Vi kommer även att ha en tävling där vi lottar ut en valfri ansiktsbehandling. Vi erbjuder även injektionsbehandlingar utförs av en leg läkare/kirurg. (Ej rabatterat) Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultation. Varmt välkomna!
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:A3:04
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Förboka och Vinn er Bröllopsvideo 20% rabatt

SitoCAM Video/Foto Monter:A1:06B
Om ni förbokar er Bröllopsvideo på mässan i Stockholm får ni 20% rabatt på alla Bröllopsvideo paket utom Basbaketet. Ni har även chans att vinna er Bröllopsvideo vid förbokning på mässan
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Skansen Restauranger Monter:A3.37
Om vårt möte på mässan slutar i bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på Hotell Riddargatan 12 mitt i Stockholm! Hjärtligt välkomna till Skansens Restauranger!
Mer information!

Upp till 25% på skräddarsydda brudgumskläder. Gratis måttagnig ingår!

Suitopia AB Monter:A3:19
Erbjudandet inkluderar gratis måttagning, gratis tygprover (så långt lagret räcker) köp av skräddarsydda kostymer, frackar eller högtidskläder. Gäller ej enbart köp av skjortor.
Mer information!

Chans att vinna en bröllopsfilm

Uvhagen Film Monter:A4.05
Ta av kanonerbjudanden under Bröllopsfebers mässveckor. För alla som befinner sig på Stockholmsmässan finns även möjligheten att vinna er egna bröllopsfilm.
Mer information!

20% rabatt på brudklänningar, kostymer, tärnklänningar och brudnäbbskläder

Wedding Bells by Little Fairies Monter:A2:01BA
Välkommen att besöka vår monter för värdecheck och mer information.
Mer information!

15% rabatt under mässdagrna!

WeddingCastle Monter:A1:18
15% rabatt under mässdagarna på alla varor till ordinarie pris och beställning
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedsly Monter:A3:36
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Kom och ta del av våra erbjudanden

White Bride Weddingplanner & Event Design Monter:A3:31
Hos oss finner du generösa mässrabatter, erbjudanden och möjligheter att ta del i våra tävlingar mm. med chans till fina priser! Välkommen till vår monter Vi ses i Februari!
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedbox Monter:A3:36
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Vinn en resa för 2 till Maldiverna med Villa Hotels & Resorts, Bäckman & Berg och Qatar Airways!

Villa Hotels & Resorts och Bäckman & Berg Monter:A1.13
Alla som kommer och träffar oss på vår monter kommer att få delta i en tävling där vinnaren får 7 nätter för 2 i ett av Villa Hotels resorts med flygbiljetterna från Qatar Airways!
Mer information!

Malmö

Albrekts Guld Monter:B1:05
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Vinn en kärleksfotografering.

Agnes Orre Monter:C2.05
AO Fotograf - Bröllopsfotograf Monter:C2:05 Kom förbi min monter C2:05 och tävla i utlottning om en kärleksfotografering & missa inte 15% rabatt på bokningen om ni bokar mer än 3 timmars paketet på mässan. Vi ses!
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1.04
Vid bokning av bröllopshelg på slottet får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Gäller endast ny bokning under bröllopsmässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till den nya mordgåtan "Röda änkans hemlighet" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Besök vår monter och ta del av vårt erbjudande!

Bröllopsbruket Monter:C4:10
Besök vår inspirerande monter och erhåll ett fint erbjudande!
Mer information!

Bröllopsfotograf Erbjudande 30% rabatt! Oslagbart

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:C3:00
Ni får 30% rabatt på Paketen! Det ingår även ett exklusivt Italienskt wedding Design album! (värde 4 500kr) Prisexempel: -Heldags paketet 15h- & Italienskt wedding Design album! (ord.pris 35.995kr) Mäss Pris: 21.995kr Ni har nu även möjligheten att få dessa erbjudande innan mässan! Kontakta mig nu och nämn detta erbjudande så ska Ni få erbjudandet! Ser fram emot att få kontakt med Er. //Daniel Rix www.rixfoto.se
Mer information!

Psssst! Kika Här och ta del av ett spännande erbjudande!

Cakes Of Mine Monter:A2:11
Kom och se våra vackra skapelser och se vem vi är! Passa på och provsmaka våra läckerheter och boka in en alldeles egen provsmakning och konsultation inför Er stora dag! Gör detta under mässan så BJUDER vi på leveransen (inom 5 mil) värde minst 700:-! Skynda då vi snabbt blir fullbokade! Välkomna!
Mer information!

15% rabatt hos Calligraphen + TÄVLING med fina priser

Calligraphen Monter:C1:05
Vi på Calligraphen älskar att göra våra kunder nöjda! Som tack för att du besöker oss på mässan så ger vi dig 15% rabatt på hela din order (ex. frakt). Kom och hämta ditt erbjudande i Calligraphens monter. Glöm inte att deltaga i vår TÄVLING med fina priser. Vi ses!
Mer information!

Disco Co Monter:C4:11
Missa inte vår tävling, besök oss i vår monter. Välkommen!
Mer information!

10% PÅ BRÖLLOPSPAKET & TÄVLING

Dj Håkan W/Winqvist Bröllop & Event  Monter:C1:01A
Boka Dj och bröllopspaket under Bröllopsfeber i Malmö och Februari ut. Vi ger alla brudpar 10% i kärleksavdrag under den bröllopsfebriga månaden 1-29 Februari. Ni är även varmt välkomna att tävla om ett bröllopspaket i min monter (värde ca. 7000:-)
Mer information!

Spara in 20%

Eddie Love - Wedding planner Monter:A2.05
Kom fram till oss på mässan och så tar vi en dialog och kollar om jag är rätt person till er isåfall kommer ni spara in 20% på priset.
Mer information!

Goodiebag och tävling med fina priser!

Erikshjälpen Monter:C2.02
Vi delar ut goodiebag så långt lagret räcker samt arrangerar en tävling i montern. Första pris är ett presentkort värde 500kr. Hjärtligt välkomna!
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm  Monter:C1:02
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på instax-sortimentet.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:B1:13
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

10% RABATT PÅ HELDAGSFOTOGRAFERING

Fotograf Fabian B. Kruuse Monter:C1:04B
Ta en selfie med Fotograf Fabian B. Kruuse på bröllopsmässan som du bifogar i ditt mail när du gör en datumförfrågan, så får du 10% rabatt på heldagspaketet med foto och film. OBS. Ingen garanti att ert datum är tillgängligt.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B1:02
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Gratis förstoring!

@ Graphiken AB Monter:A2:10
Kom till vår monter och hämta presentcheck på en gratis förstoring i storlek 30x40 cm.
Mer information!

Få er teknik billigare!

Gigtec Monter:C1.15
När ni bokat er utrustning på webben så fyller ni i koden "brollopsfeber" så får ni 10% rabatt på er hyra! Givetvis ni kan även ringa oss på 010 33 33 400 och nämna rabattkoden!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B3:03
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Tävling och mässerbjudanden

J.A. Weddings Monter:C3.03
Under mässhelgen har vi flera förmånliga erbjudanden och en tävling. Kom förbi vår monter för att ta del av våra erbjudanden och vara med och tävla.
Mer information!

Mässerbjudande/Tävling

Kreativa Blomster Monter:C4.29
Boka konsultation hos oss under mässan och få 10% rabatt på hela beställningen. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation om ni bokar in er nu. 22-23 Januari. (ord.pris 350kr) Under mässan tävlar vi också ut möjligheten att vinna er egen brudbukett! Kom förbi och tävla
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:B1:06
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 9 timmars fotografering * 12 timmars fotografering * 2 dagars fotografering * 3 dagars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

15 procent vid tidsbokning

Peter Liljeroths Juvelform  Monter:B1:10
De kunder som bokar en tid till konsultation i butik under mässdagarna, erhåller 15 procents rabatt vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Bokningarna görs i montern: B1:10 . Vid köp av förlovnings- och/eller vigselringar, till ett värde av 25 000 kronor eller mer, erhåller ni ett par specialdesignade vinglas av Peter Liljeroth (värde 2300 kr). Glasen är handblåsta i Sverige. Missa inte tävlingen i monter B1:10. Första pris: Ett presentkort på 10 000 vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Dragning skrer lördag och söndag kl 15.00. PS Går ej att kombinera med andra erbjudande.
Mer information!

VINN ett presentkort på 1000kr!

Lotta Jewellery Monter:C4:32
Välkomna till oss! Var med i utlottning av ett presentkort på ett värde utav 1000kr! Det kan användas i vår butik Lotta Jewellery på Hamngatan i Malmö eller på www.lottajewellery.com Kom förbi vår monter C4:14 och skriv ner din mailadress. Vinnaren utlyses på Alla Hjärtans Dag - den 14e feb. Länge leve kärleken Lotta Jewellery
Mer information!

Made By P Monter:C4:06
10 % på ditt köp på mässan eller på din beställning!
Mer information!

Välkommen till Smygehus Havsbads monter och tävla om mysiga spapaket

Smygehus Havsbad Monter:A2:10
Du kan också boka tid för kostnadsfri visning. Lyckönskningar till ert bröllop!
Mer information!

1500 kr rabatt per person

Sydafrikaresor och Söderhavsresor Monter:C6:01
1500 kr rabatt/person när ni bokar en bröllopsresa till Söderhavsresors eller Sydafrikaresors destinationer.
Mer information!

Unikt mässerbjudande!

Tältmästarna Monter:B1.04A
Få 15% rabatt på hela ordern om du bokar innan den 15 februari. Varmt välkomna att besöka oss i vår monter på mässan.
Mer information!

Boka tid för provning och få en present från Lily and Rose!

Wedding Store Monter:C2:03
Besök vår monter på Bröllopsfeber i Malmö och ta del av årets bästa erbjudande!
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedsly Monter:A1:02
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedbox Monter:A1:02
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr).
Mer information!

Göteborg

Albrekts Guld Monter:G:15
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

BRÖLLOPSBOK på köpet ! 30x30cm värde 3.000Kr

Bröllopsfotograf Christina Josephsson Monter:H:01
EGEN BRÖLLOPSBOK! Bokar Ni mig på Bröllopsfeber får Ni en vacker TABLEBOOK 30x30 cm som gåva med Era vackraste bröllopsbilder! Värde 3.000:-
Mer information!

Tävla i Diamantjakten och få en gratis tidning i vår monter!

Bröllopsmagasinet Monter:G.13
Missa inte att komma förbi vår monter, få din gratis tidning och tävla i Diamantjakten! Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder och den ger DIG möjlighet att faktiskt vinna en egendesignad ring! Tre vinnare kan vinna ringar till ett samlat värde av 100.000 kr!
Mer information!

Kom förbi vår monter och fråga efter vårt erbjudande!

Bröllopsbruket Monter:I:07B
Besök vår inspirerande monter och fråga efter vårt fina erbjudande.
Mer information!

Bröllopsfotograf Erbjudande 30% rabatt! Oslagbart

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:E:03
Ni får 30% rabatt på Paketen! Det ingår även ett exklusivt Italienskt wedding Design album! (värde 4 500kr) Prisexempel: -Heldags paketet 15h- & Italienskt wedding Design album! (ord.pris 35.995kr) Mäss Pris: 21.995kr Ni har nu även möjligheten att få dessa erbjudande innan mässan! Kontakta mig nu och nämn detta erbjudande så ska Ni få erbjudandet! Ser fram emot att få kontakt med Er. //Daniel Rix www.rixfoto.se
Mer information!

Tävlingar och kampanjerbjudande

Cbeautynails Monter:B:17
Kom förbi montern där det kommer finnas fina tävlingar och kampanjerbjudanden.
Mer information!

15% rabatt hos Calligraphen + TÄVLING med fina priser

Calligraphen Monter:F:09
Vi på Calligraphen älskar att göra våra kunder nöjda! Som tack för att du besöker oss på mässan så ger vi dig 15% rabatt på hela din order (ex. frakt). Kom och hämta ditt erbjudande i Calligraphens monter. Glöm inte att deltaga i vår TÄVLING med fina priser. Vi ses!
Mer information!

TÄVLING

Caroline Svedbom Jewelry Monter:J:03
Vinn ett presentkort till ett värde av 3000kr hos Caroline Svedbom. Välkommen till vår monter för att deltaga!
Mer information!

Cakes Of Mine Monter:N.06
Ett unikt erbjudande! Boka in en konsultation med oss så träffas vi på Gothia hotel den 26 eller den 27 febr 2022 . Vi bjuder på en hel timmes konsultation! Inte nog med det! Vi erbjuder leverans till Gbg för ENDAST 1500:-! Alltså vi levererar och monterar Er drömtårta inom 2 timmars bilfärd ifrån Ängelholm till detta fantastiska pris! Så passa på, sitt ner med oss och provsmaka 7 olika sorters tårta, gå igenom er drömdesign, prata budget med oss! Ni behöver inte komma till oss i Ängelholm, vi kommer som sagt till lyxiga Gothia Hotel! Tiderna brukar flyga ut genom dörren så passa på att boka ! Vi tar emot ett fåtal bokningar innan mässan resten sparar vi till våra härliga brudpar på mässan! Varmt välkomna!
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:10
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

DJ till ert bröllop

DJ Hessler Monter:17
DJ Ljud & Ljus i toppklass
Mer information!

Dafilo Wedding Monter:H-6
Vinn en hel-dags-tur med båt på den kroatiska skärgården, för samtliga av era gäster, mat & dryck inkluderar naturligtvis:)
Mer information!

10% rabatt på Vigsel- & Förlovningsringar

Ernst Forssell Monter:F:01
Under mässdagarna ger vid dig 10% rabatt på Ernst Forssell Collectées. Kollektionen kännetecknas av nätta modeller där diamanten står i fokus. Välj mellan labbodlade och naturliga diamanter. Alla ringar tillverkas i återvunnet guld och tillsammans kan vi anpassa ringarna efter dina önskemål. Besök oss i monter F:01 i Göteborg 15-16 februari. Varmt välkomna!
Mer information!

Jag bjuder på 1st 30x40cm förstoring!

Fotograf Johan Pehrson Monter:11
Boka er bröllopsfotografering under mässan så bjuder jag på 1st 30x40cm Fine Art förstoring till ett värde av ca 1000kr.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm Monter:F:16
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på instax-sortimentet.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:F:11
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

25 % PÅ ALLA VIGSELRINGAR!!

Guldsmedjan T Snarberg Monter:G.04
Passa på att beställa era ringar! På mässan får du ett rabattkort på hela 25 % på alla våra vigsel och förlovningsringar. Gäller tillsvidare Välkommen att hämta ett rabattkort med rabattkod i vår monter. Vill du spana in vårt egna sortiment finns vår kollektion på vår webbshop. Shop.guldsmedjan-snarberg.se Möt oss i monter G.04. Vi ses!
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Guld & Co Monter:H.08
Köp en förlovningsring och få en valfri alliansring*! Ta med din biljett eller mässtidningen till vår butik för att ta del av erbjudandet. Förlovningsringarnas pris börjar på 15 999:- *Infattade med 0.36ct diamanter och finns i vitguld, rött guld och gult guld.
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F:03
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Exklusivt Mässerbjudande: Boka bröllopstårtan på plats och vi bjuder på en smakbox.

Helenas Tårteria Monter:D:08
Boka bröllopstårtan på plats och vi bjuder på en smakbox (värde 150kr, hämtas av kund under V9-11)
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:I:01
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 9 timmars fotografering * 12 timmars fotografering * 2 dagars fotografering * 3 dagars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

TÄVLING! Vinn 2 eltandborstar från Oral-B! Och flera mässerbjudanden i vår monter!

Linnétandvården Monter:M.05
Ta foto i vår monter, dela på instagram och tagga oss för att tävla om att vinna 2 stycken Oral-B eltandborstar. (en till dig och en till din respektive) Tandblekning 1499kr (ord pris 3000kr). Exklusivt mässerbjudande för tandreglering! Halva priset på första injektionsbehandlingen.
Mer information!

2000SEK

Ly Couture Monter:N.05
Get 2000SEK discount when purchasing or order your dream Wedding Dress . OBS!! This discount card is only available in Bröllopsfebers Fair GBG & STHLM. Get 500SEK discount when purchasing or order evening dresses for you and your bridemaids. OBS!! This discount card is only available in Bröllopsfebers Fair GBG & STHLM.
Mer information!

ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats

Passion of Planning Monter:5
ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats . Tävling kommer också finnas på plats, där priserna är något ni absolut inte vill missa. Erbjudandet nedan kommer gälla från i dag 12/2 till 28/2 februari. För er som bokar något av mina följande paket : Bröllops kick Rivstart Dagskoordinering Helkoordinering under mässan på plats kommer få ett presentkort i er goodibag. Detta till ett värde av 1000 kr . För er som inte kan vara på plats,men ändå vill boka något av mina paket via hemsidan. Kan nu göra det och då ange koden : POP2022 (värde 1000 kr) Ses i nästa vecka
Mer information!

Mässpris - Besök oss i montern!

Pralinhuset Chokladtillverkning i Stockholm AB Monter:C:06
På mässan erbjuder vi följande artiklar - mässpris erbjudande: Praliner/Tryffel Chokladkakor Drickchokladkakor Lollipops Presenter Kakaopulver Lakrits
Mer information!

15% rabatt

Ringholder Monter:H.10
15% rabatt på Ringholder
Mer information!

Transport för alla gäster t/r från Göteborg ingår.

Skärgårdsbröllop Monter:C:02
Mässerbjudande 2022! Oslagbart erbjudande till nya brudpar 2022 & 2023! Erbjudandet gäller endast nya bokningar samt bokningar gjorda senast 2022-03-30. Övriga regler för bokningar finns på vår hemsida www.skargardsbrollop.se Bröllopspaket: 1299 kr (ordinarie pris 1349 kr) Bröllopspaket: 1549 kr inkl. fri bar. (ordinarie pris 1634 kr) Vinterpaket 1099 kr ( ordinarie pris 1149 kr) Fredagar 100 kr rabatt per person. Det här ingår: Hyra bröllopslokal Buss Transport t/r Göteborg. Mousserande välkomstdrink med tilltugg. Förrätt, varmrätt och dessert. Vinpaket/öl 3 glas per person. Kaffe/The Uppdukning av matsal Linne och servering Stolsöverdrag Serveringsavgift vid egen tårta Provsmakning av vald bröllopsmeny Avstämningsmöte med koordinator Städning Personal Runda bord eller vanliga TV Projektorduk Mikrofon med ljudutrustning.
Mer information!

10% rabatt på brudgummens kostym

Ströms i Göteborg Monter:E:05
Boka utprovning av bröllopskostym hos oss på Ströms. Få 10% rabatt på kostymen samt utvalda tillbehör. Vi kommer även lotta ut presentkort bland er som bokar tid för utprovning av bröllopskostym.
Mer information!

STOR tävling

Fotograf Kajsa Thorén, Studio Thoren  Monter:7
Vi lottar ut en GRATIS Boudoir fotografering, kom förbi oss och tävla!
Mer information!

10% rabatt på bröllopsfotografering

Skoorell Photography Monter:15
10% rabatt på bröllopsfotograferingar som bokas innan 2022-03-31 Kom förbi montern och få mer info.
Mer information!

Mässerbjudande

Brodyrlandet-Svingelns Skrädderi Monter:E.01
-Ta en kupong från vår monter och få 25% rabatt på din första brodyrbeställning. -Vinn på din skräddarändring - värde 2500kr. (Vinnaren dras v.39 2022 ,går ej att lösa in mot kontanter)
Mer information!

TÄVLING

Två Skyttlar Monter:D:06
Chansen att vinna en blomkonsultation och blommor till ert bröllop här hos oss. Till ett värde av 3.000:- Tillsammans med vår florist sitter ni ner och diskuterar blommor färg och form. Besök vår monter så berättar vi mer om hur man deltar i tävlingen, eller skicka iväg era kontaktuppgifter redan nu med namn numer och mejladress till erica@tvaskyttlar.com .
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedsly Monter:J:01
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedbox Monter:J:01
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Mässerbjudande

William Stridfeldt DJ & Saxofonist Monter:12
Vid bokningsreservation under Bröllopsmässan erbjuds 25% rabatt för bokningar under 2022. - Gäller helgfria vardagar
Mer information!Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!