/vaelkommna.aspx
Bröllopsbibeln

Aktuella mässerbjudanden

Bläddra bland fantastiska erbjudanden på våra mässor nedan:

Stockholm

Albrekts Guld Monter:B05:06
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

25% UNIKT mässerbjudande av Videograf + TÄVLING

AndeoX Productions Monter:B07.12
Under mässan erbjuder vi upp till 25% rabatt. Vi kommer också ha unika paket erbjudanden med Live streaming av bröllopet. Så missa inte chansen att boka en videograf till ert bröllop. Under mässan kommer vi ha en tävling i vår monter. Där alla som bokar oss under mässan är med i en dragning, där vinnaren får 8.000kr rabatt på sitt bokade paket. Detta är såklart utöver mässrabatten. Jag hoppas att vi syns i vår monter.
Mer information!

Mässrabatt: 15% på bröllopstårta!

Ankans Tårtverkstad Monter:B02.12
15% rabatt på våra bröllopstårtor. Erbjudandet gäller de designs som finns i vår webshop. Boka via hemsidan med rabattkod FEBER2024 eller kontakta oss för en manuell bokning. (om ni är osäkra på antalet personer tex, kan vi göra en justering av antalet längre fram)
Mer information!

10% rabatt på Sambashow, 25% rabatt på bokning av möhippa

Alegria Do Samba Monter:B06:12
Alegria do Samba erbjuder 20% rabatt på bokning av sambashow till bröllopet med kod Bröllopsfeber samt 25% rabatt på bokning av möhippa. Boka via info@alegriadosamba.com
Mer information!

Vigsel med utsikt över edsviken

Bergendal Fest & Bröllop Monter:B04:07
BOKA UNDER MÄSSAN SÅ BJUDER VI PÅ VIGSELPAKET! Bokar ni ert bröllop hos oss under mässan så bjuder vi på ert vigselpaket. För er som önskar ett bröllop för grupper över 70 personer i en modern miljö med en dignande utsikt över vackra edsviken så erbjuder vi även vigselpaket där ni och era gäster får avnjuta en oförglömlig vigsel innan det styr om till fest. Tänker ni er istället ett bröllop i vår romantiska herrgård som andas tidigt 1900-tal så får ni tillgång till vår brygga som ligger precis nedanför vår vackra allé som blickar upp mot den blänkande vita herrgården där ni sedan kommer fullfölja er bröllopsfest.
Mer information!

Hyr ett fotobås med inbyggd skrivare från endast 2.000 kr

Betty Booth - Fotobås med inbyggd skrivare Monter:Entrè
Få upp till 1500 kr rabatt på er fotobås-hyra. Ni kan få ett så billigt pris som endast 2000 kr. Betty är enkel att transportera och montera. Det räcker med en person vid transport och tar ca 2 minuter att sätta ihop. Inga verktyg eller installationer krävs. Vi erbjuder även transport om du önskar få den levererad. Ta en bild med Betty på mässan och få upp till 1500 kr rabatt på din hyra. BettyBooth.se
Mer information!

Mässerbjudande: Romantisk weekend efter bröllopet

Blommenhof Hotell Monter:B04:13D
Presentkort på Romantisk weekend-paket för 2 personer, att använda inom ett år efter bröllopet. I PAKETET INGÅR: Logi: del i Dubbelrum Standard Choklad på rummet En flaska mousserande vin Lån av morgonrockar & tofflor Eftermiddagskaffe Välkomstdrink innan middagen Trerättersmiddag Entré 2h till Skogens ro (förboka tid krävs, du delar tid med andra) ​ Frukost på rummet (om så önskas, säg till i receptionen)
Mer information!

Värdecheck på 10%

Bröllopsfabriken Monter:B06:04
Välkommen till vår monter och få en värdecheck på 10% att använda under mässdagarna eller i vårt showroom. Det kommer också finnas brudklänningar och accessoarer i vår monter till förmånliga mässpriser. Dessutom har vi tävlingar på plats där en av dem ger garanterad vinst vare gång.
Mer information!

Gratis tidning och tävling!

Bröllopsmagasinet Monter:Entrén
Vi ger bort en tidning till alla brudpar som kommer på mässan! Tips! Redan nu kan du tävla i Diamantjakten, där du kan vinna ringar till ett värde av 50.000 kr!
Mer information!

BOKA IDAG & FÅ SVITEN PÅ KÖPET!

Blacksta Vingård Monter:B02:05
Vid bokning av bröllop så bjuder vi på bröllopssviten för en natt. Erbjudandet gäller under mässan 17-18 februari 2024.
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:B03:01
Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Vi erbjuder en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

Drömmer du om ett helgbröllop i en unik Loge?

Camp Järvsö Hotell Monter:B07:18
Camp Järvsö Hotell har den unika logen till ert bröllop. Innanför de faluröda väggarna öppnar sig ett sagolikt rum, med högt i tak och magiskt ljus som silar ner mellan bjälkarna. Här får ca 120 gäster plats. Vi har något datum/helg ledigt 2024 pga av återbud. Annars välkommen 2025. https://www.campjarvso.se/brollop-och-fest-i-jarvso/
Mer information!

POPUP OUTLET, Försäljning av klänningar på mässan upp till 70% rabatt

Dream Designs Monter:B04:02
På Bröllopsfeber i Stockholm kommer jag öppna upp en POPUP OUTLET i min monter. Du kommer kunna prova och köpa din drömklänning direkt på plats på mässan. 50- 70% rabatt. Det kommer även finnas ett utbud av mina favoritklänningar i beställningssortimentet på plats att prova. Självklart kommer det finnas ett fantastiskt mässerbjudande även på beställningssortimentet, 20% rabatt på beställningar av brudklänningar och kostymer. 20% rabatt på smycken, skor, slöjor och andra accessoarer.
Mer information!

Mässerbjudande

Divine Culture AB Monter:B01.27
10% rabatt på alla biljetter vid bokning i vår monter.
Mer information!

10% på din beställning!

Didriks Design Monter:B06:02B
Som besökare hos Bröllopsfeber får du 10% rabatt med koden BRÖLLOPSFEBER i kassan. Gäller hela hemsidan och sortimentet.
Mer information!

Rabatter + tävling!

En till fest Monter:B05.10A
• Vinn en rådgivning. Kom förbi montern och tävla! • Skriv upp dig på nyhetsbrev och få 10% på ditt första köp i den nya webbutiken! • Boka en tid för brud- eller balklänningsprovning och få 10% på ditt köp • Mässerbjudande: 10% på alla dekorationer, accessoarer och kläder i montern.
Mer information!

20% Rabatt på ord. priser och paketerbjudanden för besökande på bröllopsmässan!

Fina Sånger - Stämningsfull sång & gitarr till bröllop! Monter:B01:15
Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ord.priser och paket. Hos mig får ni svar på frågor kring allt som rör musiken, ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Varmt Välkommen! Fina Sånger- Josefina Sanner Sångerska, musiker & låtskrivare
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:B06:13
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllopsblommor i.
Mer information!

Vinn en loveshoot!! Destination weddings paket & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf & videograf Malin Norlen-Förevigar bröllop över hela världen Monter:B04:13B
Vinn en loveshoot! Var med i utlottningen av en par fotografering i Sthlm city eller Värmdö foto sker en vardag Special Erbjudande på Destination weddings Boka mitt heldagspaket & få 10% rabatt Kom förbi min monter så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en loveshoot fotografering till ett värde av 2.900kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 4v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3250kr.
Mer information!

10% rabatt för alla Bröllopsfebers-besökare!

Frida Furberg Photographer Monter:B05:08
Vinn en parfotografering! Kom förbi bås B05:08 och tävla! Som besökare av bröllopsfeber-mässan får du 10% rabatt på 12h & 8h bröllopspaketen hos mig. Fåtal datum finns kvar för 2024.
Mer information!

Mässerbjudande

Fyrverkerikungen Monter:B01.04
Boka ert bröllopsfyrverkeri här nu på mässan så får ni 20% rabatt.
Mer information!

Franses Skärgårdspub - Kom till skott!

Franses Skärgårdspub Monter:B07.05B
Lägg bokningen innan 1 juni 2024, så bjuder vi på välkomstmousserande till alla gäster & en flaska champagne till brudparet
Mer information!

Fotobok på köpet vid bokning av boudoirfotografering

Boudoirfotograf Mia Modigh Westlund Monter:B01:07
DEN BÄSTA MORGONGÅVAN! Om du bokar din boudoirfotografering under mässans två dagar, så får du en fotobok i storlek 15x15 cm, på köpet vid köp av digitala bildpaket. Gäller vid köp av minst 10 bilder, då fotoboken är på 10 sidor.
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:B03:07
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

10% på alla produkter och skylt på köpet!

Graphia Monter:B02:19B
10% på alla produkter. Använd rabattkod BRÖLLOPSFEBER på graphia.se. Köp en välkomstskylt och en bordsplaceringsskylt och få en barmeny/fotostationsskylt på köpet. Priset justeras automatiskt i kassan på graphia.se
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B05:09
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Holidaymorgan  Monter:B01:14B
Vi är ett Partycoverband nischat mot underhållning,party med ett tema från det färgstarka 80 talet. Firmafest,bröllop,afterski,krogshow vi fixar underhållningen så det blir en kväll sent att glömma! Kom förbi vår monter på en snackis så styr vi den bästa bröllopsfesten efter era önskemål.
Mer information!

5% rabatt på bröllopstårtan!

Ida & the cakes Monter:B03:06A
Vid bokning av bröllopstårtan under mässans 2 dagar får ni 5% rabatt på hela beställningen.
Mer information!

Värdechek 10 % på bröllop i Italien

Italienska Bröllop Monter:B01:05
Funderar ni på bröllop utomlands? Välkomna till vår monter och få en värdecheck på 10% som ni kan använda för bröllop med oss 2024 eller 2025. Vi hjälper våra brudpar planera stora och små bröllop i hela Italien.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Kocken och Grisen  Monter:B07.19
Så roligt att få träffa er kunder! Vi erbjuder nu alla som vi träffar och lär känna på mässan 10% rabatt på maten på ert bröllop. Erbjudandet gäller för hela 2023.Än så länge har vi en hel del lediga datum för att förgylla ert bröllop 2023.
Mer information!

Exklusivt erbjudande under Bröllopsfeber

Kliently Monter:B01:29
Under Bröllopsfeber har du som besökare möjlighet att teckna Kärlekspaketet, ett komplett juridiskt paket för dig som vill säkra din och din partners framtida juridiska och ekonomiska ställning. Paketet ger er tre juridiska dokument skräddarsydda helt för era behov och tas fram tillsammans med en av våra jurister. Kom och besök oss under mässan så hjälper vi dig teckna Kärlekspaketet och svarar på frågor du har om hur man bäst tryggar en relation med hjälp av juridik.
Mer information!

Livemusik-paket för hela bröllopet

Kajsa Larsson Livemusik - coverband, duo & trubadur Monter:B07:02
Vi erbjuder paketlösningar med vigselsång, mingelmusik, festmusik och DJ. Välj mellan trubadur, duo eller coverband. Här hittar du underhållning i olika omfattning och i olika prisklasser! Våra paket: DAG MED TRUBADUR, DUO ELLER BAND • vigselsång • mingelmusik KVÄLL MED TRUBADUR, DUO ELLER BAND • festmusik HALVA PAKETET MED TRUBADUR, DUO ELLER BAND • mingelmusik • festmusik HALVA PAKETET + DJ MED DUO • mingelmusik • festmusik • DJ HELA PAKETET MED TRUBADUR, DUO ELLER BAND • vigselsång • mingelmusik • festmusik HELA PAKETET + DJ MED DUO • vigselsång • mingelmusik • festmusik • DJ Läs gärna mer om banden, lyssna och se på videos: Floor Filler Band Floor Filler Duo Duo Karin & Kajsa Trubadur Kajsa Larsson Vanliga frågor och svar vid bokning av livemusik hittar ni här! Kom och lyssna och prata med oss i montern! Vi spelar flera gånger under både lördag och söndag. Lördag spelar Duo Karin & Kajsa Söndag spelar Floor Filler Band Väl mött! /Kajsa Larsson & kollegor
Mer information!

❤️Chokladpraliner till mässpris❤️Mässerbjudande❤️Tävling❤️

Lenas Chokladpresenter Monter:B04:05
Kom och provsmaka Lenas fantastiska chokladpraliner i montern. Köp med en ask handmålade praliner hem till mässpris! ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @lenas_chokladpresenter ❤️ Gilla inlägget om Bröllopsfeber + kommentera inlägget med: STOCKHOLM, tagga 3 vänner, kom till montern och hämta en nummerlapp och vinn 50 st 2-pack praliner till din bröllopsdukning (värde 2450 kronor). Dragning av vinnare sker på söndag kl.15.00. ❤️Unik mässerbjudande 15% rabatt på ordinarie pris❤️ Under mässan om ni bokar in oss får ni 15% av ordinarie pris. Om ni mailar er bokning, eller skriver till oss på Instagram lägg in "Bröllopsfeber 2024" i bokningen så ger vi rabatten.
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:B02:01
Massor med brudklänningar på rea som kommer att säljas på plats. Finns tillgång till provning. Mässerbjudande på hårtillbehör och väskor.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:B04:06
*BRÖLLOP 2024* Boka din order innan 2024-04-01 och få 10% rabatt på era bröllopsblommor! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2024* Boka bröllopsblommor för minst 15.000kr och få 1.500kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2024. Ange kod BFMelody15). * BRÖLLOP 2025* Boka ditt bröllopsdatum för 2025 innan 2024-05-31 och få 10% på bröllopsblommorna samt ett corsage (150-350kr) utan extra kostnad! (Giltig tom 2024-05-31, Ange kod BFMelody2025)
Mer information!

Få 20% på bröllopsfotograferingen!

Moments By Jenny Monter:B03:05
Boka er bröllopsfotografering inom 4 veckor efter mässan få 20% rabatt på alla paket. Välj mellan 3h, 5h, 8h eller 10h fotografering på er stora dag!
Mer information!

10% Rabatt

MySpecialDay Photography & Videography Monter:B04.12
Få 10% rabatt när ni bokar våra platina paket. Vi gör även Destination Weddings. Kom och besök vår monter så pratar vi mer! :)
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie  Monter:B05:18
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

Vinn din brudbukett!

Min Blomsteräng Monter:B07.16
Besök vår monter på mässan i Stockholm och var med och tävla om chansen att vinna din brudbukett till ett värde på ca 2000:-. Du deltar enkelt genom att följa Min blomsteräng på instagram och svara på några enkla frågor. Lycka till!
Mer information!

10% rabatt på hyrbilen!

MABI Hyrbilar Monter:F1
Under hela 2024 har ni och era bröllopsgäster möjlighet att hyra bil med rabatt till bröllopet. Kampanjkoden: LOVE2024 ger 10% rabatt. Boka på mabi.se. Vi vet att det är mycket som ska med. Hyr en transportbil så kan du få med allt i en vända! Hos oss kan du, utöver personbilar, även hyra transportbilar i flera storlekar och utföranden. Alla våra bilar får köras med vanligt B-körkort. Och givetvis fungerar rabattkoden LOVE2024 även på hyran av transportbil!
Mer information!

Vi bjuder på lokalhyran eller 3 kanapéer per person.

Miss Voon Monter:B02:04
Vi ser mycket fram emot att få träffa er i vår monter och tillsammans skapa magiska upplevelser. Om ni bokar catering via oss på mässan bjuder vi på 3 kanapéer till brudskålen till ett värde av 140 kr p/p. Om ni under mässan väljer att boka GOMA som festlokal bjuder vi på lokalavgiften (värde från 10.000 kr beroende på antal)
Mer information!

Erbjudande 20% på NAHÉLIE

Nahélie Monter:B01:11
På bröllopsmässan i Stockholm ger vi 20% rabatt på våra parfymer. Kärlek, glädje och passion fångas i dessa sofistikerade dofter, som kan attrahera, förföra och förena det mest värdefulla i livet. Underbara dofter att bära eller ge bort som gåva. Välkommen att dofta på parfymerna i vår monter B01:11!
Mer information!

Boka på mässan och erhåll rabatt

Nybynäs Gård Monter:B05:03
Du som besöker bröllopsfeber och vill boka Nybynäs Gård bokar till 2023 års priser! Kom och prata med oss så berättat vi mer!
Mer information!

Läs vad som är viktigast när du ska boka DJ

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:B01:01
Läs inlägget "10 frågor till DJ:n du ska anlita" Hur länge har du varit i branschen – och hur ofta brukar du spela? Även om jag jobbat som DJ sedan 1989 inser jag att alla inte kan ha 30-års erfarenhet, men se till att du hittar någon som har gjort det ett tag. Att fråga om personen har blivit anlitad av något större företag är delvis en bra idé “Om Volvo litar på dem tillräckligt för att göra uppdrag åt dem kan du också.” Du ska även fråga efter någon mix du kan lyssna på eller några videoklipp du kan kolla in för att få en känsla för hur DJ:n arbetar och hur gästerna reagerar till musiken. En sista viktig sak du ska kolla är recensioner på nätet, vad folk faktiskt tycker. Läs hela inlägget nedan, klicka på länken! 10 frågor till DJ:n du vill anlita (Boka DJ)
Mer information!

Hyr blommor till bröllopet!

FLORABOX by Party Productions Monter:B05.02
Florabox erbjuder uthyrning av blomarrangemang och brudbuketter till fest och vigsel. Boka era bröllopsblommor på mässan och få 20% rabatt på ordinarie priser. Florabox jobbar endast med artficiella, torkade och konserverade blommor av högsta kvalitet. Att hyra blommor är vänligt både för budgeten och för miljön. Välj bland Florabox färdiga arrangemang i säsongens design eller låt oss skapa ett skräddarsytt blomtema just för er.
Mer information!

Mässerbjudande

Rebeckas Praliner Monter:B1:02
Gäller endast under mässan: 12st för 250kr istället för 300kr Köp 3 askar av 9 pack , så får du en extra 9-pack gratis. Tävling, vinn en 24 st praliner till ett värde av 500kr. Allt du behöver göra är att : -Gå in rebeckas_praliner på instagram och följ kontot -Leta upp bilden *bröllopsfeber* och tagga 3 vänner. Vinnaren utses på Söndag kl 14.00 den 18 februari.
Mer information!

Mässerbjudande!

The Gift Company Monter:B04.13A
Från och med nu fram till att mässan avslutas får alla våra kunder 20% rabatt på alla våra produkter. Kolla in vårt sortiment redan nu på www.thegiftcompany.se och använd koden brollop23 för att erhålla rabatten. Under mässan kommer vi även köra tävlingar där ni kan vara med och vinna våra unika boxar.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE: 15% rabatt!

The Craving Solution Monter:B07:04
Alla brudpar får 15% rabatt på HELA sin beställning om de anger koden som delas ut på mässan.
Mer information!

Vackrabröllop & Event Monter:B04.20
MÄSSERBJUDANDE 1. Du får 20% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 10.000 kr. 2. Du får 10% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 5000 kr. Boka en konsultation senast 2024-04-30 för att utnyttja ditt mässerbjudande hos oss. Vi ser fram att få vara med och skapa ert drömbröllop.
Mer information!

10% Rabatt på alla paket + Gratis 360° Video av hela ceremonin ( Värde: 10.000kr )

Video House Stockholm Monter:B07:15
Upptäck Video House Stockholm! Vi hälsar alla besökare på mässan varmt välkomna till Video House Stockholm, din partner för minnesvärda ögonblick och kreativ visuell konst. Vi är glada att erbjuda er ett exklusivt mässerbjudande som du inte vill missa. Erbjudande: - 10% rabatt på alla våra paket: Gäller för bokning av 2,5,8 eller 10 timmars paket. - Gratis 360° video av ceremonin (värde 10 000 kr): För att fira ditt speciella ögonblick, kommer vi att inkludera en gratis 360° video av din ceremoni i din bokning. Denna teknik gör det möjligt för dig att återuppleva ditt bröllop från alla vinklar, när som helst, var som helst. Du kan enkelt visa det på din telefon, dator eller i ett VR-set, och uppleva ögonblicket igen och igen. Besök vår monter på mässan för att få mer information om våra tjänster och för att ta del av detta fantastiska erbjudande. Vi ser fram emot att vara en del av ditt speciella dag och skapa minnen som varar livet ut.
Mer information!

Malmö

Albrekts Guld Monter:C1:03
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Vinn en övernattning på Alle på Österlen

Allé På Österlen Monter:C1:02B
Vi lottar under mässan ut en övernattning med middag för 2 i ett av våra nybyggda hotellrum
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1:04
Vid bokning av bröllopshelg på slottet får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Gäller endast ny bokning under bröllopsmässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till den nya mordgåtan "Dåd i dimma" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Blomsterstallet Monter:D1:07
Kom till vår monter och få en värdecheck på gratis konsultation samt rabatt på din beställning.
Mer information!

Vinn presentkort "MIDDAG FÖR TVÅ"

Restaurang Bryggan i Höganäs Monter:D1:12B
Varmt välkomna att besöka vår monter på Bröllopsmässa i Malmö! Under dagarna två har ni möjlighet att vinna *MIDDAG FÖR TVÅ hos oss på Bryggan i Höganäs. * Vi kommer lotta ut tre presentkort. Vinnare dras på måndag den 26/2 och informeras på sms till angiven tel nr.
Mer information!

Gratis tidning och tävling!

Bröllopsmagasinet Monter:Entrén
Vi ger bort en tidning till alla brudpar som kommer på mässan! Tips! Redan nu kan du tävla i Diamantjakten, där du kan vinna ringar till ett värde av 50.000 kr!
Mer information!

Specialpris på Gästbok

Den vackra festen Monter:A1:04
Vacker Gästbok nu endast 195 kr (ord.pris 235 kr) Välj mellan fyra olika utföranden. Vit med guld text Vit med text i roséguld Marinblå med guld text Puderrosa med guld text Varje bok innehåller 22 blanka blad att skriva på. (Alla fyra böcker är lika stora) https://denvackrafesten.se Ange erbjudandekod: Bröllopsfeber24 Välkomna!!!
Mer information!

Disco Co Monter:A1.01
Missa inte vår tävling, besök oss i vår monter. Välkommen!
Mer information!

Spara in 20%

Eddie Love - Wedding planner Monter:D1.01
Kom fram till oss på mässan och så tar vi en dialog och kollar om jag är rätt person till er isåfall kommer ni spara in 20% på priset.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:E1:06
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllopsblommor i.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E1.10
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

10% RABATT PÅ HELDAGSFOTOGRAFERING

Fotograf Fabian B. Kruuse Monter:A1:05
Ta en selfie med Fotograf Fabian B. Kruuse på bröllopsmässan som du bifogar i ditt mail när du gör en datumförfrågan, så får du 10% rabatt på heldagspaketet med foto och film. OBS. Ingen garanti att ert datum är tillgängligt.
Mer information!

Konsultation inför bröllopet

Flowernail Monter:C1.05
Boka en timme bröllopskonsultation på mässan för 395 kr ord pris 795 kr. Få även 15% rabatt på blomsterbeställningen när du handlar för minst 10.000 kr. Erbjudandet gäller bröllop år 2023-2024 Uppge kod bröllopsmässa 10.000 Bröllopstårta mässpris 45 kr biten ord pris 55 kr Underbara buketter som ni kan köpa med er hem har vi även i montern Väl investerad timme för att få massor med hjälp och idéer inför er fantastiska dag
Mer information!

Gratis timma, fine art prints och specialpris på film

Fotograf Mikaela Schönning Monter:E1:02
På mässan erbjuder jag två kostnadsfria fine art prints i storlek 30x40cm (värde 998kr). Bokar ni 12 timmar ingår även en gästbok och en 13:e timma gratis! Specialerbjudande på highlightfilm i kombination med bokning av bröllopsfotografering. 3h bröllop 3499kr 8h bröllop 4999kr 12h bröllop 5999kr
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:B1:03
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F1:02
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Tävling i monter c1:01 och gratis tvätt av era ringar

Liljeroths Juvelform by PLD Monter:C1.01
Missa inte tävlingen om chansen till vinster för ett värde av 15,000:- i presentkort till vigselring o förlovningsring Gratis tvätt av era ringar i montern under mässan C1:01 Liljeroths Juvelform
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie Monter:D1.09
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

TÄVLING OCH UNIKT MÄSSERBJUDANDE

Mingle & Share Monter:E1:08A
MÄSSERBJUDANDE 20% på våra bröllopspaket om ni bokar senast 2 veckor efter mässan. TÄVLING Kom förbi vår monter och tävla om att vinna Mingle & Share till ert bröllop!
Mer information!

VINN MY AUDIO GUESTBOOK

My Audio Guestbook Monter:E01:03
Besök oss i Malmö och du har möjligheten att vinna en My Audio Guestbok till ert bröllop.
Mer information!

10% rabatt på hyrbilen!

MABI Hyrbilar Monter:Limo2
Under hela 2024 har ni och era bröllopsgäster möjlighet att hyra bil med rabatt till bröllopet. Kampanjkoden: LOVE2024 ger 10% rabatt. Boka på mabi.se. Vi vet att det är mycket som ska med. Hyr en transportbil så kan du få med allt i en vända! Hos oss kan du, utöver personbilar, även hyra transportbilar i flera storlekar och utföranden. Alla våra bilar får köras med vanligt B-körkort. Och givetvis fungerar rabattkoden LOVE2024 även på hyran av transportbil!
Mer information!

Mässerbjudande: 5% rabatt på musiken!

MusiConnect Monter:E1:01
Bokar du din underhållning hos oss på mässan får du 5% rabatt på hela din beställning!
Mer information!

10% rabatt vid bokning under mässdagarna!

Niroma's Monter:P1
Boka in ert bröllop hos oss under mässdagarna och få 10% rabatt eller boka innan den 1 maj och få 5% på Lilla eller Stora Bröllopspaketet Lilla paketet 1650 kr /kuvert *Mousserande vin med påfyllning samt tilltugg *Tre rätters festmiddag *Vinpaket *Kaffe & avec *Tårta *Bar med två dryckesbiljetter för öl/cider/vin/4 cl drink/alkoholfritt *Vickning *Två planeringstillfällen à en timme *Fri tillgång till festlokalen, enligt överenskommelse, från kl. 15 dagen innan till kl. 15 dagen efter. Stora Bröllopspaketet 1950 kr/kuvert *Mousserande vin med påfyllning samt tilltugg *Tre rätters festmiddag *Vinpaket de lux *Kaffe & avec *Tårta *Tre dryckesbiljetter för öl/cider/vin/4 cl drink/alkoholfritt *Vickning *Två planeringstillfällen à en timme *Fri tillgång till festlokalen, enligt överenskommelse, från kl. 15 dagen innan till kl. 15 dagen efter
Mer information!

Erbjudande hos Passiflora

Passiflora AB Monter:A1.06
Förboka 30 min konsultation på bröllopsmässan gratis. Vi erbjuder dropin på plats i mån av tid. Boka in en konsultation och få 10% rabatt på hela blomsterbeställningen om ni bokar in ert bröllop hos oss gäller under 2024 & 2025. Uppge kod bröllopsfeber24. Kod giltig t.om. 31mars 2024. Kontakta oss redan nu för att säkra en gratis konsultation på mässan. Vi ser framemot att höra ifrån er. Caroline och Josefina med personal
Mer information!

UNIKT MÄSSAERBJUDANDE

Red Rose Clinic Monter:D1:12A
50% rabatt på alla behandlingar. Erbjudandet gäller enbart på bokningar som görs under mässan men kan utföras t.o.m. 31 mars. Vi ger konsultation under mässa. Behandlingen sker vid ett senare tillfälle. Kom till oss under mässan och överraskas av flera olika erbjudande.
Mer information!

Få en matvagn full med våfflor och milkshakes till ert bröllop!

Sweets on the streets Monter:V.1
Vill ni vara med och vinna ett besök av vår söta vagn till ert bröllop, förlovningsfest eller kanske ett kalas? Kom förbi och tävla om en framkörning värde 4000 kronor.
Mer information!

Boka och få upp till 40% rabatt!

Svansjöhus Monter:F1:14
Kom på visning hos oss på Svansjöhus och boka lokalen innan 1:e april 2024 så får du upp till 40% rabatt.
Mer information!

Erbjudande - bo över med kärleken och ät en god middag till 25% rabatt!

Sydkustens at Pillehill Monter:F1:17
Varför inte känna in den sköna atmosfären på riktigt, kanske i samband med ett möte på plats inför er bröllopsplanering, och bo över! Få 25% rabatt på rumspriset i ett av våra 4-stjärniga rum och ät en god middag på kvällen. Erbjudandet gäller vistelse från den 1 december 2023 - 30 april 2024. Ange rabattkod 'BRÖLLOP24' vid bokning via vår hemsida.
Mer information!

Få diamanthalsband på köpet

SoHo Smycken Monter:F1:07
Handla för 25000:-, få ett diamanthalsband med 0,25ct lab-odlad diamant på köpet värde 10000:- Handla för 50000:-, få ett diamanthalsband med 0,50ct lab-odlad diamant på köpet värde 19000:- Handla för 100000:-, få ett diamanthalsband med 1,00ct lab-odlad diamant på köpet värde 40000:- (Gäller ej köp på redan nedsatta ringar)
Mer information!

Boka och få upp till 25 % rabatt!

Magasinet på Spannarp Monter:F1:05
Kom på visning hos oss på Spannarps Säteri och boka lokalen innan 1:a juni 2024 så får du upp till 25% rabatt.
Mer information!

Engagement session giveaway & discounted wedding packages

Tery Schwitter Photography Monter:F1:13
Come to say hi during the wedding fair and win a FREE COUPLE SESSION! All you need to do to participate is to come over to my stand during the wedding fair and throw your name into the competition box! :) Exclusive Wedding Fair Offer: SAVE 10% on your dream wedding photography package! How to redeem? Simply book my services at my stand during the wedding fair, and the 10% discount will be applied to your chosen wedding package.
Mer information!

20% på Bröllopskonsultation

W Weddings Monter:E01:03
Exklusivt Mässerbjudande, få 20 % när du bokar en bröllopskonsultation av oss på W Weddings. Ord. Pris: 2000kr - NU: 1600kr
Mer information!

VINN EN BRÖLLOPS DJ

Winqvist Bröllop & Event Monter:B1:08
Tävla i min monter och ni har chans att vinna Lilla Bröllopspaketet. Kom och se om ni har mer än tur i kärlek. Brudpar erhåller 10% vid bokning på plats. Allt gäller på obokade datum 2024 och 2025.
Mer information!

Göteborg

Albrekts Guld Monter:E01:02
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

VINN VÅRT POPULÄRA PAKET

Alisa San Photography AB Monter:E03:02
Besök vår monter för att delta i vår stora TÄVLING där du kan vinna en heldags fotografering inklusive drönarbilder och video! Som besökare hos Bröllopsfeber får ni även 10% rabatt på alla våra paket!
Mer information!

Gratis tidning och tävling!

Bröllopsmagasinet Monter:Entrén
Vi ger bort en tidning till alla brudpar som kommer på mässan! Tips! Redan nu kan du tävla i Diamantjakten, där du kan vinna ringar till ett värde av 50.000 kr!
Mer information!

Hyr ett fotobås med inbyggd skrivare från endast 2000kr

Betty Booth - Fotobås med inbyggd skrivare Monter:E03:04A
Få upp till 1500 kr rabatt på er fotobås-hyra. Ni kan få ett så billigt pris som endast 2000 kr. Betty är enkel att transportera och montera. Det räcker med en person vid transport och tar ca 2 minuter att sätta ihop. Inga verktyg eller installationer krävs. Vi erbjuder även transport om du önskar få den levererad. Ta en bild med Betty på mässan och få upp till 1500 kr rabatt på din hyra. BettyBooth.se
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:E01:09
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

SPA paket 2 för 1

Dömle Herrgård Spa & Resort Monter:E00:03
Kom och besök oss på Dömle Herrgård Spa & Resort. Vi vill att ni som brudpar ska få uppleva oss på plats för att uppleva allt vi har att erbjuda. Som besökare på Bröllopsfeber erbjuder vi dig 2 för 1 på SPA paket. I paketet ingår det spaentré, trerätters middag, övernattning och frukostbuffé. Erbjudandet gäller bokning mellan 31/1-30/4 2024. Från 2190 kr/person. Bokning sker via info@domle.se eller tel.nr 0552-41750. Uppge kod: BröllopsfeberGöteborg. Bokning kan även göras på plats vid mässan. Välkommen till Dömle Herrgård Spa & Resort!
Mer information!

Specialpris på Gästbok

Den vackra festen Monter:E.02.02
Vacker Gästbok nu endast 195 kr (ord.pris 235 kr) Välj mellan fyra olika utföranden. Vit med guld text Vit med text i roséguld Marinblå med guld text Puderrosa med guld text Varje bok innehåller 22 blanka blad att skriva på. (Alla fyra böcker är lika stora) https://denvackrafesten.se Ange erbjudandekod: Bröllopsfeber24 Välkomna!!!
Mer information!

10% bokningsrabatt vid besök i vår Monter E03:15

DJ Akuten Monter:E03:15
Vi erbjuder besökare i vår monter E03:15 som bokar, hela 10% rabatt på priset. Detta ger också möjlighet att boka ett större system för "samma pris"
Mer information!

Gratis timma, fine art prints, och specialpris på film!

Fotograf Mikaela Schönning Monter:E03:11
På mässan erbjuder jag två kostnadsfria fine art prints i storlek 30x40cm (värde 998kr). Bokar ni 12 timmar ingår även en gästbok och en 13:e timma gratis! Specialerbjudande på highlightfilm i kombination med bokning av bröllopsfotografering. 3h bröllop 3499kr 8h bröllop 4999kr 12h bröllop 5999kr
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E00.04
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

Boka fotograf till Möhippan / Svensexan

Fotalla Monter:E01:03
Fokusera på det roliga så tar vi hand om bilderna! Se till att er dag och alla roliga stunder ni har tillsammans blir förevigad genom att boka oss som fotograf till er Möhippa eller Svensexa. Alla de bästa bilderna ingår utvalda av Fotalla, med ett lägsta löfte om 30st per timma. Se alla våra priser och boka smidigt via vår hemsida: https://fotalla.se/produkt/mohippa-svensexa/
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:E01:12
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:E02:06
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie Monter:E03:05
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

20% rabatt

Magnus Papper Nääs Monter:E00:02
Under mässdagarna erbjuder vi 20% rabatt på allt!
Mer information!

10% rabatt på hyrbilen!

MABI Hyrbilar Monter:D05:21
Under hela 2024 har ni och era bröllopsgäster möjlighet att hyra bil med rabatt till bröllopet. Kampanjkoden: LOVE2024 ger 10% rabatt. Boka på mabi.se. Vi vet att det är mycket som ska med. Hyr en transportbil så kan du få med allt i en vända! Hos oss kan du, utöver personbilar, även hyra transportbilar i flera storlekar och utföranden. Alla våra bilar får köras med vanligt B-körkort. Och givetvis fungerar rabattkoden LOVE2024 även på hyran av transportbil!
Mer information!

15% rabatt på bröllopstårta!

NV Cake Maker Monter:E03:08
NV Cake Maker Monter: E03:08 Vid bokning av bröllopstårtan under mässans 2 dagar får ni 15% rabatt på hela beställningen. Förgyll Ert Speciella Ögonblick!
Mer information!

ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats

Passion of Planning Monter:E01.05
ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats . Tävling kommer också finnas på plats, där priserna är något ni absolut inte vill missa. Erbjudandet nedan kommer gälla från i dag 12/2 till 28/2 februari. För er som bokar något av mina följande paket : Bröllops kick Rivstart Dagskoordinering Helkoordinering under mässan på plats kommer få ett presentkort i er goodibag. Detta till ett värde av 1000 kr . För er som inte kan vara på plats,men ändå vill boka något av mina paket via hemsidan. Kan nu göra det och då ange koden : POP2022 (värde 1000 kr) Ses i nästa vecka
Mer information!

Vinn Bröllopssviten

Quality Hotel Waterfront Monter:E03:21
Ta ett foto i vår monter och vad med i utlottningen av bröllopssviten (värde 5000:-)
Mer information!

Reveljen Monter:E01.25
TÄVLA OCH VINN DITT BRÖLLOP HOS OSS! Var med och tävla och ah en möjlighet att vinna ditt 2024-bröllop hos oss! Gå till vår instagram reveljen_event för att delta i tävlingen!
Mer information!

15% rabatt på bröllopsfotografering

Skoorell Photography Monter:E01:11
Boka er bröllopsfotografering på mässan och få 15 % rabatt på valfritt bröllopspaket
Mer information!

Transport för alla gäster t/r från Göteborg ingår.

Skärgårdsbröllop Monter:E00:01
Mässerbjudande 2024! Oslagbart erbjudande till nya brudpar 2025! (Även erbjudande till kvarvarande datum 2024) Erbjudandet gäller endast nya bokningar samt bokningar gjorda senast 2024-03-30. Övriga regler för bokningar finns på vår hemsida www.skargardsbrollop.se Bröllopspaket: 1490 kr (ordinarie pris 1550 kr) Fribar. 300 kr Fredagar 100 kr rabatt per person. Det här ingår: Hyra bröllopslokal Buss Transport t/r Göteborg. Mousserande välkomstdrink med tilltugg. Förrätt, varmrätt och dessert. Vinpaket/öl 3 glas per person. Kaffe/The Uppdukning av matsal Linne och servering Stolsöverdrag Serveringsavgift vid egen tårta Provsmakning av vald bröllopsmeny Avstämningsmöte med koordinator Städning Personal Runda bord eller vanliga TV Projektorduk Mikrofon med ljudutrustning.
Mer information!

10% rabatt på bröllopskostymen

Ströms i Göteborg Monter:E02:09B
Ta del av vår flyer som ger er 10% vid köp av kostym, smoking eller frack med utvalda tillbehör.
Mer information!

CHANS ATT VINNA EN SKÖNHETSFYLLD GOODIEBAG!

Studio IDYLL Monter:E02.11
I vår monter kommer det finnas en tävling med några få steg att fullfölja för att sedan vara med i utlottningen av en goodiebag fylld med skönhetsprodukter från våra favoritleverantörer. Välkommen!
Mer information!

Vinn fantastisk hårvård & fiskspa

Studio Sweet Monter:E02.21
Erbjuder fantastiska hårsmycken & hårvårdsprodukter till mycket bra pris! Vinn fina priser!
Mer information!

Boka vårt fina fartyg M/S Kungsö under mässdagarna så bjuder vi på en flaska Champagne!

Styrsö Skärgårdstrafik Monter:E01:14
Vi erbjuder ett flexibelt fartyg för en oförglömlig fest! Hos oss kan du välja att ha hela festen ombord, inklusive vigsel. Eller endast transport till önskad destination? Vart du vill, när du vill. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål. Välkomna ombord!
Mer information!

Få 25% rabatt vid köp av brudklänning!

Svahns Bröllop Monter:E01:29
Vi firar 25 år i branschen och det firar vi med fina erbjudanden i vår monter under Bröllopsfeber! T.ex: Boka din provtid hos Svahns Bröllop i vår monter under Bröllopsfeber och få 25% på köp vid brudklänning! Det kommer även finnas fler roliga och unika erbjudanden under helgen.
Mer information!

Sweddings AB Monter:E01:19
Ta också chansen att vinna presentkort på totalt 10.000kr att använda hos våra leverantörer. https://sweddings.se/tavla/ För leverantörer: Halva priset på marknadsföring vid tecknande av årsabonnemang, 1099kr/år!!! Brudpar: Besök vår monter så hjälper vi er hitta era leverantörer. Sweddings AB
Mer information!

MÄSSTÄVLING

Strana hotell & restaurang & Björholmens Marina Monter:E01:18
Både Strana & Björholmen har en mässtävling där vi lottar ut en "prova på övernattning" för båda anläggningarna. Inkluderat är övernattning för 2 personer, 3-rätters middag, bastu och frukost. För övriga villkor och information träffa oss i montern under mässdagarna.
Mer information!

Unikt mässerbjudande du inte vill missa!

Studio Kijk Monter:E02:10
Under mässan kommer jag ha riktigt bra erbjudande till er!

Bokar du mig under mässan så erbjuder jag: - 20% rabatt på alla mina fotopaket! - 1 st goodiebag som är bra inför ditt bröllop. Alla som bokar är även med i min tävling där ett lyckligt par vinner ett fantastiskt fint och lyxigt bröllopsalbum ( 30x40cm) 
Värde 4000 kr
Mer information!

Erbjudande & Tävling!

Brodyrlandet-Svingelns Skrädderi Monter:E00:06
TÄVLING Delta i vår tävling och vinn din skräddarändring värde upp till hela 2500kr! Deltagande - Hämta en kupong i vår monter - Lämna in kupongen i samband med din beställning i butik. - Du är nu med i utlottningen om att vinna upp till 2500kr i avdrag på din beställning. (Vinnaren dras V. 02 .2025, för mer detaljer och regler besök https://www.svingelns-skradderi.se/erbjudande/) ERBJUDANDE -Ta en kupong från vår monter och få 25% rabatt på din första brodyrbeställning!
Mer information!

10% rabatt

Trumpeten och Pianot Monter:E01:04
Vi ger 10% rabatt och bjuder även på arrangerandet av eran speciell låt till alla som bokar oss i vår monter E01:04 på mässan.
Mer information!

Vinn en bröllopsfotografering & bröllopskoordinering värde ca 20 000 kr + 20 % rabatt på Festlokal + boende

Vallens Säteri Monter:E03:09A
Under mässan erbjuder vi 20 % rabatt på din bokning för 2024 Bröllopspaket Festlokal + boende. För bokning 2025 (bokas senast 1 april 2024) erbjuder vi 20 % på Bröllopspaket Festlokal + nybyggt hotell. Första bokningen för 2025 får en bröllopsfotografering och bröllopskoordinering till ett värde av ca 20 000 kr.
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!