22-23 Januari 2022, Malmömässan

Bröllopsmässa Malmö 22-23 Januari 2022, Malmömässan

brollopsfeber_start3

 

Välkommen till Skånes största bröllopsmässa Bröllopsfeber! Passa på att göra detta till en romantisk helg i Malmö.

Bröllopsfeber och Corona/Covid-19:

 • Bröllopsfeber 2022 kommer att göra följande justeringar för att säkerställa att gällande restriktioner efterföljs och följande viktiga anpassningar kommer att ske (Skulle restriktionerna lätta, så kommer vi att anpassa oss efter det.)
 • vaccinationspass
 • 1 person/10 kvm, maxtak 500 pers i mässhallen samtidigt.
 • utöver detta har vi även vidtagit följande åtgärder:
 • Längre öppettider 09-18 båda dagar och biljetter kommer att säljas för olika tidsintervall. ( Allt för att säkerställa max antal i mässhallen)
 • begränsat antal biljetter för varje tidsintervall
 • separata in och utgångar
 • Modevisningen kommer att utgå och istället kommer tydlig hänvisning till utställande företag, samt ev mindre forum där butik/leverantör visar upp årets kollektion.
 • Handsprit kommer att finnas tillgängligt

Utöver det gäller de allmänna rekommendationerna som du som individ ansvarar för:

Stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd, tvätta händerna och använd munskydd

Observera att detta evenemang kräver att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis, tillsammans med en giltig ID-handling. Du visar upp ditt vaccinationsbevis för verifiering vid bokning av biljett/vid entré.

Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.

Detta gäller för dig som ska besöka ett arrangemang som kräver vaccinationsbevis:

 • Det är bara vaccinationsbevis som är giltiga, inte test- eller tillfrisknandebevis
  Du kan enkelt hämta ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se eller genom en blankett som finns att hämta på E-hälsomyndighetens hemsida. Vaccinationskort som du fick i samband med dina vaccinationer gäller inte som vaccinationsbevis. Om du vaccinerat dig i ett annat land än Sverige är det därifrån du behöver hämta ditt vaccinationsbevis. För att ett utländskt vaccinationsbevis ska vara giltigt i Sverige måste landet vara anslutet till EU Digital Covid Certificate Infrastructure.
 • För att kunna få ett giltigt vaccinationsbevis måste du vara fullvaccinerad.

Bröllopsfeber i Malmö! Nu är det återigen dags för Skånes vackra, stora och oerhört populära bröllopsmässa på Malmömässan. Du kommer väl till årets stora bröllopshändelse?

Vi har samlat det mesta och det bästa ur alla branscher, för alla smaker och alla budgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber.

Sveriges ledande företag och experter

Vi har samlat Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen och under två dagar bjuder vi på massor av överraskningar, shower, tävlingar, inspiration och möjlighet till en kontakt mellan dessa företag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Malmö för denna mässa.

DU som besökare

kommer dessa dagar få tips, idéer, inspiration och få möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta planeringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är mässan fylld av exklusiva erbjudanden som bara ges på mässan. Ni kommer alltså att få mer för er budget.

Bröllopsfeber hela året

Du vet väl att du kan nyttja Bröllopsfeber ÅRET RUNT?

 

Har du frågor om mässan, eller någon utställare, är du välkommen att kontakta oss.

Vi ses!

Drombrollop