/vaelkommna.aspx
Bröllopsbibeln

22-23 februari 2025, Stockholmsmässan Älvsjö

sthlm-2025

brollopsfeber_start4

HAR DU OCKSÅ BRÖLLOPSFEBER? Då ska du definitivt besöka Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässa!

BRÖLLOPSFEBER är Stockholms och Sveriges största och oerhört populära bröllopsmässa och går på Stockholmsmässan Älvsjö.Vi har samlat det mesta och det bästa av alla bröllopsföretag i bröllopsbranschen, för alla smaker och alla bröllopsbudgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber. På Bröllopsmässan får du dessutom massor av inspiration och idéer till just ditt bröllop. Bröllopserbjudanden, bröllopstips, tävlingar och mycket, mycket mer.

ÄR DET VÄRT ATT GÅ PÅ BRÖLLOPSMÄSSA?

Varje år besöker ca 12 000 som ska gifta sig våra mässor. Varje utställare har massor av tips, inspiration och framförallt erbjudanden, som gör att du kommer att spara 1000-, kanske 10 000 tals kronor på ditt mässbesök. Utöver det kommer du att kunna checka av din egen bröllopschecklista så att du inte har missat något i er bröllopsplanering. Ett mässbesök gör att du får ut maximalt av er bröllopsbudget!

Sveriges ledande företag och experter bara för dig!

På Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässa träffar du Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen och under två dagar bjuder Bröllopsfeber på massor av överraskningar, tävlingar, bröllopsinspiration och det skapas kontakter mellan dessa bröllopsföretag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Stockholm för denna mässa, som många är Sveriges största.

Du som besökare

kommer dessa dagar få bröllopstips, idéer, bröllopsinspiration, erbjudanden och kunna möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta bröllopsplaneringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är bröllopsmässan fylld av exklusiva bröllopserbjudanden som bara ges på bröllopsmässan. Ni kommer alltså att få ut mer av er bröllopsbudget.

 

Bröllopsfeber året runt!

Du vet väl att du ALLTID kan nyttja Bröllopsfeber?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inga nyheter.

Gilla Bröllopsfeber på Facebook & Instagram så kommer du varje vecka få massor av inspiration och tips!

 

Har du frågor om mässan, eller någon utställare, är du välkommen att kontakta oss.

Hoppas vi ses på Bröllopsmässan Bröllopsfeber i din stad!

 


Köp biljett!