Erbjudanden och tävlingar på mässan i Stockholm Älvsjö

Albrekts Guld Monter:B05:06
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

25% UNIKT mässerbjudande av Videograf + TÄVLING

AndeoX Productions Monter:B07.12
Under mässan erbjuder vi upp till 25% rabatt. Vi kommer också ha unika paket erbjudanden med Live streaming av bröllopet. Så missa inte chansen att boka en videograf till ert bröllop. Under mässan kommer vi ha en tävling i vår monter. Där alla som bokar oss under mässan är med i en dragning, där vinnaren får 8.000kr rabatt på sitt bokade paket. Detta är såklart utöver mässrabatten. Jag hoppas att vi syns i vår monter.
Mer information!

Värdecheck på 15%

Bröllopsfabriken Monter:B04:07
Välkommen till vår monter och få en värdecheck på 15% att använda under mässdagarna eller i vårt showroom. Det kommer finnas accessoarer till förmånliga priser under mässdagarna och ett urval av klänningar på plats.
Mer information!

15% rabatt hos Calligraphen + TÄVLING med fina priser

Calligraphen Monter:B05:13
Vi på Calligraphen älskar att göra våra kunder nöjda! Som tack för att du besöker oss på mässan så ger vi dig 15% rabatt på hela din order (ex. frakt). Kom och hämta ditt erbjudande i Calligraphens monter. Glöm inte att deltaga i vår TÄVLING med fina priser. Vi ses!
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:B04:05
Vi lottar ut ett exklusivt diamantsmycke bland dem som besöker vår monter. Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Vi erbjuder en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

Tävling och erbjudanden i montern

Dream Designs Monter:B06.07
Självklart kommer det finnas både tävling och fina erbjudanden i montern.
Mer information!

Rabattkod på webbutiken + tävlingar

En till fest Monter:B05.10A
Vinn ett presentkort. Kom förbi montern och tävla Mässerbjudande: Köp ett presentkort till rabatterat pris (-20%)
Mer information!

20% Rabatt på ord. priser och paketerbjudanden för besökande på bröllopsmässan!

Fina Sånger - Stämningsfull sång & gitarr till bröllop! Monter:B01:15
Varmt Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ord.priser och paket. Erbjuder även musikrådgivning och kan svara på frågor kring allt som rör musiken, ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Varmt Välkommen! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:B06:13
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Specialerbjudande för Destination weddings. Vinn en loveshoot & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf Malin Norlen-Förevigar bröllop över hela världen Monter:A3:05
Specialerbjudande på Destination weddings Vinn en loveshoot! Kom förbi min monter så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en parfotografering/loveshoot till ett värde av 2.900kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3150kr.
Mer information!

Tävling! Vinn en kärleksfotografering.

Frida Furberg Photographer Monter:B07:10
TÄVLING! Kom förbi bås B07:10 på mässdagen och tävla om en kärleksfotografering.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B03:07
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

25 % PÅ ALLA VIGSELRINGAR!!

Guldsmedjan T Snarberg Monter:B07.15
Passa på att beställa era ringar! På mässan får du ett rabattkort på hela 25 % på alla våra vigsel och förlovningsringar. Gäller tillsvidare Välkommen att hämta ett rabattkort med rabattkod i vår monter. Vill du spana in vårt sortiment finns vår kollektion på vår webbshop. Shop.guldsmedjan-snarberg.se Möt oss i monter B07.15 i Stockholm. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B05:09
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

10% på alla körningar

Limousineaktiebolaget Hyrverk 1 Monter:B02:30
Under mässan så erbjuder vi 10% rabatt på alla våra körningar, både personbilar och bussar. Om ni mailar er bokning, lägg in "Bröllopsfeber 2022" i mailet så ger vi rabatten.
Mer information!

Boka kosnadsfri konsultation med Guldsmedsmästare

Jewellery by Jenny Monter:B03.11
Under mässan erbjuder vi besökarna att boka en kostnadsfri konsultation hos oss (värde 1.500 kr) med Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele. Under besöket på 1-2 timmar går vi igenom era önskemål samt ritar upp förslag i CAD som ni kan ta med Er hem tillsammans med offert.
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:B06:10
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 9 timmars fotografering * 12 timmars fotografering * 2 dagars fotografering * 3 dagars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:B02:01
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:B03:14
*BRÖLLOP 2023* Boka din order innan 2023-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2023* Boka din order för minst 15.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2023. Ange kod BFMelody15).
Mer information!

Create your story with us...

Michael O´Dwyer Goldsmith Monter:B04.17
We invite you to visit us for a consultation during January, February or March and receive a 10% discount when ordering before March 31st. Order your engagement and or wedding rings from us and receive free engraving in all rings. We will also include a free polish and cleaning service for your rings before your wedding day (if engagement rings purchased) or within 24 months of purchase.
Mer information!

RABATTKOD

MIN BRÖLLOPSSAJT - Egen hemsida & matchande kort Monter:B03.04
MÄSSERBJUDANDE! Få 20% rabatt på valfritt paket, tilläggstjänst eller trycksaksbeställning, ange koden - bröllopsfeber2022 - i kassan. TÄVLING Vi tävlar ut fem Guldpaket och en katalytisk doftlampa från Maison Berger. Hämta tävlingsinfo i vår monter.
Mer information!

15% Rabatt, Tävla och vinn en Kärleksvideo + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:B04.12
- Tävla och vinn en Kärleksvideo som ni kan visa upp på ert bröllop! - Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter A3:31 och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Läs vad som är viktigast när du ska boka DJ

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:B01:01
Läs inlägget "10 frågor till DJ:n du ska anlita" Hur länge har du varit i branschen – och hur ofta brukar du spela? Även om jag jobbat som DJ sedan 1989 inser jag att alla inte kan ha 30-års erfarenhet, men se till att du hittar någon som har gjort det ett tag. Att fråga om personen har blivit anlitad av något större företag är delvis en bra idé “Om Volvo litar på dem tillräckligt för att göra uppdrag åt dem kan du också.” Du ska även fråga efter någon mix du kan lyssna på eller några videoklipp du kan kolla in för att få en känsla för hur DJ:n arbetar och hur gästerna reagerar till musiken. En sista viktig sak du ska kolla är recensioner på nätet, vad folk faktiskt tycker. Läs hela inlägget nedan, klicka på länken! 10 frågor till DJ:n du vill anlita (Boka DJ)
Mer information!

Upp till 25% på skräddarsydda brudgumskläder. Gratis måttagnig ingår!

Suitopia AB Monter:B03:06
Erbjudandet inkluderar gratis måttagning, gratis tygprover (så långt lagret räcker) köp av skräddarsydda kostymer, frackar eller högtidskläder. Gäller ej enbart köp av skjortor.
Mer information!

Vinn bokningsavgiften för Bröllop på Villa Källhagen

Villa Källhagen Monter:B06.21
Passa på att vara med och tävla om hela bokningsavgiften hos oss till ett värde av 15 000:- dessutom bjuder vi brudparet på en champagnebrunch dagen efter så ni kan pusta ut efter er stora dag. Kom förbi oss på mässan och fyll i era uppgifter i vårt formulär och ”GILLA” oss på Facebook för att vara med och tävla. Vinnarna kontaktas via Facebook & mejl senast den 20:e mars 2017. Vi ses!
Mer information!

20% rabatt på brudklänningar, kostymer, tärnklänningar och brudnäbbskläder

Wedding Bells by Little Fairies Monter:B02:09
Välkommen att besöka vår monter för värdecheck och mer information.
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedsly Monter:B04:02
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!


Köp biljett!


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!