Erbjudanden och tävlingar på mässan i Stockholm Älvsjö

25% RABATT och MER!

Abiosè - Sveriges Pionjär Bröllopskonstnär Monter:A3:03
25% RABATT på alla bokningar! 5% EXTRA RABATT om Ni delar en bild på min monter med #abioserocks #bröllopskonstnär Upp till ​100 Gästporträtter! Mer information på: http://www.abiose.rocks/sverige.html Se till att ni deltar i tävlingen! ☺️
Mer information!

Albrekts Guld Monter:A3:14C
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på valfri brudklänning

Anina Brud & Festspecialisten Monter:A2:16
Välkommen att besöka vår monter där du kan se ett urval av våra brudklänningar samt erhålla en rabattkort som ger dig 20% rabatt på valfri brudklänning .Gäller även beställningar !
Mer information!

Träffa oss innan ni bestämmer er!

Any Moment Production / Captured by Annie Monter:A4:06B
Foto och film är en tjänst där personlighet och personkemi spelar stor roll. Prata med oss på mässan och få en kod, som ger dig 1 (!) extra timme fotograferingstid/filmtid om du sedan väljer att boka oss. För oss är den personliga kontakten och er upplevelse viktigast!
Mer information!

Vinterbröllop

Bergendal Fest & Bröllop Monter:A1:02
BJUD IN TILL VINTERBRÖLLOP, SÅ BJUDER VI PÅ HOTELLFRUKOST! Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande: Om ni bjuder på bröllopsmiddag, bjuder vi samtliga gäster på hotellfrukost dagen efter. Gäller bröllop under november, januari, februari och mars månad. I priset ingår trerätters middagsmeny, kaffe, vacker dukning, blomsterdekorationer med säsongens blommor och hotellfrukost dagen efter för alla gäster som åt hos oss under er bröllopsmiddag. Kostnad för dryck och lokalhyra tillkommer.
Mer information!

Det ska vi fira!

Birka Cruises Monter:A2:17
Födelsedag, förlovning, bröllop, för att hela familjen är samlad, solen skiner eller för att pigga upp oss under den mörkare årstiden. Eller bara för att det är onsdag. Det finns alltid anledning att fira! Vi ordnar allt från stora middagar till möhippa och bröllop. Det enda du behöver göra är att fira och ha roligt tillsammans med nära och kära. Hos oss är alla samlade, med boendet runt knuten. Här finns spa och taxfreeshopping. Och som en extra bonus bjuder vi på dans och underhållning. Privat mingel eller festvåning? Vi ordnar det mesta! Ring oss på 08-702 72 00 eller mejla oss, så skräddarsyr vi ett paket som passar just dig. Erbjudande! Fira-paket Från 549:-/pers (sön-tors), 639:-/pers (fre-lör) Vid bokning av minst 10 personer I priset ingår Del i 2-bäddshytt Cabin Standard 3-rätters kryssningsmeny Frukost Ett glas mousserande vin
Mer information!

10 000 SEK att använda när du bokar Hela Hotellet

Blommenhof Hotell Monter:A3:08A
Du får 10 000:- att använda när du bokar Hela Hotellet, att använda till att förgylla med det lilla extra eller att dra av på slutpriset som en rabatt. Gäller vid bokning fram till sista mars 2020 och när bokningsavgiften är betald.
Mer information!

Passa på att ta del av Buketteriet's mässerbjudande!

Buketteriet Monter:A2:01
Passa på med mässerbjudandet hos Buketteriet! Alla corsagenålar ingår á 150kr per person! Se till att uppge: BRÖLLOPSFEBER om du beställer innan mässan
Mer information!

10% rabatt på valfri brudklänning

Bröllopsbruket Monter:A1:12
Besök vår inspirerande monter och erhåll av voucher som ger dig 10% rabatt på valfri brudklänning i något av våra showrooms. I samband med ditt köp i vårt showroom bjuder vi dig dessutom på en goodie-bag.
Mer information!

Boka på mässan - få 500 kr i rabatt

Blomvägg.se Monter:A3:05
Få 500 kr i rabatt på blomväggen när du bokar den direkt på mässan!
Mer information!

Vinterbröllop eller en fredag

Cedergrenska Tornet Monter:A1:04
Boka ett vinterbröllop så bjuder vi på en extra timmes att dansa på natten. Värde 2 000 kr Gäller under perioden jan-april/okt-nov Boka ett bröllop en fredag så bjuder på bröllopstårtan. Värde ca 3 500 kr Minimum 50 personer
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:A2:34
Vid köp av en förlovnings-/vigselring värde 20 000 kr bjuder vi på en eternityring i 18 karat guld med diamanter, värde 6995kr. Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Dessutom en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

Tävla i vår monter

Hasselbacken, Cirkus och Pop House Monter:A3:42
Kom till oss i vår monter så har ni chans att vinna fina priser från Hasselbacken och ABBA the museum!
Mer information!

Claudia Bessa Photography Monter:A1:24
200 free 10x15cm prints in a wooden box.
Mer information!

Gåva: 250kr rabatt på Hår & Makeup

Dashl - Book the Look Monter:A2:38
Välkommen till vår monter och få 250kr rabatt om du bokar Hår & Makeup till ditt Bröllop på Dashl.se
Mer information!

Fotobås till bröllopsfesten? Unikt mässerbjudande!

Eventomatic Monter:A2:31B
Besök vår monter och ta del av reducerade priser och exklusiva mässerbjudanden. Boka direkt på plats för bästa möjliga pris till ert bröllop.
Mer information!

TÄVLING & UNIKT MÄSSERBJUDANDE

ES Wedding- Bröllopsfotograf Monter:A1:06C
Kom förbi monter A1:06C och tävla om en kärleksfotografering (värde 3200 kr) Missa inte 10 % rabatt på mina silver- guld- och diamant- paket. Boka inom tre veckor från mässan för att ta del av erbjudandet. Vi ses på mässan!
Mer information!

TÄVLING: Vinn din drömnatt i svit hos oss!

Ekerum Golf & Resort Monter:A2:09
Vinn en natt hos oss på Ekerum Resort Öland. Boende i svit inklusive frukost & champagne.
Mer information!

Få 10% rabatt på vigsel / förlovningringar

Emma Engelbert Monter:A4:04
Rabatten gäller tom 31 mars 2020 Välkommen att boka ett möte i vår bokningskalender på vår hemsida www.emmaengelbert.com Besöket på vårt showroom är självklart kostnadsfritt! Det går även bra att boka din tid direkt på plats på mässan! Välkommen till monter Emma Engelbert A4 :04 Psst... Följ oss på instagram emmaengelbert så har du chansen att vara med under mässans tävling och vinna ett exklusivt smycke ! www. emmaengelbert.com insta: emmaengelbert
Mer information!

10% RABATT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR SOM SKER I FEBRUARI!

Fat Frank’s Catering Monter:A3:21
Under februari månad erbjuder Fat Franks Catering 10% på alla bokningar som bokas under februari månad. Använd koden "BRÖLLOP" för att aktivera erbjudandet.
Mer information!

20% Rabatt på ordinarie priser för besökande kunder på bröllopsmässan!

Fina Sånger - till ditt bröllop! Monter:A1:09A
Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ordinarie priser. Jag kommer också finnas tillgänglig att svara på frågor hur det går till kring ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Ser fram emot att ses! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

500:- i rabatt på helghyra

Forever Factory (fd Bröllopsfotomaten) Monter:A2:26
Spara 500:- på helghyran av vår Photobox. Ni betalar endast 6000:- för hela helgen inklusive rekvisita och gästbok! Kom förbi vår monter för att ta del av er rabattkod.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:A1:03
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Mässerbjudande på bröllop 2020 samt tävla om kärleksfotografering!

Fotograf Lisa-Marie Chandler Monter:A3:18
Kom förbi min monter A3:18 och vinn en kärleks- eller familjefotografering. Bokar ni in mitt 8 eller 12-timmarspaket inom 3 veckor efter mässan får ni 10% på totalsumman samt att jag bjuder jag på en provfotografering.
Mer information!

Utlottning! Vinn en loveshoot & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf Malin Norlen Monter:A2:01C
Vinn en loveshoot! Kom förbi monter A2:01C så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en parfotografering/loveshoot till ett värde av 2.100kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3150kr.
Mer information!

Tävling! Vinn en kärleksfotografering

Fotograf Maria Wideman Monter:A2:00
Kom förbi montern och tävla om en kärleksfotografering till ett värde av 3 000 kr.
Mer information!

Secret Bride Boudoir som Morgongåva

Fotograf Sandra Jensen Monter:A1:17
Nu har jag släppt årets Secret Bride Light – Limited Edition. Secret Bride är sensuella, svartvita bilder av bruden i hennes vackraste underkläder att ge som morgongåva på bröllopsdagen. För mässan har jag ett unikt väldigt specialpaket. Läs mer via Hemsidan; https://www.sandrajensen.se/limited-edition-bride/
Mer information!

Vinn er bröllopslokal!

Frans August Monter:A3:28
Vinn er exklusiva festlokal från oss på Frans August för upp till 200 personer! För mer information hur just ni kan bli de lyckliga vinnarna så håll utkik på Frans August sociala medier och här på sidan. Stort lycka till!
Mer information!

Fredriksborgs 1700-tals fästning samt limousine – Kostnadsfritt !

Fredriksborg Hotel Monter:A3:01
1735 var det Europas starkaste fästning. Idag kanske Stockholms mest unika lokal - fantastisk för bröllopsfest och dans. 7 meters takhöjd med god akustik. (Värde 5.000-10.000 kr.) Gäller bröllopsarrangemang > 50 personer med erlagd bokningsavgift senast 15 mars 2020 för bröllop mellan 1maj och 30sep 2020. Bröllop övriga månader? Då erbjuder vi istället hotellet eller vårt vackra uppvärmda orangeri för middag och fest. (Värde 2.000 kr) För upp till max 45 personer. Vi har en egen vit limousine och bjuder på transporten om ni vill och kommer landvägen. Rabatt ges för för 2-dagars arrangemang för den som vill samla de närmaste redan kvällen innan.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm Monter:A3:12+A3:13
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet.
Mer information!

10 % rabatt om du bokar fyrverkerier idag

Idun Fyrverkeri & Event Monter:A1:14
MÄSSRABATT 10% Boka dina bröllopsfyrverkerier under mässan och få 10% rabatt på ordinarie priser. Bokar du fyrverkeri för 15 000 kr eller mer bjuder vi på professionell avskjutare och gratis komposition.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:A2:11
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

15% rabatt på våra ringar!

Gold of Sweden Monter:A3:09B
Vi erbjuder 15% rabatt på alla ringar som beställs i samband med mässan samt på goldofsweden.com tom 22 mars 2020. Besök vår monter för att få en rabattkod! Hos goldofsweden.com gäller dessutom alltid: - Kostnadsfri gravyr - Öppet köp - Fri frakt och retur - Kostnadsfri storleksändring - Försäkrad leverans
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Haga Forum Monter:A3:47
Om vårt möte på mässan leder till bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på ett hotell mitt i Stockholm!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:A3:38
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

HardangerBestikk Monter:A2:20
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Boka kosnadsfri konsultation med Guldsmedsmästare

Jewellery by Jenny Monter:A3:17
Under mässan erbjuder vi besökarna att boka en kostnadsfri konsultation hos oss (värde 1.500 kr) med Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele. Under besöket på 1-2 timmar går vi igenom era önskemål samt ritar upp förslag i CAD som ni kan ta med Er hem tillsammans med offert.
Mer information!

Vinn er bröllopsfotograf! Tävla om ett halvdagspaket under mässan!

Fotograf Kajsa Stina Romin Monter:A2:35
Under mässan kommer ni på ett spännande sätt kunna delta i en tävling där ni kan vinna ett helt paket på 6 timmars fotografering till ert bröllop! Hur ni deltar presenteras under mässveckan, håll utkik på www.kajsastinaromin.com/blogg
Mer information!

Var med i vår tävling

KONN (Alkoholfria Dryckespaket) Monter:A4:05
Kom till vår monter och var med i tävlingen om ett exklusivt drinkpaket som inkluderar det du behöver för en riktigt god alkoholfri drink. Vi erbjuder även 20% rabatt på alla beställningar som genomförs under mässhelgen.
Mer information!

Kärlekstanken® - lanseringserbjudande!

Sparringpartner Sweden AB Monter:A2:36A
Under Bröllopsfeber har vi ett lanseringserbjudande på vårt rykande färska unika digitala relationsverktyg Kärlekstanken®! Inspirerande, utmanande och rolig är Kärlekstanken® speciellt framtagen för er som vill utveckla er relation utan mellanhänder. Satsar ni på en långsiktigt hållbar relation så ladda ner Kärlekstanken®! Mässerbjudande 399:-/par (Ordinarie pris 499:-/par)
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:A2:09A
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 12 timmars fotografering * 9 timmars fotografering * 6 timmars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

20% rabatt! Föreviga er dag med Foto&Film!

Locksen Visuals Monter:A3:02
Under mässan kör vi rabatterade priser på våra 3 olika start-paket. Foto - 10% Rabatt! Film - 10% Rabatt! Foto&Film - 20% Rabatt! Kom in och prata med oss på mässan så skräddarsyr vi ihop det bästa paketet för att föreviga just er bröllopsdag på det absolut bästa sättet. /Niclas & Vesa
Mer information!

Vid köp av Cigarrer få Exclusive Piké

Los Caleros exklusiva Cigarrer Monter:A2:08
1: Vid köp av en låda Los Caleros Cigarrer erhåller du en piké tröja från Los Caleros till ett värde av 1200kr. 2: Vid köp av två cigarrer erhåller du en tredje cigarr gratis.
Mer information!

Limousine Transport

Lin-AB Monter:Entrén
500 kr i rabatt på ordinarie pris vid bokning på mässan
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:A3:06
*BRÖLLOP 2020* Boka din order innan 2020-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2020* Boka din order för minst 15.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2020. Ange kod BFMelody15). *BRÖLLOP 2021* Boka en brudkonsultation med oss under 2020 och få 10% rabatt på brudordern vid bokning i samband med konsultationen. (Uppge kod BFMelody21).
Mer information!

Lev livet! Utan glasögon och linser.

Memira Monter:A4:09A
Du som besöker vår monter under Bröllopsmässan erbjuds tid för en helt kostnadsfri gratis undersökning (värde 450:-) där vi tar reda på om en synkorrigerande laserbehandling eller linsbyte skulle kunna vara en lösning för just dig. Undersökningen görs på någon av våra 22 kliniker i Sverige. Du kan även boka in din undersökning på valfri klinik redan nu om du anger event ID 21408 när du fyller i webformuläret https://www.memira.se/eventbokning/. Vi ser fram emot att träffa dig.
Mer information!

Create your story with us...

Michael O´Dwyer Goldsmith Monter:A2:24
We invite you to visit us for a consultation during January, February or March and receive a 10% discount when ordering before March 31st. Order your engagement and or wedding rings from us and receive free engraving in all rings. We will also include a free polish and cleaning service for your rings before your wedding day (if engagement rings purchased) or within 24 months of purchase.
Mer information!

RABATTKOD 20% OCH TÄVLING

MIN BRÖLLOPSSAJT - Egen hemsida & matchande kort Monter:A3:00
MÄSSERBJUDANDE! Få 20% rabatt på valfritt paket, tilläggstjänst eller trycksaksbeställning, ange koden - bröllopsfeber2020 - i kassan. TÄVLING Vi tävlar ut fem Guldpaket och en katalytisk doftlampa från Maison Berger. Hämta tävlingsinfo i vår monter.
Mer information!

Få 10% på bröllopsfotografering!

Moments By Jenny & Isa Mathessis Photography Monter:A3:15
Boka in någon av oss inom 4 veckor efter mässan få 10% rabatt på alla våra paket. Moments By Jenny - 5h, 8h & 10h Isa Mathessis - 3h, 5h & 9h
Mer information!

Minnesverk Monter:A4:10
Kom förbi min monter, A4:10! Om ni bokar mig på mässan eller inom 2 veckor efter mässan bjuder jag på en 30x45 cm fine art-print av er favoritbild från ert bröllop.
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:A4:08
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

One Perfect Songs MÄSSERBJUDANDE

One Perfect Song Monter:A2:40
10% rabatt vid beställning av en personlig bröllopslåt. Ange rabattkod: feber10 Beställ på oneperfectsong.se
Mer information!

Kärleksrabatt 10%

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:A1:00
Erbjudande 10% kärleksrabatt. Ange kod: BRÖLLOPSFEBER
Mer information!

Mässerbjudande

Porslinskabinettet Monter:A4:02
Kom till oss i vår monter och boka ditt porslin till din fest och få leveransen gratis. (värde ca 1500 kr) Om du bokar i samband med mässan så bjuder vi på leverans inom sthlm område med omnejd.
Mer information!

Få en kostnadsfri visning av 9 festlokaler

Romantic Sweden Monter:A3:15C
I vår tar vi er som är ute efter den perfekta platsen för er stora dag på en runtur bland fantastiska festlokaler intill vattnet den 10 maj. Under dagen bjuder vi på lunch, bubbel och tilltugg. Dagen är helt kostnadsfri! Boka er plats redan nu! OBS! Begränsat antal platser. Läs mer om våra fantastiska festlokaler på www.romanticsweden.se
Mer information!

Festvåning/Skönhet

Restaurang & Festvåning Mynchen/ Skönhet By.blesa Monter:A4:03
Restaurang Mynchen kommer ha tävling där man kan vinna gratis bröllopskoordination med 5 möten, Samt bokar man lokalen så bjuder Mynchen på bröllopsdekoren värde 16 850kr. By.blesa kommer bjuda en brud gratis brudsminkning samt massor av annat som bruden kommer ha nytta av.
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:A3:04
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Förboka och Vinn er Bröllopsvideo 20% rabatt

SitoCAM Video/Foto Monter:A1:06B
Om ni förbokar er Bröllopsvideo på mässan i Stockholm får ni 20% rabatt på alla Bröllopsvideo paket utom Basbaketet. Ni har även chans att vinna er Bröllopsvideo vid förbokning på mässan
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Skansen Restauranger Monter:A3:47
Om vårt möte på mässan slutar i bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på Hotell Riddargatan 12 mitt i Stockholm! Hjärtligt välkomna till Skansens Restauranger!
Mer information!

Afternoon tea eller söndagsbrunch i slottet

Sturehovs Slott ett fantastiskt 1700-tals slott.  Monter:A3:19B
Köp presentkort för två på Brunch & Afternoon tea så bjuder vi på ett glas mousserande. Lördagar 13.00 guidad visning med afternoon tea avnjutes i de vackra salongerna. Söndagsbrunch 13.00 med en liten visning pris 298:- bokas på slottet@sturehov.se
Mer information!

1500 kr mässrabatt

Sydafrikaresor Monter:A1:08B
1500 kr rabatt/person när ni bokar en bröllopsresa till Söderhavsresors eller Sydafrikaresors destinationer.
Mer information!

15% på hyra av porslin och möbler

Stockholms Bordsuthyrning AB Monter:A3:30+ A3:31
Vi erbjuder er 15% rabatt på hela vårt uthyrningssortiment vid ett hyrtillfälle. Välkommen till vår monter för vidare information!
Mer information!

VINN EN FILMSESSION VÄRDE 9.900 kr

Simon Kallin Films Monter:A3:20
Kom förbi min monter och tävla om att vinna en filmsession på 2 timmar värde 9.900 kr. Kan användas till t.ex. Save the Date kort, före bröllopet eller efter bröllopet m.m.
Mer information!

10% rabatt (använd kod!)

The Craving Solution Monter:A4:16
Alla brudpar får 10% rabatt på HELA sin beställning om de anger koden som delas ut på mässan.
Mer information!

Mässerbjudanden

Wedding Bells by Little Fairies Monter:A2:01BA
Många fina erbjudanden utlovas på mässan. Välkommen till vår monter!
Mer information!

WBM Team erbjudande: Bröllopsdagskoordination, styling & fotograf för 25.500 SEK

Wedding by Moalee AB Monter:A3:23
Bröllopskoordinator från WBM Teamet är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå t.ex. sprucken klänning och mycket mer. Utöver det får ni även en etablerad bröllops fotograf med på dagen
Mer information!

15% rabatt under mässdagrna!

WeddingCastle Monter:A1:18
15% rabatt under mässdagarna på alla varor till ordinarie pris och beställning
Mer information!

Wedsly Monter:A3:36
VINN ETT PRESENTKORT PÅ 15 000 FRÅN FLEMMING UZIEL! I samband med årets Bröllopsfeber-mässor kan ni nu vinna ett exklusivt presentkort till ett värde av 15 000 kronor från Wedslys samarbetspartner Flemming Uziel! Allt ni behöver göra för att ha en chans att vinna är att följa dessa enkla tävlingsregler: 1. Skapa konto i Wedsly under Bröllopsfeber-mässorna i Göteborg eller Stockholm 2. Följ Wedsly på Instagram: @wedslywedding 3.Skriv en motivation här till varför just ni ska vinna presentkortet! Lycka till! VINSTREGLER: Sista tävlingsdag är söndag 23/2 2020, kl 00.00. Vinsten är strikt personlig och kan ej överlåtas. Vinsten skall utnyttjas inom den giltiga perioden. Skulle vid inlösen av vinst finnas en differens av värdet på denna check och den dagsaktuella kostnaden på uttagen vinst, kan mellanskillnad komma att krävas. I det fall värdet på denna check överstiger den dagsaktuella kostnaden på uttagen vinst, betalas EJ mellanskillnad ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.
Mer information!

Wedding House Stockholm Monter:A3:48
20% rabatt under mässdagarna! 20% rabatt under mässdagarna på alla brudklänningar till ordinarie pris och beställning.
Mer information!

Vinn 20 000 kr presentcheck för en bröllopsfilm av oss.

Wild flower Wedding stories Monter:A1:05
TÄVLING i montern Vinn ett presentkort på 4000kr Svara på några frågor om oss och "our work" . 2 st vinner presentkort att använda vid bokning för bröllop 2020 och 2021. ERBJUDANDE Bokar du in ditt bröllop inom 14 dagar efter mässan så får du 10 % rabatt på alla våra paket.
Mer information!

Vinn din Brudbukett!

Östergårds Mat Fest & Möten Monter:A3:14B
På mässan har du chansen att vinna din brudbukett. Tävla hos oss i vår monter. Varmt välkommen till Östergårds!
Mer information!


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!