Erbjudanden och tävlingar på mässan i Stockholm Älvsjö

Albrekts Guld Monter:A3:14C
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

10% rabatt på Sambashow, 25% rabatt på bokning av möhippa

Alegria Do Samba Monter:A2.20
Alegria do Samba erbjuder 20% rabatt på bokning av sambashow till bröllopet med kod Bröllopsfeber samt 25% rabatt på bokning av möhippa. Boka via info@alegriadosamba.com
Mer information!

25% UNIKT mässerbjudande av Videograf + TÄVLING

AndeoX Productions Monter:A3.00
Under mässan erbjuder vi upp till 25% rabatt till alla som besöker vår monter A3.00. Så missa inte chansen att boka en videograf till ert bröllop. Under mässan kommer vi ha en tävling i vår monter. Där alla som bokar oss under mässan är med i en dragning, där vinnaren får 8.000kr rabatt på sitt bokade paket. Detta är såklart utöver mässrabatten. Jag hoppas att vi syns i vår monter.
Mer information!

Vinn din brudklänning och 10% på köp

Abby Waits Monter:A4-09B
Vinn din brudklänning under mässan och 10% på kupong som hämtas i montern, gäller köp inom 1 månad.
Mer information!

mässerbjudande

Damskräddare Andersson & Lidström Monter:A2.23
Under bröllopsfebers mässa i Stockholm och fram till den 6 Mars ger vi dig 10% rabatt vid beställning av brudklänning efter dina egna mått och egen design. Varmt välkomna till oss!
Mer information!

Besök vår monter och ta del av vårt erbjudande!

Bröllopsbruket Monter:A1:12
Besök vår monter och ta del av ett härligt erbjudande!
Mer information!

Värdecheck på 15%

Bröllopsfabriken Monter:A3:15A
Välkommen till vår monter och få en värdecheck på 15% att använda under mässdagarna eller i vårt showroom. Det kommer finnas accessoarer till förmånliga priser under mässdagarna och ett urval av klänningar på plats.
Mer information!

Unik rabatt vid köp på mässan + tävling - vinn valfri brudslöja!

Bröllopstider Monter:A4.08A
Handla till unik rabatt under mässan från hela vårt sortiment. OBS! Begränsat lager, vänta inte för länge med att köpa dina favoritaccessoarer! Vi kommer även att anordna en tävling under mässan där du kan vinna en valfri brudslöja från vårt sortiment!
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:A2:34
Vi lottar ut ett exklusivt diamantsmycke bland dem som besöker vår monter. Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Vi erbjuder en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

15% rabatt hos Calligraphen + TÄVLING med fina priser

Calligraphen Monter:A3:47
Vi på Calligraphen älskar att göra våra kunder nöjda! Som tack för att du besöker oss på mässan så ger vi dig 15% rabatt på hela din order (ex. frakt). Kom och hämta ditt erbjudande i Calligraphens monter. Glöm inte att deltaga i vår TÄVLING med fina priser. Vi ses!
Mer information!

Caroline Svedbom Jewelry Monter:A3:50
Vinn ett presentkort till ett värde av 3000kr på Caroline Svedbom. Välkommen till vår monter för att deltaga!
Mer information!

Vinn en brunch på Hasselbacken!

Hasselbacken Monter:A3:42
Kom till oss i vår monter så har ni chans att vinna en brunch på Hasselbacken.
Mer information!

Rabattkod på webbutiken + tävlingar

En till fest Monter:A3:48
Vinn ett presentkort värt 500 kr Kom förbi montern och tävla Mässerbjudande: Köp ett presentkort till rabatterat pris (-20%)
Mer information!

20% Rabatt på ord. priser och paketerbjudanden för besökande på bröllopsmässan!

Fina Sånger - Stämningsfull sång & gitarr till bröllop! Monter:A1:09A
Varmt Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ord.priser och paket. Erbjuder även musikrådgivning och kan svara på frågor kring allt som rör musiken, ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Varmt Välkommen! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:A2:20A
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Specialerbjudande för Destination weddings. Vinn en loveshoot & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf Malin Norlen-Förevigar bröllop över hela världen Monter:A3:05
Specialerbjudande på Destination weddings Vinn en loveshoot! Kom förbi min monter så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en parfotografering/loveshoot till ett värde av 2.900kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3150kr.
Mer information!

Fredriksborgs 1700-tals fästning samt limousine – Kostnadsfritt !

Fredriksborg Hotel Monter:A1.8A
1735 var det Europas starkaste fästning. Idag kanske Stockholms mest unika lokal - fantastisk för bröllopsfest och dans. 7 meters takhöjd med god akustik. (Värde 5.000-10.000 kr.) Gäller bröllopsarrangemang > 50 personer med erlagd bokningsavgift senast 15 mars 2020 för bröllop mellan 1maj och 30sep 2020. Bröllop övriga månader? Då erbjuder vi istället hotellet eller vårt vackra uppvärmda orangeri för middag och fest. (Värde 2.000 kr) För upp till max 45 personer. Vi har en egen vit limousine och bjuder på transporten om ni vill och kommer landvägen. Rabatt ges för för 2-dagars arrangemang för den som vill samla de närmaste redan kvällen innan.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm Monter:A3:12
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på instax-sortimentet.
Mer information!

15% Rabatt på ordinarie pris för besökare på mässan!

Frida Furberg Photographer Monter:A1:27
Boka innan 7/3 -22 och få hela 15% rabatt på 12 & 8 timmars bröllopsfotografering. TÄVLING! Kom förbi bås A1:27 på mässdagen och tävla om en kärleksfotografering.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:A2:11
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:A3:38
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

10% på alla körningar

Limousineaktiebolaget Hyrverk 1 Monter:Nära Scen
Under mässan så erbjuder vi 10% rabatt på alla våra körningar, både personbilar och bussar. Om ni mailar er bokning, lägg in "Bröllopsfeber 2022" i mailet så ger vi rabatten.
Mer information!

20-25% PÅ FOTO & VIDEOGRAF - Endast för mässgäster

Foto & Videograf - David Sahlberg  Monter:A2.26A
Kom förbi monter A2.26A få 25% rabatt på foto &/eller bröllopsvideografsbokning för 2022!
Mer information!

Vi bjuder på risken och ni vinner en möjlighet!

Idéfarmen Monter:A3.21
Vid bokning av våra lokaler på mässan får du full återbetalning om du ångrar dig inom 2 veckor. Värde 2500 kr.
Mer information!

Boka kosnadsfri konsultation med Guldsmedsmästare

Jewellery by Jenny Monter:A3:17
Under mässan erbjuder vi besökarna att boka en kostnadsfri konsultation hos oss (värde 1.500 kr) med Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele. Under besöket på 1-2 timmar går vi igenom era önskemål samt ritar upp förslag i CAD som ni kan ta med Er hem tillsammans med offert.
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:A2:09A
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 9 timmars fotografering * 12 timmars fotografering * 2 dagars fotografering * 3 dagars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

Vinn eran Brudbukett och corsage!

Ljuvliga Blommor & event Monter:A2:15
Under mässhelgen kommer ni kunna vara med i tävlingen där ni kan vinna eran Brudbukett och corsage. Två vinnare kommer att få ta del av denna fantastiska vinst. Reglerna är enkla följ oss på instagram och lämna in era uppgifter till oss i montern för att vara med och delta, Det kommer även vara andra roliga tävlingar i montern under helgen. Bokar ni era bröllopsblommor på plats så erhåller ni även en rabatt på 15% varmt välkomna till oss på Ljuvliga blommor & event i monter A2:15
Mer information!

EKOLOGISKT och EGENODLAT sensommarbröllop på Gotland i vacker växthusmiljö

Lilla Bjers Monter:A4:10
Vi erbjuder ett färdigt koncept med vällagat mat på våra egna grödor, ekologiska viner och en härlig miljö, strax utanför Visby, Gotland. Låt vår duktiga personal ta hand om er och era gäster på bröllopsdagen. Lokalen rymmer som mest ca 100 sittande gäster.
Mer information!

2000SEK

Ly Couture Monter:A1.09
Get 2000SEK discount when purchasing or order your dream Wedding Dress . OBS!! This discount card is only available in Bröllopsfebers Fair GBG & STHLM. Get 500SEK discount when purchasing or order evening dresses for you and your bridemaids. OBS!! This discount card is only available in Bröllopsfebers Fair GBG & STHLM.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:A3:06
*BRÖLLOP 2022* Boka din order innan 2022-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2022* Boka din order för minst 15.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2022. Ange kod BFMelody15). *BRÖLLOP 2023* Boka en brudkonsultation med oss under 2022 och få 10% rabatt på blommorna vid bokning i samband med konsultationen. (Uppge kod BFMelody22).
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:A2.14
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

15% Rabatt, Tävla och vinn en Kärleksvideo + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:A3:31
- Tävla och vinn en Kärleksvideo som ni kan visa upp på ert bröllop! - Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter A3:31 och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Läs vad som är viktigast när du ska boka DJ

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:A1:00
Läs inlägget "10 frågor till DJ:n du ska anlita" Hur länge har du varit i branschen – och hur ofta brukar du spela? Även om jag jobbat som DJ sedan 1989 inser jag att alla inte kan ha 30-års erfarenhet, men se till att du hittar någon som har gjort det ett tag. Att fråga om personen har blivit anlitad av något större företag är delvis en bra idé “Om Volvo litar på dem tillräckligt för att göra uppdrag åt dem kan du också.” Du ska även fråga efter någon mix du kan lyssna på eller några videoklipp du kan kolla in för att få en känsla för hur DJ:n arbetar och hur gästerna reagerar till musiken. En sista viktig sak du ska kolla är recensioner på nätet, vad folk faktiskt tycker. Läs hela inlägget nedan, klicka på länken! 10 frågor till DJ:n du vill anlita (Boka DJ)
Mer information!

Mässerbjudande

Porslinskabinettet Monter:A4:02
Kom till oss i vår monter och boka ditt porslin till din fest och få leveransen gratis. (värde ca 1500 kr) Om du bokar i samband med mässan så bjuder vi på leverans inom sthlm område med omnejd.
Mer information!

Stenslipare Monter:A1:02
Missa inte våra erbjudanden på mässan! Ädelstenar från Stenslipare och Stones and Metals by K Georgos. Välkommen för mer information i vår monter A1:02.
Mer information!

Mässpris - Besök oss i montern!

Pralinhuset Chokladtillverkning i Stockholm AB Monter:A3:37A
På mässan erbjuder vi följande artiklar - mässpris erbjudande: Praliner/Tryffel Chokladkakor Drickchokladkakor Lollipops Presenter Kakaopulver Lakrits
Mer information!

Öppna bröllopsporten till Grekland

Romantiska Vigslar Monter:A1:06C
Unikt mässerbjudande! TÄVLING Vilken grekisk ö står på vasen? 1. Skiathos X. Santorini 2. Zakinthos Öppna bröllopsporten till er grekiska favoritö genom ett kostnadsfritt planeringsmöte. Värde 1 000 kr (ca 1,5 hrs)
Mer information!

15 % på alla hudvårdsbehandlingar

Rima Skincare Monter:A2.23
Erbjudande till brudparet! Under helgen kommer vi att erbjuda 15 % rabatt på alla klassiska hudvårdsbehandlingar Dermapen/microneedling Kemisk & örtpelling Freezpen Prx Laser hårborttagning Carbon peeling Massage Fotvård Vaxning, trådning, bryn mm Vi kommer även att ha en tävling där vi lottar ut en valfri ansiktsbehandling. Vi erbjuder även injektionsbehandlingar utförs av en leg läkare/kirurg. (Ej rabatterat) Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultation. Varmt välkomna!
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:A3:04
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Förboka och Vinn er Bröllopsvideo 20% rabatt

SitoCAM Video/Foto Monter:A1:06B
Om ni förbokar er Bröllopsvideo på mässan i Stockholm får ni 20% rabatt på alla Bröllopsvideo paket utom Basbaketet. Ni har även chans att vinna er Bröllopsvideo vid förbokning på mässan
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Skansen Restauranger Monter:A3.37
Om vårt möte på mässan slutar i bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på Hotell Riddargatan 12 mitt i Stockholm! Hjärtligt välkomna till Skansens Restauranger!
Mer information!

Upp till 25% på skräddarsydda brudgumskläder. Gratis måttagnig ingår!

Suitopia AB Monter:A3:19
Erbjudandet inkluderar gratis måttagning, gratis tygprover (så långt lagret räcker) köp av skräddarsydda kostymer, frackar eller högtidskläder. Gäller ej enbart köp av skjortor.
Mer information!

Chans att vinna en bröllopsfilm

Uvhagen Film Monter:A4.05
Ta av kanonerbjudanden under Bröllopsfebers mässveckor. För alla som befinner sig på Stockholmsmässan finns även möjligheten att vinna er egna bröllopsfilm.
Mer information!

20% rabatt på brudklänningar, kostymer, tärnklänningar och brudnäbbskläder

Wedding Bells by Little Fairies Monter:A2:01BA
Välkommen att besöka vår monter för värdecheck och mer information.
Mer information!

15% rabatt under mässdagrna!

WeddingCastle Monter:A1:18
15% rabatt under mässdagarna på alla varor till ordinarie pris och beställning
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedsly Monter:A3:36
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Kom och ta del av våra erbjudanden

White Bride Weddingplanner & Event Design Monter:A3:31
Hos oss finner du generösa mässrabatter, erbjudanden och möjligheter att ta del i våra tävlingar mm. med chans till fina priser! Välkommen till vår monter Vi ses i Februari!
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedbox Monter:A3:36
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Vinn en resa för 2 till Maldiverna med Villa Hotels & Resorts, Bäckman & Berg och Qatar Airways!

Villa Hotels & Resorts och Bäckman & Berg Monter:A1.13
Alla som kommer och träffar oss på vår monter kommer att få delta i en tävling där vinnaren får 7 nätter för 2 i ett av Villa Hotels resorts med flygbiljetterna från Qatar Airways!
Mer information!Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!