Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässa!

Välkommen till Bröllopsfeber!

FÖRST VILL VI PASSA PÅ ATT SÄGA GRATTIS DIG!

Du har antagligen hittat hit för att du ska gifta dig. Bröllopsfeber är Sveriges största Bröllopsmässor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men Bröllopsfeber finns för till din hjälp Året om, oavsett om du ska gå på mässa eller er. Här på sajten kan du leta efter produkter, samarbetspartners bland våra utställare samt få erbjudanden! du har även vårt nyhetsbrev som kommer ca 1 gång/månad med massor av erbjudanden, tips och inspiration och med appen Bröllopsfeber som finns i appstore och google play så är du garanterad att inte missa några nyheter!

BRÖLLOPSFEBERS BRÖLLOPSMÄSSOR 2017 & 2018 i Stockholm, Malmö och Göteborg:

  • Stockholm 21 Okt 2017 (Birka terminalen Slussen) kl 9-14 (Succén med endagsmässan återkommer!)
  • Malmö 3-4 Feb 2018 ( Slagthuset) lör kl 10-17, sön kl 11-16
  • Göteborg 17-18 Feb 2018 (Svenska Mässan) lör kl 10-17, sön kl 11-16
  • Stockholm 17-18 Feb 2018 (Stockholmsmässan Älvsjö) lör kl 10-17, sön kl 11-16 (Succé i NYA MÄSSHALLEN och nu ännu större!)

5 TIPS FÖR ATT DU SKA FÅ UT MAXIMALT AV BRÖLLOPSFEBER:

1: Ladda ned vår APP Bröllopsfeber från Appstore eller Google Play. I den får du massor av erbjudanden av våra utställare och samarbetspartners.

2: Köp biljett här på sajten. Du får minst 100kr i rabatt per biljett, går före i kön OCH får gå andra dagen gratis! DESSUTOM Bjuder Bröllopsfeber och Birka Cruises dig som köper VIP-biljett på en LYXKRYSSNING med bussanslutning värde hela 1200kr!!

(Vill man inte köpa biljett här, så kan man självklart köpa biljett på plats i entrén, men då utan rabatt) OBS! rabattbiljetterna KOMMER ATT TA SLUT, så köper du dagen innan, eller under mässdagarna, så gäller inte rabattkoden, MEN din biljett ger ÄNDÅ inträde båda dagarna! Det är alltså ALLTID både bättre och billigare att handla här på nätet, än vid entrén, även om rabattbiljetterna har tagit slut. OBS! Notera att Birkamässan endast är EN dag, så där gäller dessa rabattbiljetter för en dag, men du får såklart såväl rabatt som den Romantiska Lyxkryssningen!

3: Använd Bröllopsfebers sajt och appar inför ditt mässbesök, men även före & efter mässan. Du kommer att få massor av tips, inspiration och erbjudanden löpande, året runt!

4: ANMÄL DIG TILL NYHETSBREVET! Här på sajten och i apparna kan du anmäla dig till Bröllopsfebers nyhetsbrev. Då kommer du först av alla att få nyheter, tips, inspiration och erbjudanden från bröllopsbranschen! ÅRET RUNT

5: NYHET! Inom kort kommer vår inspirationsblogg, där du varje vecka får massor av inspiration, tips, nyheter och erbjudanden!

Vill du vara utställare, eller komma som besökare och har frågor, mejla till info@brollopsfeber.se så ser vi till att svara dig omgående!

BLIR DET DU SOM VINNER DRÖMBRÖLLOPET 2018?

PERNILLA LINDGREN & FREDRIK LENNARTSSON är brudparet som Vann tävlingen Vinn ert drömbröllop!

Snart lanserar vi tävlingen för 2018. se till att anmäla dig till nyhetsbrevet som missar du inte tävlingen


pf

 

Drombrollop