Så maxar ni ert mässbesök!

För att ni ska få ut maximalt av era mässbesök så rekommenderar vi er att sätta ner några punkter på ett papper. Vad är det ni behöver hjälp med? Vilka funderingar och frågor behöver ni svar på? Era biljetter gäller till mässan båda dagarna. Det betyder att ni kan inspireras och bocka av er lista på frågor i lugn och ro och kolla in nyheterna på catwalken en extra gång.

Nedan ser ni några av mässans alla spännande inslag och programpunkter!

Välkommen till en mässa med massor av upplevelser och ett fullspäckat program!

Mässan är full av olika platser där det sker uppträdanden, aktiviteter, visningar och tävlingar. Håll koll på schemat, så att du inte missar något spännande! Dessutom sker det massor av olika roliga och intressanta inslag och tävlingar i mässans alla montrar, så gå verkligen runt och prata med utställarna!

ladda ned appen bröllopsfeber på appstore & Googleplay där har du fullständig utställarlista, monterkarta, hela programmet med tidpunkter och massor av erbjudanden!

Lördag

11.30 SÅ HÄR FIXAR NI FESTEN, MATEN OCH DRYCKEN

12.00 MODEVISNING

12.30 DANSSKOLAN - IMPONERA PÅ BRÖLLOPSGÄSTERNA

14.00 BRÖLLOPSPLANERING - HÅLL KOLL PÅ DET HÄR!

15.00 MODEVISNING

15.30 STILSKOLAN FÖR BRUD OCH BRUDGUM!

Söndag

11.30 DANSSKOLAN - IMPONERA PÅ BRÖLLOPSGÄSTERNA

12.00 MODEVISNING

12.30 STILSKOLAN FÖR BRUD OCH BRUDGUM!

14.00 BRÖLLOPSPLANERING - HÅLL KOLL PÅ DET HÄR!

15.00 MODEVISNING

Lyxa till det med champagne i baren, Slå er ned och pusta ut bland all glamour och intryck och titta igenom allt material du har fått och vilka utställare du ska besöka.

Många utställare har dessutom egna tävlingar med massor av vinster för 10 000-tals kronor!Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!