/vaelkommna.aspx

Bröllopsfestivalen Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässa!

Välkommen till bröllopsmässan i Stockholm, Göteborg & Malmö!

GRATTIS! Ska du gifta dig, vad roligt! Välkommen på Bröllopsfeber!

Om du planerar ett Bröllop och oavsett om du har påbörjat din checklista, bröllopsbudget, bröllopsinbjudan, gästlista för bröllopet, önskelista eller redan börjat med bordsplaceringen, så är ett besök på Bröllopsfeber i Malmö, Göteborg eller Stockholm ett mycket väl investerat besök. Du kommer garanterat att få inspiration, upptäcka saker du inte hade tänkt på och du får träffa leverantörer och se de senaste nyheterna och trenderna.

Har du inte ens börjat planera, eller ens satt ett bröllopsdatum, så är det perfekt att börja med ett besök på våra bröllopsmässor. Du möter ca 200 av Sveriges bästa och mest erfarna leverantörer och bröllopsföretag som är där på plats och som experter kan ge dig bästa tips. Du kommer att få ta del av massor av mässerbjudanden och när besöket är klart, så har du en otrolig koll och överblick över vad som behövs och vad ni vill ha till just ert bröllop.

BILJETTFÖRSÄLJNINGEN BÖRJAR I SNART! Anmäl dig till nyhetsbrevet så kommer du få förtur till att köpa biljett!

Välkommen till Bröllopsfeber-Sveriges största bröllopsmässa. Se årets trender och nyheter, få inspiration, möt Sveriges bästa bröllopsföretag och framför allt,  få massor av erbjudanden som du inte annars kan få.

 

 

Stort grattis till Johanna och Patrik som tar hem segern i Vinn Ert Drömbröllop 2023!

När vi kontaktade Johanna i fredags för att meddela att de har vunnit tävlingen, så satt Johanna och körde bil och blev jublande glad. Johanna och Patrik inledde sin relation på 100 mils distans. 2 barn senare är det nu dags för bröllop i sep 2024. Och vilket bröllop det kommer att bli!

Vi på Bröllopsfeber gratulerar och önskar lycka till!

Johanna-Patrik

5 TIPS FÖR ATT DU SKA FÅ UT MAXIMALT AV BRÖLLOPSFEBER:

1: Köp biljett här på sajten. Du får upp till ALLTID bästa pris om du köper biljett här och du går före i kön!

2: Använd Bröllopsfebers sajt inför ditt mässbesök, men även före & efter mässan. Du kommer att få massor av tips, inspiration och erbjudanden löpande, året runt!

3: ANMÄL DIG TILL NYHETSBREVET! Här på sajten och i apparna kan du anmäla dig till Bröllopsfebers nyhetsbrev. Då kommer du först av alla att få nyheter, tips, inspiration och erbjudanden från bröllopsbranschen! ÅRET RUNT

4: Kolla våra utställares mässerbjudanden! Garanterat lönsamt!

5: Följ BRÖLLOPSFEBER på INSTA och Facebook, så missar du inget av allt som händer under året.

Vill du vara utställare, eller komma som besökare och har frågor, mejla till info@brollopsfeber.se så ser vi till att svara dig omgående!Här har du redan nu alla mässerbjudanden

Aktuella erbjudanden

Bläddra bland fantastiska erbjudanden på våra mässor nedan:

Vill du bli utställare

Här hittar du ALL information du kan tänkas att behöva och vilja veta!

Här har du redan nu alla mässerbjudanden