/vaelkommna.aspx
Bröllopsbibeln

För besökare

 

inspiration_bilder_410x127

 

Stämmer något av följande in på er?

Ni kanske funderar på att gifta er.
Ni har redan har bestämt er för giftermål.
Ni vet datum, men har inte kommit igång med planeringen.
Ni har börjat planera, men ni inser att bröllopet är en större affär än ni hade tänkt er.
Ni vill ha inspiration, tips och hitta rätt samarbetspartner så att bröllopet blir exakt och kanske bättre än ni vågat hoppas på.

 

"Bröllopspar får tillfälle att bara ägna sig åt sitt bröllop och alla saker runt omkring när de åker till mässan. De kan ta del av bra erbjudanden, hitta saker de kanske inte tänkte på innan. Besökare har även alla möjligheter att verkligen söka runt så att de hittar det de verkligen vill ha, jämföra olika företag och ställa frågor. De kan även se hur många andra har gjort och samla inspiration till sitt egna bröllop." Malin, Michael O´Dwyer Goldsmith

 

På mässan finner du allt relaterat till bröllop, alltifrån brudklänningar och kläder till brudgummen till tårtor, smycken och ringar hittar ni här. Dessutom har vi även bröllopsexperter med flera års erfarenhet inom bröllopsbranschen till hands för att hjälpa er med tips och råd inför er dag.

 

NÅGRA AV VÅRA AKTIVITETER PÅ MÄSSAN:
Ni kommer även att få se inspirerande shower, de senaste trenderna och alla de senaste nyheterna först av alla. Ni lämnar garanterat mässan fyllda av inspiration, idéer och med ännu större entusiasm för ert bröllop.

 

 

 

 

 


Köp biljett!